Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

pai numele cuiva care a cumparat aparat... :D am deja.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

alexanderdj

Da-i la om un suc si du-te cu el acolo! :D

Link către comentariu

alexanderdj

Zilele trecute am facut o aroganta si mi-am luat 2 odorizante: o conserva de la Turtle Wax-fresh parca se numeste, oricum e cu miros de pin si inca ceva si miroase super, iar mirosul asta de obicei scoate mirosul de tigara din masina.

Si inca un odorizant de-ala de pus la gura de ventilatie de la Areon-Gold ii spune si are acelasi miros cu ala de se da pe bradut-foarte tare si foarte frumos!

Conserva a fost undeva la 11-12 lei si cel de pus la ventilatie a fost pe la 22 de lei. Dar miroase super in masina, in conditiile in care se fumeaza la greu si le-am luat abia sambata seara si deja a 2-a zi nu mai "putzea" a tutun!

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

voi cum folositi acele odorizante cws frutto? se poate turna lichidul ala intr-o sticluta de ambipur goala? o sa aiba acelasi efect?

Link către comentariu

Da, se poate

Eu asa folosesc

toate cele bune

Link către comentariu

Va recomand sa incercati si variantele:

"Dr. Marcus Car Gel" cu miros de fructe de padure, gel care se prinde la oglinda.

"Arexons Sky" rezerve (pentru ca aparatul lor este ceva tip iPod si nu imi place), carora le desfaceti folia protectoare si le ramane doar o alta folie subtire care permite evapoararea lichidelor si eliberarea mirosului.

Eu sunt foarte multumita si nu le-as mai schimba.

Ps: se gasesc la OMV sau Petrom V.

Link către comentariu

Nu prea am avut incredere in California Scents si eram fidel bradutilor de la WunderBaum. Acum cateva zile am primit un odorizant California Scents Golden State Delight si ma declar foarte incantat. Am constatat cu stupoare ca si sculele din trusa miros a guma, si nu e variant masina :lol: :lol:

Modificat de kelu
Link către comentariu

conserva miroase f puternic in primele zile cand o desfaci. nu are importanta daca are capacel reglabil sau nu.

eu m-am ":ars" cu prima si la a doua conserva am desfacut doar 1 cm din cheita (inca avea capac de tabla) si dozajul a fost mai ok.

CWS merge pus in sticluta la gurile de ventilatie.

efectul este ok pt masina, sugativa standard mi se pare nepotrivita pt interiorul de 3mp al masinii (CWS este gandit a fi folosit in spatii mai mari-in camere)

Link către comentariu

eu am cumparat din dedeman california scents new car (cutie neagra)si nu miroase deloc,doar daca il tin aproape de nas se simte ceva .nu voi mai folosii asa ceva.

Padure fara uscaciuni ...mai sunt cateva arome care sunt foarte, dar foarte slabe.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut, eu am folosit cam tot ce se putea pana acum: AmbiPur-bun, dar cam scump, parerea mea ; braduti WunderBaum-foarte ok, arome faine si durata pe masura pretului ; My Shaldan-durata mare dar nu prea miroase, California Scents- am tot auzit ca sunt foarte bune si am luat doua, Laguna Breeze si Squash, din pacate m-au dezamagit, miros foarte slab si de scurta durata. Poate ma lamureste cineva si pe mine care e problema cu ele ca numai la mine nu au mirosit puternic.

Am vazut recent in Real niste braduti cu arome de parfumuri Bulgari, Davidoff Cool Water, CK One,etc. si sticlute cu esenta de la Wunderbaum. A folosit cineva una din ele ?

Link către comentariu

ia california scents coronado cherry, dupa parerea mea e cel mai puternic si cel mai durabil.

Link către comentariu

@ Sh0by Breeze: e o aroma discreta, Blossom am avut si eu dar mi s-a parut okay.

Poate pentru mine e okay Blossom dar la tine nu:).

Link către comentariu

California Scents Golden State Delight m-a facut sa raman fidel.. am mai incercat si altele de la California Scents insa nu a persistat nici unul ca asta. Pt 15 lei cat e cutiuta merita din plin si persista aproape 2 luni. Pe locul 2 se afla cws insa deocamdata nu am gasit vreo solutie eleganta sa nu se verse prin masina

Link către comentariu

cws in sticla de ambi pur. nu se varsa si este elegant.

am luat de la cws (pe langa celebrul Frutto) si Blue Wave si Flowershop. miros destul de frumos. pe caldurile astea, Blue Wave nu e asa greu precum Frutto

Link către comentariu

@ Boditza : cherry e mama lor :)

@ muale: daca nu ai acel recipient ambi pur , ce faci ?:) Aveam un amic care punea sub pres cateva picaturi, sau se mai pot pune cateva picaturi pe o bucata de sugativa si puse impreuna intr-o conserva goala cu capac !

Link către comentariu

daca nu ai sticluta,cumperi una (14 lei) si cand se termina treci pe cws. sau cumperi stcila cu dop de lemn,cred ca sunt in targ.

merge turnat si pe acele batoane de rumegus din "conserve" dar se evapora f repede

solutii se gasesc,important e sa nu atinga plasticele de pe bord

Link către comentariu

@ Boditza : cherry e mama lor :)

(...)

Este, da' nu prea. Mi-a zis frate-miu ca atunci cand a deschis cutia mirosul era puternic, dar avea si miresme de... chimicale. :icon_confused: Ramane de vazut cand ajung pe-acasa, poate dupa 2-3 zile s-au dus.

Golden State Delight e tata lor! :P Dupa mai bine de 2 luni, inca miroase, dar nu prea se circula mult cu masina.

Link către comentariu

eu raman pe golden state ca cherry nu imi place nici in viata reala :)... Muale am inteles ca sticluta de ambi pur nu e buna si ca miroase in continuare oricat ai spala-o plus ca e f periculoasa pentru bord.. la leon am aeratoarele inclinate spre motorul masinii si risc accidente cu ea, iar aia cu dop de pluta nu e sigura ca se mananca filetul din pluta si iar risti sa patezi bordu. de la alifornia scents nu recomand la nimeni new car ca miroase a plastic incins :))

Link către comentariu

eu am pus in sticla de la dr marcus si nu curge nici daca o tin cu gura in jos. bine...daca sta cu gura in jos vreo 30 min cred ca se imbiba si incepe sa picure; ma refer daca am vreun accident sa o scap din mana sau sa iasa de pe bord

acum fiecare alege aroma potrivita si modul de eliberare cel mai sigur si eficient

Link către comentariu

@ boditza : ai perfecta dreptate [new car] , dar legat de cws , solutia mea e buna cateva picaturi pe o bucata de sugativa si puse impreuna intr-o conserva goala cu capac .

@ Robotelu : cherry, e cel mai puternic, crede-ma ca in 3 ani am incercat destule arome:)

Link către comentariu

cristianionut

am primit de curand un bradut parfumat cu esenta de parfum (apa de toaleta de firma), fabricat in grecia.Cica are o cantitate dubla de esenta fata de un bradut conventional.

asta era acum un an.

De atunci folosesc lichid parfumat pe care il rencarc in sticluta cu dop cand merg la spalatorie.Costa 10 lei si ma tin o luna.Spalatoria este langa televiziunea TVRM, zona aparatorii patriei.Numele spalatoriei este riva's best grup.iti alege aroma de parfum (armani, chanel, etc) si gata.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

si eu folosesc tot cws frutto in sticlute de alea cu dop de lemn agatata de oglinda si sunt foarte multumit. Am incercat si eu diferite california scents, sunt bune si alea dar mai bune sunt cws. O sticluta de aia cu dop de lemn plina ma tine cca 4-5 zile si imbib dopul in fiecare zi de 2-3 ori. Din rezerva cws cred ca voi putea umple sticluta de cel putin 10 ori.Deci 2 luni zile ma tine lejer. Eu cred ca merita.

Modificat de Laurentiu Utiu
Link către comentariu

Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva sa identific ce fel de odorizant este acesta? am pus mai jos o poza. Cand am cumparat masina il avea dar nu scria nimic pe el si imi placea cum miroase, as vrea sa il gasesc din nou, poate ma ajuta cineva.

Santate.

2222.jpg

Link către comentariu

e un odorizant de la carrefour care era la reducere acum 2 sapt de la 2 lei la 1 leu, are diferite arome cu diferite steaguri ale tarilor :)

Link către comentariu

Si eu ma gandeam ca e mare piesa de nu se poate gasi:)).Mersi, dar sincer eu de cand am cumparat masina, o luna a mirosit destul de tare si frumos.

Ca sa fiu on-topic: am folosit cam toate odorizantele de la california scents si am ramas la 3 arome: guma turbo, cirese si mango. Nu recomand la nimeni modelele artic ice si laguna breez.

Am mai auzit ca si odorizantele Paloma Sport sunt super, nu am incercat inca, dar o sa imi iau in curand.As vrea sa incerc si my shaldan voi ce ziceti e bun de ceva sau sa raman la california scents?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!