Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

my shaldan e o porcarie scumpa.. nu e nici 10% din califonia scents. Paloma miroase super si persista dar are riscul de a pica pe bord atragand dupa sine multe probleme :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@boditza: mersi pt info, o sa raman la california. Acum am in masina paloma sport si miroase ok.Ai dreptate cu scursul dar daca pui omeneste nu cred ca ai probleme.

@ionut: nu este bradut wunderbaum.Si eu am crezut la inceput dar nu este, faza e ca am aruncat bradutul si am fost si in carrefour si nu are decat modelele wunderbaum cu diverse steaguri. Sincer cred ca e cumparat din afara, daca observi (poza la dimensiunea ei originala in care se vede mai mare) bradutul are o forma mai ciudata in jos si nu e asa mare ca modelele wunderbaum. Oricum avea un miros mai special, un fel de combinatie intre mirosul sport si vanilie.Mirosea destul de puternic, putin peste un bradut wunderbaum + ca a tinut destul de mult(aprox o luna pe mine si era in masina dinainte, deci avea ceva)

Link către comentariu

Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva sa identific ce fel de odorizant este acesta? am pus mai jos o poza. Cand am cumparat masina il avea dar nu scria nimic pe el si imi placea cum miroase, as vrea sa il gasesc din nou,poate ma ajuta cineva.Santate.

incearca la metro post-30503-0-05331700-1339706323_thumb.j ;)

Link către comentariu

Mersi mult...o sa trec cand am timp.Sanatate

Link către comentariu

Salutare colegi,

Din cate am rasfoit eu pe aici am decis sa incerc si eu un California scents ori Cherry ori delight sau alte arome in cazul in care am de unde alege. Momentan nu stiu de unde as putea achizitiona un asemenea produs in zona mea.

Un pont ceva mi-ar prinde bine, sau daca exista colegi din domeniu la noi in Arad...

(eu foloseam braduti in masina dar m-am saturat sa-i tot schimb) :D :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu stie nimeni? :( Nu credeam ca e atat de parasita zona Aradului... :))

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Primul odorizant care l-am folosit in masina a fost Areon Silver. Miroase foarte bine si persista mirosul. Am uitat odata sticluta in torpedou si a curs(cred?), problema care am observat-o des la ele si de fiecare data cand circula aerul pe la picioare vine mirosul de Areon. Dupa ce m-am plictisit de Areon, m-am dat pe California Scents Garden State Delight, miroase si acesta bine, conserva am cumparat-o cam cu 2 saptamani inainte de Paste si miroase inca si acum, abia se simte mirosul dar se simte....Acum am agatat Wunderbaum Black Classic, imi place dar parca acum vara se evapora foarte repede, primul bradulet a tinut o saptamana si e indoit de la soare.....Sa vad pana cat il tin si pe asta pt ca ma plictisesc repede de ele. Am mai avut si cateva odorizante si cu Simpsonii care le tin in portbagaj acum :)

Modificat de Serban87
Link către comentariu

E pe forum un baiat care vinde California Scents si trimite si prin curier!

Un nickname poti spune?

Link către comentariu

• 1 month later...

Surpriza! Dupa multa vreme, azi am fost in Real Berceni. La intrare, e un stand unde se vand conserve California Scents cu 20 de lei bucata. Bineinteles ca mi-am luat si eu una daca tot eram acolo si eram curios de asa ceva. Dupa ce reusesc celelalte conserve pe care le-am mai luat azi sa scoata mirosul de tigara, o sa deschid si Golden State Delight de la C.S. sa vedem ce e de capul ei. Deocamdata sunt In love de una Luxy.

Link către comentariu

Gasesti mai ieftine de 20lei. Maxim 15lei.

Si in liberty mall au o taraba care parfumeaza tot etajul.

Modificat de Muale
Link către comentariu

ultima generatie de la C.S Golden State Delight miroase super tare si persista super mult fata de cel vechi si parca si aroma este inbunatatita

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Primul odorizant care l-am folosit in masina a fost Areon Silver. Miroase foarte bine si persista mirosul. Am uitat odata sticluta in torpedou si a curs(cred?), problema care am observat-o des la ele si de fiecare data cand circula aerul pe la picioare vine mirosul de Areon. Dupa ce m-am plictisit de Areon, m-am dat pe California Scents Garden State Delight, miroase si acesta bine, conserva am cumparat-o cam cu 2 saptamani inainte de Paste si miroase inca si acum, abia se simte mirosul dar se simte....Acum am agatat Wunderbaum Black Classic, imi place dar parca acum vara se evapora foarte repede, primul bradulet a tinut o saptamana si e indoit de la soare.....Sa vad pana cat il tin si pe asta pt ca ma plictisesc repede de ele. Am mai avut si cateva odorizante si cu Simpsonii care le tin in portbagaj acum :)

=> Areon Car Perfume Gold 8/10 miros 6/10 persistenta.

Link către comentariu

De Areon Gold am mai zis si eu. Asta a fost primul odorizant pe care l-am prins si eu si care mi-a scos mirosul de tigara din masina. Eu dadeam 4-5 fasuri prin masina si 4-5 pe sugativa in primele 3 zile si apoi dadeam doar pe sugativa cand opream masina seara. Dar acum pot sa zic ca asta de la C.S. golden state la conserva e foarte bun pentru asta. Si deseori se fumeaza 4-5 tigari "sudate" cu masina stand pe loc si un singur geam deschis cativa cm.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Eu folosesc CWS frutto de aproximativ 10-11 luni si nu ma mai satur de el. cumpar de la un coleg care are contract cu firma. il folosesc in recipientul original, insa i-am taiat sugativa cam jumatate pentru a nu exista posibilitatea de a o atinge sau de a-mi pata elementele din spatele cotierei. am sa vorbesc cu el sa vad daca este de acord sa-i dau nr pe site pentru eventuale comenzi.

Link către comentariu

poti cumpara direct de la ei, nu trebuie vreun contract.

pretul este mai mic fata de majoritatea de vand pe net ;)

Link către comentariu

ce informatii? google...cws/sedii in romania si gata.

mail sau telefon acolo si va raspund fetele (pret la refill,la aparate).

Link către comentariu

A sunat cineva la ei?stiti ceva despre preturi...ma refer la cantitati mai mari de ce se gaseste pe net

Link către comentariu

eu am vb cu ei pe mail.

am luat vreo 3 sticle, nu fac bisnita sa iau cantitate mare si sa vand pe net :)

cred ca poti cumpara si un portbagaj plin daca vrei si ai bani...doar nu sunt prosti sa te refuze

Link către comentariu

@ muale sticle?!?la ce te referi? recipientele acelea care le gasesti si pe net cu sugativa?

Link către comentariu

sticle...de plastic. patrate de 85 ml. cu sugativa si suport

(sticle,sticlute,recipient patrat)

CWS-boco Romania srl

Str. Emil Racovita nr. 13

Oras Voluntari, Jud. Ilfov

077190 Romania

Mail: info@cws.ro

T +40 21 410 03 30

M +40 21 410 03 70

F +40 21 410 03 15

CWS-boco Romania srl - Punct de lucru: Brasov

B-dul Alexandru Vlahuta nr.10

500387 International Trade Center Brasov

Mail: infobv@cws.ro

T +40 268 32 76 23

F +40 268 54 61 15

CWS-boco Romania srl - Punct de lucru: Constanta

Str. Oleg Danovski nr.40, bl.BM2, parter

900525 Constanta

Mail: infoct@cws.ro

T +40 241 52 09 88

F +40 241 52 09 88

CWS-boco Romania srl - Punct de lucru: Bacau

Str. Energiei, Bl 39, Sc. C, ap 1, parter

600239 Bacau

Mail: infobc@cws.ro

T +40 234 58 67 26

F +40 234 58 67 26

CWS-boco Romania srl - Punct de lucru: Timisoara

Str. Bela Bartok, nr. 11

300 594 Timisoara

Mail: infotm@cws.ro

T +40 256 49 91 87

F +40 256 49 91 87

CWS-boco Romania srl - Punct de lucru: Cluj

Str. Orastiei Nr. 10 Dep. 6

400398 Cluj

Mail: infocj@cws.ro

T +40 264 45 02 98

F +40 264 45 02 98

Modificat de Muale
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!