Jump to content

"HEIDI"


Zalu

Postare recomandată

Buna ziua,

primul meu topic in acest forum. In primul rind vreau sa va felicit pentru calitatea si complexitatea informatiilor expuse, si in al doilea rind vreau sa va prezint pe "HEIDI", recent achizitionata in Elvetia. Nu are motor mare, nu e vitezista, putem spune ca e chiar putin lenesa si mincacioasa. Dar e tinara, din iunie 2003, si are doar 35.000 km. In rest, spoiled cum este, are climatronic, scaune incalzite, senzor de ploaie, jante de aluminiu, oglinzi incalzite, si alte nebunii pe care trebuie sa invat sa le folosesc.

Nu sunt ferm convins ca voi reusi, dar cel putin voi incerca sa adaug si citeva fotografii cu ea, cu promisiunea ca, daca e prea putin, mai fac citeva.

Cu stima,

Zalu

Link către comentariu

Foarte frumoasa mmasina! Cat ai dat pe ea? In legatura cu km esti sigur ca sunt reali, de 3 ani de zile numai atatia. Sper sa fi avut noroc si sa fie reali. Altfel ce sa zic sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum.

Ai o masina foarte frumoasa, sa o porti cu placere si fara incidente.

Link către comentariu

Multumesc. Am dat 20.000 CHF, in care a intrat si o revizie, schimb de ulei si un filtru, un plin de benzina si taxa anuala de autostrada in Elvetia. Acum legat de km, am cartea de service a masinii, in care e descrisa"putin" istoria ei. In plus, am luat-o de la AMAG, care este dealearul VW, Skoda, Porsche , AUDI in Elvetia. Se pare ca masina a apartinut unui individ mai in virsta, care isi schimba masina la fiecare 3, 4 ani. Vreau sa spun ca inca mai miroase a nou, inauntru si iti da o senzatie "criminala".

Multumesc. :blink: Masina de fapt am cumparat-o pentru socrul meu, in Romania si ii fac exportul, respectiv importul spre sfirsitul lunii august. Pormit sa ii transmit urarile tale

Link către comentariu

sa o stapaniti sanatosi ..si cati mai multi km fara incidente in rest :blink:

Link către comentariu

in elvetia se poate recupera tva-ul? cat e acolo tva-ul? in cat timp ai voie sa il recuperezi?

Link către comentariu

da, se poate recupera TVA-ul, dar din pacate este destul de mic. Mai concret, 7.6%, cu observatia ca de fapt in mina recuperezi cam 5%. Din cite stiu, legat de timp, ai la dispozitie o luna (30 de zile calendaristice) sa obtii stampila de la vama.

Link către comentariu

Masina are km reali asta se vede din poze,interiorul este ca nou,volanul impecabil.Daca nu esti vitezoman este o masina buna si are chiar multe dotari.Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Multam fain. Ramine sa rezolv cu toate actele si vamile, si cind o vad inmatriculata in RO, dau de baut :tomato:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!