Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

Asteptam cu interes ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mhm, faina lucratura. Da-mi te rog si mie lungimea corpului telescopului si lungimea totala (adica atunci cand e deschis complet). Nu m-a pasionat pan'acum dar parca as cauta si eu niste amortizoare de capota :Driver:.

p.s. ce-mi place la ale tale ca nu sunt foarte tari, adica nu basculeaza in sus foarte violent capota. Am vazut la un prieten cu octi2, isi pusese 2 milotec-uri si ii zvarlea capota in sus foarte tare. Nu zic ca era un chin cand o inchideai.

Cheers!

Link către comentariu

pai si eu cam trebuie sa apas cu 2 maini sa o inchid, dar nu e un chin. Dar, cum am specificat in filmulet, unul singur nu prea era suficient sa RIDICE capota, ci doar o sustinea, dar se curba putin tija telescopului sub greutatea capotei, care este destul de mare...

La octavia este numai unul si este mai mare ca si marime, din cate stiu eu.

Link către comentariu

Foarte bine arata.

Dar pana la urma ce fel de telescoape sunt ?

Link către comentariu

Prietenul meu Samson spune ca erau pe cod de original de pe Golf 4. Am scormonit prin mailuri si am reusit sa gasesc adresa de mail a baiatului de la care le-am cumparat. Cred ca are magazin de piese auto. Claudiu Hojda djhojd@yahoo.com

Link către comentariu

Salutare,

Tocmai am descoperit la Fabia 1 1.4 16v AUB, ca fostul proprietar a vopsit cadranul din dreapta cu vopsea neagra sa "ascunda" martorii de servo, EPC si cel de semnalizare remorca, are idee cineva cat ma costa sa-l schimb si eventual daca tot umblu daca se pot pune si cercurile cromate si eventual si un pret pentru piese manopera.

Multumesc mult de ajutor!

Link către comentariu

Inele cromate se pot pune foarte usor ( si eu am :cool: ), iar de gasit le gasesti pe milotec.de, superskoda.com, skodatuning.ro, eventual si pe okazii.ro. Manopera este zero deoarece le poti monta chiar tu singur.

Daca vrei sa schimbi ceasurile de bord, incearca cel mai bine la dezmembrari.

Link către comentariu

Multam de raspuns, dar ai idee se poate monta doar cadranul din dreapta sau trebuie sa achizitionez tot ansamblu cu ceasuri de la dezmembrari?

Link către comentariu

Din cate stiu eu, nu exista cadran stanga/dreapta. Este doar unul singur, mare. :)

Link către comentariu

Uite o poza cum arata cadranele de bord desfacute ( Fabia 1 - 2006 ). Practic este o singura folie.

post-5995-1275036635_thumb.jpg

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Fiindca tot nu merge si n-am ce face, mai pun si io vreo 3 poze cu bara, asa ca tot aveam o restanta cu niste poze...

si daca tot sunt la capitolul asta, imediat dupa ce o repar (daca o repar :D) urmeaza montatul de praguri...

post-11924-1275410635_thumb.jpg

post-11924-1275410655_thumb.jpg

post-11924-1275410675_thumb.jpg

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Foarte frumos nu am ce comenta.

Link către comentariu

• 2 months later...

ca tot am zis de praguri, astazi le-am montat. maine urmeaza finisarea. deci maine poze. si tot maine si "un ornament" pentru bara spate.

Link către comentariu

din cauza timpului, nu prea am terminat ce mi-am propus... sper ca saptamana viitoare sa finalizez. am facut o poza in graba...

post-11924-1281032013_thumb.jpg

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Cred ca esti constient ca masina "plange" dupa jante.Bara da foarte bine,de praguri nu comentez pentru ca nu se vede foarte bine in poza.Succes in continuare la upgrade-uri :icon_thumright:

Link către comentariu

sunt foarte constient dar... rabdare.

Link către comentariu

Masina plange si dupa o alta bara spate, ca sa fie in ton ... :pale:

Link către comentariu

unde as putea gasi niste paravanturi mai ieftine?

am gasit pe net in jur de 150 lei dar ... mi se pare c-am mult pt niste bucati de plastic :icon_thumright:

merci!

foarte faina bara, nu stiu cat e de practica pe "drumurile" din tara asta; cel putin pe la mine ... nu stiu daca ar rezista intacta vreo 5km

multa bafta si drumuri bune!

Link către comentariu

Vezi pe http://www.auto-accesorii.ro/ Am luat acum vreo 3 luni de la ei paravanturi SZATUNA. Da sincer nu mai stiu caat am dat... Pana in 150 ron cred... 4 bucati fata/spate. Daca vrei pun poze, numai sa dai de stire.

Link către comentariu

@crisH: tocmai ce am fost la peste prin nu stiu ce coclauri si am dat cu ele de mi-a venit sa plang. bine ca nu e nimic grav

@ bebeko: am zis ca ma voi ocupa si de bara din spate dar nu prea am avut timp. oricum in mare cam asa arata: (iar poza facuta in graba cu tel)

mai exact mai joasa cu 12 cm si putin umflata.

post-11924-1281266265_thumb.jpg

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Wow, interesant arata bara spate. Mai exact are o prelungire home-made sau ce e acolo ?

Nu uita de o toba mare si rotunda + eleron sus pe pavilionul spate ( cel de pe modelul GT arata foarte bine, fiind ceva mai mare decat cel de RS ).

Link către comentariu

Vezi pe http://www.auto-accesorii.ro/ Am luat acum vreo 3 luni de la ei paravanturi SZATUNA. Da sincer nu mai stiu caat am dat... Pana in 150 ron cred... 4 bucati fata/spate. Daca vrei pun poze, numai sa dai de stire.

DEFLECTOARE DE AER AUTOTURISME 4-5 USI PERECHE FATA 125 RON

AUTOTURISME 4-5 USI PERECHE SPATE 90 RON

in total 215 lei :D

Link către comentariu

Wow, interesant arata bara spate. Mai exact are o prelungire home-made sau ce e acolo ?

Nu uita de o toba mare si rotunda + eleron sus pe pavilionul spate ( cel de pe modelul GT arata foarte bine, fiind ceva mai mare decat cel de RS ).

exact bebeko, ceva home made, ieftin si de efect. legat de toba eu am facut ceva in photoshop si as merge pe varianta cu 2 tobe in margine, cat tine imitatia de extractor (care e autocolant 3M, imitatie catbon in relief), dar decupat putin din bara, adica jumate in bara jumate dedesuptul ei. legat de eleron, nu m-am gandit deloc, probabil o sa fie tot ceva custom, din fibra, facuta de un prieten care stie sa lucreze cu asa ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!