Jump to content

Poze cu Ibizele noastre...

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Si eu si eu :P

dsc05567dg5.th.jpg dsc05556qe2.th.jpg dsc05569oq6.th.jpg dsc05558wy5.th.jpg

Modificat de Clodius
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

50

• Toma Aurelian

49

• o3_cep

33

• X-Ecutor

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

clodius, se pare ca patrupedele din zona nu apreciaza ibiza la fel de tare ca si tine.... :unsure:

Link către comentariu

Nuuuu, tocmai spalasem jantele :mop: si de aceea era ud pe jos. :)

Partea "amuzanta" este ca eu spalam jantele si vine un catel sa-si faca nevoile pe munca mea. Norocul lui ca era cu stapanul(a) altfel se transorma in racheta :)) , dar tot si-a furat una pe ascuns :)) astfel incat la intoarcere m-a ocolit de departe. :)

Modificat de Clodius
Link către comentariu

Asa arata bijuteria mea dupa spalat+ceruit :) Si asa cu noile becuri de pozitii :D

post-23385-1213399918_thumb.jpg

post-23385-1213399964_thumb.jpg

post-23385-1213400133_thumb.jpg

Modificat de Vad_Sunete
Link către comentariu

SI o alta nuanta de culoare pe pagina asta... :P

Nu mai pusesem de mult poze:

dscf2533gu3.th.jpg dscf2531or6.th.jpg dscf2534vi7.th.jpg dscf2535pe7.th.jpg dscf2537jy2.th.jpg dscf2539mi1.th.jpg

Link către comentariu

o3_cep ce transparenta au foliile?

Link către comentariu

70% pe fata si 5% pe spate!

Am pus cat s-a putut de inchis, respectand legea! :P

Link către comentariu

• 2 weeks later...

cat te-a costat folia si unde ai le-ai montat ca tare as vrea si eu pt jucaria mea !

Link către comentariu

Intre 500 si 550 lei, nu mai stiu exact.

Folia a fost pusa al Expert Detailing, si e marca Samurai

Link către comentariu

Un colaj facut cam in graba :(

post-23385-1215435620_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Interesanta combinatia de culori din interior, e prima Ibiza pe care o vad cu bordul gri deschis.

Link către comentariu

Toma Aurelian

este un nivel de echipare mai sus decat asta de referance pe care-l avem noi...majoritatea.

masina are alte materiale la interior. are bordul, partea de sus a usilor si materialele de pe scaune - mai de calitate.

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

...

Observ ca farurile tale au dublu corp, adica faza scurta si faza lunga pe 2 becuri. Eu am tot ibiza din 2003 dar am cu un singur corp post-23385-1216296662_thumb.jpg

Tine cont de nivelul de echipare?

Eu stiam ca doar modelele cu facelift au genul asta de faruri. Sigur sunt cele originale? Lamuriti-ma si pe mine!

Link către comentariu

Toma Aurelian

:( se aplica ca la noua ibiza... :lol: doar varianta referance are(avea la ibiza 2002) faza scurta si lunga pe acelasi far.

Link către comentariu

:( se aplica ca la noua ibiza... :( doar varianta referance are(avea la ibiza 2002) faza scurta si lunga pe acelasi far.

merci pt raspuns

o intrebare mai am si eu. Ce nivel de echipare am? Masina e luata din Germania, si are urmatoarele: 4 airbaguri, oglinzi electrice, ac, scaune reglabile inaltime, abs, geamuri electrice fata si ar mai fi cateva. In germania sunt aceleasi variante de echipare ca la noi?

Modificat de Vad_Sunete
Link către comentariu

Da, in Germania sunt aceleasi nivele de echipare ca la noi. Din cum arata masina, eu inclin sa cred ca e un Reference cu multe optionale. Materialul de pe bord nu seamana cu cel de la Stylance.

Link către comentariu

O mica mentiune: in 2002, 2003 si o buna bucata din 2004 nu a existat in romania varianta referance. Se chema Stella. Ibiza mea este Stella si e din iunie 2004. Celelalte 2 sunt referance. Diferentele dintre Stela si referance: Stela e un pic mai rigida si mai joasa. Tapiseria de la referance e mult mai buna arata ca noua si acuma (bine masina e din martie 2005 si are 25.000 de km sotia nu a mers decat la servici cu ea + un drum in Austria facut de mine).

In germania ca si la noi se mai fac promotii gen ibiza sport rider si la ei mai aveau denumiri din astea complicate dar dotarile erau aprox la fel. Singura mare diferenta e ca in germania s-a vandut si ibiza fara climatic, adica fara nici un fel de aer conditionat.

Ca sa ne dam seama de dotare ar trebuie tu sa ne spui daca plasticul de pe bord este moale! Daca e moale ai stylance daca nu e referance!

END of :rolleyes:

Link către comentariu

Partea de sus a bordului e un plastic destul de moale, fin la atingere, dar partea de jos, aceea cu torpedoul e un plastic cam nasol care se zgarie foarte usor.

Link către comentariu

Atunci nivelul de echipare e Stylance.

Link către comentariu

Multumesc mult si scuze pt off topic

Link către comentariu

Inca o chestie ce am obs la masinile aduse de afara (ca si cea cumparata de pretena-mea) au discuri si pe spate fata de cele luate de la noi, chiar daca nu sunt modele cu motorizari "sport", de ce?

Link către comentariu

Inca o chestie ce am obs la masinile aduse de afara (ca si cea cumparata de pretena-mea) au discuri si pe spate fata de cele luate de la noi, chiar daca nu sunt modele cu motorizari "sport", de ce?

Te contrazic, si a mea e adusa tot din afara, din germania mai exact, dar pe spate am tambure iar pe fata discuri. Poate era un optional.

De ce nu pot sa corectez si sa scriu tambure in loc de TAMBURE? Dau edit, scriu corect dar tot asa apare :icon_cry: :rolleyes: Hai ca asta e haioasa, nici acuma nu apare TAMBUR.I

Modificat de Vad_Sunete
Link către comentariu

• 2 weeks later...

poza cu noua achizitie....

post-3066-1217418723_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!