Jump to content

Doua probleme la un Polo Classic!


Johny B.
 Share

Postare recomandată

Salut. Am doua nelamuriri la al meu Polo Classic din 98, la care sper sa ma poata ajuta cineva de pe forum.

1. Am sesizat o diferenta de sunet al motorului la relanti, intre momentul in care tin apasat ambreiajul si atunci cand las de el. Cu ce am probleme atunci, cu cutia de viteze sau cu ambreiajul? Sunetul nu este deloc puternic. Si se aude dupa ce pornesc motorul, nu si dupa ce am circulat cu masina si il opresc.

2. Panourile usilor imi scartaie!! Nu mai suport! Cred ca am inteles din poze cum se demonteaza, dar ce sa fac ca sa nu mai scartaie? Ce materiale sa imi pregatesc dupa ce am demontat panourile si ce sa fac cu ele?

Sper sa ma puteti ajuta. Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Zorro Classic

2. Vezi prin sectiunea 6N2 ca este un topic care are cateva posturi legate de subiect. Se demonteaza relativ usor: se desurubeaza butonul de blocare al usilor, se elibereaza ceva din spatele parghiei de deschidere si se trage usor de capitonaj (paraie urat din cauza unor capse). Nu mai stiu exact unde, dar am explicat mai in detaliu acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
mpa@tuninggarage

1. Explica un pic mai clar ce se intampla. Adica nu inteleg cum nu se mai aude dupa ce opresti motorul. Daca nu mai merge motorul e normal sa nu se mai auda! Adica spui la sfarsit : "cand il opresc nu se mai aude" Daca motorul e oprit ce ai vrea sa se mai auda. Zgomotul e din motor sau din cutie, ambreiaj, pedala?

2. Trebuie sa desfaci usa asa cum ti sa zis mai sus: Trebuie sa scoti butonul de blocare usi prin desurubare si clanta care are niste suruburi. Vezi pe topic exact! Daca ai geamuri manuale nu uita sa scoti si manivela! Ulterior iti recomanda sa folosesti banda adeziva subtire in zonele de contact dintre fata de usa si tabla. De asemenea recomnda sa dai cu un spray lubrifiant pe toate clemele si in mecanismele de deschidere. In mare cam asta ar trebui sa duca la rezolvarea sau macar ameliorarea problemei.

Daca masina a fost alergata prin gropi e posibil ca zgomotul sa provina si din / sau din balamalele usii. De asemenea solutia cea mai simpla e tratarea lor cu spray lubrifiant!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!