Jump to content

Octavia II, 2.0 TDI - DSG


vtoderoiu

Postare recomandată

Masina de mai sus ,,receptionata" de 10 zile in care am facut cu ea aprox 500 km.

Model Ambiente, motor de 2.0 l, cutie DSG iar ca optionale: xenon, senzor ploaie, ESP, cotiera, etc.

Dupa primul drum afara din oras am impresii ,,impartite": suspensii mai moi si cu cursa mai mare decat anteriorul VW Bora Variant, motiv din care mi se pare un pic mai putin ferma ca tinuta de drum la viteza mare.

In rest - preia foarte bine denivelarile drumurilor noastre ,,europene", pozitie de condus mai inalta decat la Bora, insonorizare destul de buna insa nu foarte buna.

Finisari si materiale destul de bune in habitaclu insa materialul textil din portbagaj lasa total de dorit atat ca si calitate in sine car si ca si conceptie.

In privinta cutiei DSG: am mers cm 95% din distanta pe modul ,,D" incercand sa mentin cat mai mult limita de 3/4 din viteza si turatia maxima (intrucat este in rodaj).

Consum mediu indicat de BC in astfel de conditii: 6.6/100km la dus si 5.3 la intors (pe A1), viteza maxima pe A1 cu tempomat de 120 km/h.

Pentru mine un consum foarte bun la astfel de motor si cu combinatia aceasta de cutie.

Cu trecerea timpului am sa mai postez alte impresii.

Link către comentariu

Cred ca ai postat un comentariu facut pentru masina ca intr-o revista de specialitate si nu plin de entuziasm ca un "proaspat" proprietar de masina noua :P! Sa o stapanesti sanatos, e o algere f buna in banii dati pe ea .. cred ca niste poze ar fi fost potrivite totusi.

Asteptam imaginile :) !

Link către comentariu

trebuia sa iei suspensii sport cu jante Pegasus , ai fi ramas uimit ce masina ai fi avut... consumul intradevar e mic , sper sa obtii si tu cu DSG cam aceleasi consumuri de combustibil ca mine ca pe mine nu prea ma crede lumea ca e posibil cu aceasta cutie sa scoti miniconsumuri :)

felicitari pentru masina si asteapta sa-si dea drumul motorul si masina in general , ai sa vezi ca zgomotul de motor sau de rulare nu te va deranja la drum lung si nici in oras , probabil ca frecventa de sunet ce patrunde in masina se simte numai la urechi si nu afecteaza centrii nervosi :P

Link către comentariu

Nu prea am de ce sa pun poze - este o banala Octavia Ambiente; sunt pline strazile de ele.

Nu are nimic spectaculos estetic intrucat am vrut-o ,,accesorizata" cu sisteme functionale 100%: ESP, airbaguri laterale, DSG, tempomat, reglaj lombar si pe verticala la scaune, senzor ploaie, xenon, climatronic bi-zonal.

Consumul mi se pare acceptabil pt acest motor (in rodaj) si cu DSG in ciuda parerilor anterioare ale altor posesori. Sa vedem daca se mentine si ulterior.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!