Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

DEFLECTOARE DE AER AUTOTURISME 4-5 USI PERECHE FATA 125 RON

AUTOTURISME 4-5 USI PERECHE SPATE 90 RON

in total 215 lei :D

NU am dat nici pe departe 215 ron... Cei interesati sunati la tel din contact. Probabil e reducere pt fata+spate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

o sa sun maine sa vad ce-mi spun

Link către comentariu

• 2 months later...

Aproape tuning - maner frana de mana si schimbator de viteza din piele :)

post-5995-1287862885_thumb.jpg

Link către comentariu

Pe superskoda sunt foarte scumpe. Cele mai ieftine piese oem se gasesc aici : skodateile.cz.

Chiar au fost deja 2 comenzi comune facute de pe forumul prieten ( skoda-club ). :)

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Aproape tuning - maner frana de mana si schimbator de viteza din piele :P

arata f bin bebeko :icon_thumright:

Link către comentariu

salutare!

ma bag si eu o mica realizare :icon_thumright:

sper sa nu fie considerat un taranism (nu vreau sa apar in topicul de pe forum ;)).

http://img688.imageshack.us/i/1006563f.jpg/

http://img708.imageshack.us/i/1006562d.jpg/

http://img219.imageshack.us/i/1006558j.jpg/

http://img63.imageshack.us/i/1006565v.jpg/

am muncit 6 ore si am urmarit tutorialele despre angel eyes-uri.

ideea e ca am inlocuit becurile de pozitie si a trebuit sa bag farurile in cuptor pentru a putea scoate geamul de pe carcasa. cu mari emotii!

Modificat de CrW
Link către comentariu

Foarte tare ! Bravo.

O singura remarca: ar fi mai ok daca s-ar vedea mult mai intens. Adica sa le poti folosi ca si day-light nu doar pe post de pozitie nopatea. :(

Link către comentariu

CrW - geamul l-ai dat jos (dupa incalzire) cu mana sau ai folosit vreo surubelnita?

- oglinda se poate inlocui? la mine ar fi nevoie si am posibilitatea sa iau de pe alte faruri

multumesc

Link către comentariu

salutare!

@bebeko: asta am incercat si eu, sa fie puternice, si pentru DRL-uri, dar nu stiu din ce cauza nu au putere. sa nu uit: la electronica is varza! un prieten le-o legat. si in plus, rama pe care le-am legat, ar fi trebuie sa fie neagra (sau fundalul pe care sunt lipite sa fie negru) ca sa se vada mai bine.

@sergiud: geamul se poate scoate cu mana, dar trebuie sa lasi mai mult in cuptor, ceea ce eu nu am vrut sa risc. asa ca le-am lasat vreo 5 minute si am folosit o surubelnita lata. in principiu, nu se strica (mare lucru :(), ideea e ca trebuie avuta mare grija pentru ca plasticul ala care formeaza carcasa e incalzit si el. oglinda cred ca se poate inlocui, daca se scoate din acele doua suruburi de reglaj. problema ca nu stiu cum se baga inapoi.

daca va apucati sa va bagati farurile in cuptor, SA NU uitati sa puneti folie de alumuniu intre tava si far. la al doilea far nu am acoperit zona de contact complet si mi-am topit urechiusele de jos unde se sprijina capacul din spate al farului.

Modificat de CrW
Link către comentariu

Stimati colegi forumisti , posesori de Fabia 1 :

- schimb bara fata Fabia 1 sport cu bara fata normala. Bara se prezinta in stare foarte buna , este cumparata din Germania , originala , cu proiectoare functionale , culoare gri metalizat. Masina este a prietenei mele . Problema este ca noi stam la casa si intrarea in curte este putin abrupta, motiv pentru care trebuie sa am permanent mare grija cu intratul si iesitul din curte. Nu doresc nimic in plus dar bara de schimb trebuie sa fie la culoarea caroseriei Fabiele mele , intrucat nu mai am de gand sa mai platesc si vopsitul si starea sa fie foarte buna , adica fara lovituri si reparatii amatoristice . Montarea si demontarea se pot face la mine acasa , deoarece am canal intr-unul din garaje si exista toate sculele necesare acestei operatiuni. Daca sunt persoane interesate , le rog sa ma contacteze in PM. Maine voi incerca sa fac cateva poze pentru cei curiosi , in care sa se vada atat forma cat si culoarea .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am zis sa pun si eu niste poze cu masina mea..usoare retusuri pe aici pe colo...pacat ca nu merge cum trebuie momentan.am fost la skoda azi, au pus-o pe tester au zis ca are nevoie sa ii curete clapeta de acceleratie si merge cam la fel..in rest totul este ok :D astept feedback

post-2048-0-09519200-1289923530_thumb.jp

post-2048-0-23004600-1289923544_thumb.jp

post-2048-0-79745200-1289923558_thumb.jp

post-2048-0-06942400-1289923605_thumb.jp

post-2048-0-92729100-1289923645_thumb.jp

Link către comentariu

Nu e rea. Eu parca totusi faceam toata capota neagra, dadea mult mai bine. Eventual si plafonul. Jantele sunt dementiale. Visez la modelul asta de mult timp. Un singur lucru ar mai trebui acum la masina: suspensia sport. Pacat ca e scumpa si ca are multe dezavantaje. Si daca tot ai optat pentru haion clean, poti sa scoti si sigla, atat ca pe urma iti raman gaurelele si trebuie astupate. Mai asteptam modificari

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Ma bate tare gandul sa schimb si eu cate ceva la masina, si anume led-urile plansei de bord. Sa pun unele albe. A facut cineva operatia asta pe fabie? Cum arata?

Link către comentariu

Ma bate tare gandul sa schimb si eu cate ceva la masina, si anume led-urile plansei de bord. Sa pun unele albe. A facut cineva operatia asta pe fabie? Cum arata?

Roaga-l pe bestcopies sa puna niste poze. Am schimbat la el smd-urile in bord, pe consola si butoanele de la usi(alb cu rosu)

Link către comentariu

am incercat si am facut in mai multe feluri sa pun acel colant pe capota.cel mai bine da asa.poate in poze nu se vede cum ar trebui.urmeaza si sa scot de pe spate sigla numai ca tot astept sa se intample ceva pe acolo ca sa ma pot apuca.

jantele sunt momo corse black.

ledurile pe interior le-am schimbat si eu pe toate , incepand cu ceasurile, butoane , portiere, blocul de lumini etc etc..a durat in jur de o zi toata treaba. turometrul si vitezometrul sunt albastre , limbile albe la fel ca si restul celorlalte.

Link către comentariu

• 1 month later...

salut. am schimbat eu tot interiorul alb cu rosu. ceasurile le-am facut albe si limbile rosi. mie imi place cum se vede acum depinde de gusturi

Link către comentariu

Pe superskoda sunt foarte scumpe. Cele mai ieftine piese oem se gasesc aici : skodateile.cz.

Chiar au fost deja 2 comenzi comune facute de pe forumul prieten ( skoda-club ). :)

stiti pe cineva de incredere care comanda de pe skodateile? m-ar interesa si pe mine manerele cromate de la usi, cele interioare

Modificat de ssnipes
Link către comentariu

ssnipes cam cand ai vrea sa faci comanda ca si eu vreau sa comand ceva de la ei cam peste o luna poate mai repede depinde de cash daca vrei tinem legatura :icon_thumright:

Link către comentariu

Poti comanda chiar tu fara a mai avea nevoie de un intermediar. Eu am facut singur comanda la ceh si totul a decurs 100% perfect.

Link către comentariu

Daca esti singur, adica putine produse comandate, taxele suplimentare ( transportul cehia-romania ) sunt de 18 euro. Eu am facut o comanda de grup si asa transportul a iesit mai mic. Ai grija si la transferul bancar in euro ca hotii de la banca percep un comision destul de mare. Mai intai intreaba la banca cum poti sa iesi mai bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!