Jump to content

Volkswagen Polo GTI Cup Edition

bdb
 Share

Postare recomandată

Salut!

Astazi cautand pe net informatii despre viitoarea mea masina, Polo GTI :001: am gasit niste spy shots cu Noul Polo GTI CUP EDITION. Care arata extraordinar! Pe aici n-am gasit nici o informatie cu privire la el. Pot sa pun un link? Este catre un forum din afara dedicat tot VW.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

te rugam chiar...... ;)

Link către comentariu

frumos frumos...spoilerele sunt grave rau ;)

iar eu am ramas impresionat de scaunele sport din el ;)

Link către comentariu

E superba masina.Incepand cu jantele,cu joey mod-ul de la faruri,etc totul e frumos.... ;)

Link către comentariu

Si eu m-am indragostit! Ma intreb acum, bineinteles, oare pe cand si la noi? Nu am dat inca comanda la Polo GTI, sa ma astept la GTI Cup la un pret cu vreo 2000 si ceva de euro mai mare, nu?

Link către comentariu

Pai depinde de ce motor va avea, daca va fi mai puternic decat al GTI-ului va fi mai scump desigur. :blink: Oricum superba masinuta.

Link către comentariu

COOl masina !

Cand va fi lansata in Romania si daca exista posibilitatea de buy back? :Driver:

Link către comentariu

Poate la asta "CUP" au fost mai inspirati si nu au mai pus tot bordul din PLASTIC ieftin :D. E jenant sa vezi asa ceva la VW in 2006 la o masina de 16000CIP.

Link către comentariu

WOW ! 1.8T de 180 cp ...spoilerele...eleronul...sunetul care anunta un T sub capota...doamne, cum trebuie sa fie...;)

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Poate la asta "CUP" au fost mai inspirati si nu au mai pus tot bordul din PLASTIC ieftin ;). E jenant sa vezi asa ceva la VW in 2006 la o masina de 16000CIP.

Base Price: 2006 Volkswagen Polo GTI Cup Edition - 22,425 € (last update: 7/14/2006)

superba masina si se pare ca si puternica nu cred ca are mai mult de 1200 kg si 180 cai ... stabilitate sa nu mai zic

pacat ca, costa destul de mult ;)

Link către comentariu

Iata si niste poze de la Woerthersee cu noul Polo GTI Cup Edition:

Chiar si un model de curse!

Modificat de ZCH
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Tuner-ul B&B propune o gama larga de trepte de putere pentru noul Polo GTi, astfel entry-level-ul va fi de 210, celelalte fiind de 220, 250, 272 si in final incredibilul de 300 de cai si 410 Nm, EVO R Stage. :eek: :D

http://www.worldcarfans.com/tuners.cfm/cou...polo-gti-by-b-b

Link către comentariu

• 1 year later...
...Roadrunner...

Intr-un final, se pare ca se poate comanda si la noi.

Stau si ma intreb cine si-l va cumpara dat fiind ca este cu aproximativ 2000E mai ieftin decit un Golf GTI...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!