Jump to content

Odorizante Auto

VEKAU
 Share

Odorizante auto  

1.683 voturi

1. 1. Ce odorizante auto folositi?

• Ambipur
      397
    • MyShaldan
      131
    • TurtleWax
      36
    • Wunderbaum
      435
    • Ma Fra
      39
    • Sonax
      37
    • Arexons
      62
    • California Scents
      256
    • Altele (braduti de la benzinarie, imitatie ambipur, etc.)
      396
    • Nu folosesc
      35

Postare recomandată

eu nu stiu ce sa ma mai fac.sunt obsedat de mirosul de vanilie de wunder baum.mereu am bradutz nou,dar am observat o chestie.inainte d passat am avut cielo,care nu avea tapiterie textila p plafon si usi(modificasem eu p usi),decat p scaune ce era textil.si nu se imbacsise cu miros de tigara f rau.dar de cand am passat unde e totul textil,bai fratilor...miroase groaznic.imi este si rusine cand se urca cineva in masina care nu cunoaste masina.deci miroase a ghena..de la tigari.....sunt fumator impatimit si circul f mult cu masina si timpul nu imi permite sa trag p dreapta de cate ori fumez(2 pachete/zi).cum sa fac sa alung mirosul?am lasat-o o zi intreaga cu portierele deschise doar doar.nimik.am pus esenta de parfum in filtrul de polen...rezultat bun cateva zile,si acum iararsi.stiti vreo esenta puternica care sa atenueze mirosul?daca ma duc la spalatorie mi-e ca o rezolva baietii,dar eu tot voi fuma.si sun si maniac sa fie curata masina dar nu ma pot abtine de la fumat.help me pls!!!!!!!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mirosul provine de la gudroanele din fumul de tigara; orice curatare ai face (sunt o gramada de solutii eficiente) nu poate face ca acel fum sa nu se "lipeasca" din nou de tapiserie. Asa ca solutia e doar una...

Link către comentariu

sa ma las de fumat????? ;) ;) ;) nu pot face asta sub nici o forma.am incercat si nu am facut decat sa ma ingras si sa fiu pachet de nervi.deci trebuie sa ma obisnuiesc cu mirosul de ghena..... :rolleyes:

Link către comentariu

@kelu: mai ii minte ce mi-ai zis? "nu fuma in masina cu geamul inchis!" si eu am zis ca nici macar scrumul nu il pun in scrumiera ci in pachete goale de tigari pe care le arunc imediat cum cobor... :rolleyes:

incearca cu un deodorant auto grecesc, miroase bine, si tine destul de mult, nu mai stiu cum ii zice, dar ma uit in masina si iti zic

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

Publicat (modificat)

pai si calare si pe jos in acelasi timp nu se poate!

trei luni bune am frecat la masina sa-i scot mirosul de tutun de la fostul proprietar si abia dupa juma' de an l-am convins sa ma lase...

Modificat de VEKAU
Link către comentariu

nicureddogsflo

@kelu nici un odorizant nu scoate mirosul de tutun ,si eu am fost fumator, da sti dala inrait, fumam doua pachete pe zi .

dar chestia cu lasatul de fumat a fost acu un an cind mi-am luat masina ce noua si am zis ca nu fumez in ia ,pt ca sa fumez trebuia sa trag pe dreapta sa ies din masina si sa fumez linga ia si atunci am hotarit la 3 zile dupa ce am luato ma las de fumat si m-am lasat. trebuie sa ai vointa chestia cu ingrasatul numai aberati nu trebuie sa suplinesti tigarea cu mincare ca sa te poti lasa, trebuie sa maninci normal .

in fosta masina o dacie din 2000 mirosea groaznic am incercat tot felu de soluti ,odorizante nu merge nimic pt ca nu numai tapiteria e de vina e de vina si spuma poliuretanica de la scaune are gaurele si mirosul se duce si in buretele acela si cit ai freca tapiteria tot ramine miros asa ca lasate de fumat.

Modificat de nicureddogsflo
Link către comentariu

Daca fumezi cu geamul larg deschis nu miroase deloc a tutun in masina, oricum este bine sa scuturi scrumiera imediat .

Eu inca nu am gasit odorizantul ideal, dar parca cel mai bun a fost cel la conserva care se pune in suportul de pahare din spate si fata, adica doua conserve :icon_thumright: Miroase foarte bine si tine cam 3 luni .

Link către comentariu

asta e faza..nu amfolosit scrumiera deloc,si nici fostul proprietar.e nou nouta scrumiera.fumez numai cu geamul deschis,dar tot miroase.in ultima instanta,merg cu ea la curatat,si ma dau jos cand fumez,chiar cu riscul de a le rari.

@nicureddogsflo(mama ce nick ai :) ),poate ajung sa ma las de fumat din cauza masinii.am aparea pe piata cu un remediu."masina noua si va lasati de fumat :cheers: "

@dm76ro,astept cu interes marca odorizantului.asta cand te vei urca in chestia aia neagra de la scara,mai bine zis bijuterie.superba omule.cel putin croiala pielii si sistemul audio sunt mortale :lol:

Link către comentariu

No more Glade Rally in carfur :D( mai gasesc pe undeva?

Link către comentariu

Foloseam conserve My Shaldan pina acum...ieri am luat din Cora, o conserva Turtle Wax "pine". Miroase foarte bine in masina, iar pretul e mult mai mic(9 lei) decit pt My Shaldan(15 lei).

Link către comentariu

No more Glade Rally in carfur :rolleyes:( mai gasesc pe undeva?

Carrefour ploiesti! :) (parca asa am vazut..)

Modificat de 1.6
Link către comentariu

eu cumpar frecvent braduleti cu rezerva de la orice benzinarie sunt ieftini(4 ron), miros bine, tot cam 2 sapt tin. eu zic ca merita. ATENTIE sa nu-l varsati pe bord, ca se exfoliaza eu am deja vreo 2 pete

Link către comentariu

Am avut de la dealer doua cartonase dar s-a evaporat repede parfumul de pe ele.

Dupa ce am citit acest topic m-am decit (acum doua saptamani) sa incerc My Shaldan.

Mirosul este acceptabil, dupa doua saptamani mai am 3/4 din cutie.

Singura problema cu aceasta conserva ar fi locul in care sa o plasez.

In suportul pentru pahare nu incape, si am asezat-o in scrumiera spate.

Nu are deloc o pozitie buna si trebuie sa verific, atunci cand cobor din masina, daca nu s-a rasturnat.

Link către comentariu

Trebuie sa-ti incapa in suportul de pahare din fata, adica cele de langa frana de mana. Bine, nu se aseaza nu stiu ce, dar sta. Acolo il tine si fratelemeu, si nu are probleme cu ea (frana, viraj brusc, etc.)

p.s. Daca tot veni vorba de MyShaldan, o intrebare; Care sunt preferatele mirosuri?

Link către comentariu

Eu prefer My Shaldan Lime, e miros de lamaie verde. Dar nici cel de grapefruit nu imi displace.

Link către comentariu

Si eu sunt fumator inrait. Dar in masina nu folosesc niciodata scrumierele. Am vandut masina recent, dupa ce 4 ani de zile am fumat serios in ea. Scrumierele erau ca in fabrica. Si va spun o combinatie care mie imi place si a dat si rezultate: cumpar braduleti wunderbaum (albastru - xxl si negru - normal) care impreuna miros foarte bine. Si nu sunt genul caruia sa ii placa mirosurile de iti muta nasul. :blink: In fiecare seara da cu spray Oust fara miros, care elimina mirosul de gudron. Acest spray elimina, nu acopera mirosurile (asa zic si in reclama:P) Spal masina in fiecare duminica, braduti cumpar cam la 2 saptamani. Dar asta pentru ca imi place mie mirosul si sunt obsedat! :)

Braduti: aprox. 110.000 amandoi

Spray: aprox. 100.000 (si tine 3-4 luni)

Modificat de Bozz
Link către comentariu

mda... yo stiu pe cineva din germania care vine mai des pe la mine si care foloseste ambipur si tine 2 ani rezerva (pe bune) si masina e bine parfumata si e tot timpul dat la minim ...

Link către comentariu

Eu de la ambipur am stricat o gura de aerisire la fosta masina. Adica mi-a indoit "slide-urile" care directionau aerul.... So nu mai folosesc ever!

Link către comentariu

Baieti,am si io o problema,am avut la o gura de aerisire un aparat ambipur si la spalatorie l-au dat jos si cand l-au montat inapoi l-au pus invers si a curs un pic din el pe bord.Problema este ca acum am o pata alba pe bord pe care nu pot sa o dau jos deloc.A mai patit cineva asa ceva?Cum ati rezolvat problema ca arata urat.

Link către comentariu

@tzucul:

Am spus deja ca am patit-o si eu in fosta mea masina VW Vento. S-a rezolvat doar cu inlocuirea portiunii respective de bord (o componenta mai mare din plastic). Din pacate, nu cred ca exista vreo metoda de a reface culoarea bordului afectat.

Pt cei care nu stiu unde sa tina conserva cu gel My Shaldan...eu o tin intotdeauna sub scaunul soferului, pe podea. Nu se misca, nu se rastoarna(si chiar daca se rastoarna ramine sub scaun fara sa faca galagie sau mizerie), mi se pare locul ideal. De bagat, se poate baga sub scaun prin partea lui frontala(unde isi tine soferul picioarele)...pe acolo intra perfect. Introduceti mina sub scaun- este o "umflatura" in podea, treceti si de ea- apoi plasati conserva, in spatele umflaturii, sub scaun. Daca o fixati undeva mai in lateral(spre usa, aproape de marginea scaunului) sta mai bine, scaunul e mai aproape de podea si poate reusiti sa prindeti conserva intre scaun si podea.

Link către comentariu

Au reusit azi unii de la o spalatorie sa scoata pata cu un silicon solutie pentru plastice si materiale auto.Cred ca tine si de tipul de material din care e confectionat bordul.

Link către comentariu

Eu cred k este si o mica diferenta sau poate chiar 50 % cum au spus unii dintre forumisti despre calitatea odorizantelor de pe piatza noatra deoarece atunci cand am luat masina care a rulat un an si 8 luni afara ,avea in masina cutii de odorizante gen my shaldan (3 cutii aproape consumate) si oricat am incercat sa fac sa reziste mirosul la fel ca in portbagaj nu am reusit,de retinut si ideea cu sticlute cu solutie care se foloseste la lumanarile parfumate,am incercat o data din curiozitate si merge,plus k pe undeva mai e si problema cu acomodarea mirosului,cum se face k eu nu mai simt deloc mirosul de la diverse (braduti,geluri parfumate etc) pe cand prietenii cand intra in masina sunt uimiti de mirosul frumos.Din tot ce am incercat cred k varianta cea mai buna si cea mai costisitoare este sa o duci la un baiat care o spala profesional pentru numai 1 mil,si atunci chiar se simte diferenta pentru ca cel putin la mine mirosea urat in masina si de la mocheta de jos,presuletul nu poate sa acopere perfect plus k mai exista si oameni care nu inteleg ca trebuie sa stea cu picioarele pe presulete...si cel mai rau e ca in Bucuresti e ffff greu sa mentii masina curata mai mult de cateva zile din cauza prafului.

Modificat de Alex-Passat
Link către comentariu

eu am folosit cumare succes odorizantele de la air wick....costa doar13 ron rezerva si poti regla la cate minute sa fasaie :D de ex la mine la fiecare 36 de minute da un spray....costul initial este de 25 ron - la auchan. daca vreti ceva si mai cool se gasesc aceste dispozitive si electronice la care poti regla pe langa timpul la care sa spray eze si de cate ori sa o faca si daca vreti k noaptea sa nu mai dea si alte astea...ca un minus as remarca marimea aparatului insa la variant eu l-am prins de plasa dinspre portbagaj si sta super acolo. atentie cand luati pe cineva in spate in acest caz de prindere ca daca e si a 5a persoana are sanse sa ii spray eze direct in cap :)

Link către comentariu

am vazut azi o reclama la ambipur auto for him/her, pana acum nu am vazut in magazine, ce-i drept am renuntat la ambipur de ceva vreme

o poza aici http://www.autoverkauf.com.pl/img/zap/ambi_him.jpg

are cineva asa ceva? cum miros?

am vazut ca pretul este undeva pe la 25 ron

Am eu... NU TE SFATUIESC!!! N-ai pierdut nimik, nici nu iti bate capul. Am luat prima data ambi pur, dar e si ultima data. Problema e aceeasi de demult: NU MIROASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Link către comentariu

Eu merg cu incredere in continuare tot cu WUNDERBAUM!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!