Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

e un D.I.Y. cu asa ceva in sectiunea de seat. Eu l-am vazut intamplator aseara. Uite ca l-am descarcat si il urc aici.

Mda...e ciudat ca e capota ruginita pe interior sau asa pare...inseamna ca tabla a fost ruginita inainte de a fi tratata !

Nush daca e valabil si la capota de fabie care-i destul de grea cu eleronul fata...si oricum accesoriile de prindere de unde le iei daca gasim amortizor de ex ?

Trebuie un kit ca sa poti face treaba ca lumea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna seara si scuze daca deviez putin de la subiect dar sunt foarte fericit ca am reusit sa gasesc emblemele ce le caut la un dealer de piese auto online . Daca cineva este interesat dati-mi un pm sa va dau adresa (asta un cazul ca reclama este interzisa) .

Link către comentariu

si ce te opreste sa pui si tu un link? Nu ca ai face reclama cuiva neaparat, dar macar sa vedem despre ce-i vorba si cum arata.

Iar in linkul celalalt cu montajul la VW, parca e aiurea montat. Cum naiba se sprijina toata capota pe amortizorul ala? Parca e ceva anormal cu pozitiile in care-i prins amortizorul. Cred ca pozitia de montat nu e in regula. Iar in momentul in care deschizi capota, aceasta ar trebui sa se ridice lin in sus. Cel putin asa am vazut la un opel.

Link către comentariu

Este valabil amortizorul de capoata din montajul de la VW.

Uite un exemplu la Octavia cu amortizor de capota de pe superskoda.

post-5995-1268378532_thumb.jpg

post-5995-1268378532_thumb.jpg

Link către comentariu

Emblemele (fata-spate) sunt de gasit pe autokarma la 96 lei . Oare cat or fi la reprezentanta ?

Link către comentariu

• 1 month later...

:icon_thumright: asa sa va oftic putin , mi-am luat o bara fata pentru Fabia, model Pulsar. luni sau marti sper sa o montez. revin cu poze cu ea montata.

Ce ziceti?

post-11924-1272993733_thumb.jpg

post-11924-1272993753_thumb.jpg

post-11924-1272993788_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata bine, dar eu unul, sincer, nu ma oftic deloc ...

Un pret ?

Link către comentariu

era o gluma. pretul? cat nu face: 920 RON

Link către comentariu

Mmm, tare-s curios cum va arata vopsit, pe masina. Totusi, de banii astia nu mai fain era unul de rs, original? Parerea mea... Nu ca n-as fi adeptul tuningului dar parca tot mai bine arata rs-ul stock :)

Link către comentariu

e frumoasa si aia de RS atat ca e mai simpla ca asta si ceva mai comuna. era si aia o varianta dar mi s-a parut ca iese mai mult in evidenta asta. si diferenta foarte mare de pret nu prea ar fi.

si cum ar arata vopsita? nu foarte bine, culoarea masinii find gri graphit, prizele de aer nu o sa iasa prea mult in evidenta ca acum.

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Da va arata bine, dar nu o sa mai loc pentru farurile de ceata ...

Link către comentariu

buna dar nu pt rumania...iti zic eu care am avut dar nu pe fabia, si am renuntzat dupa ce am rupt-o de 3 ori

aici e pe baza de parcat pe trotuar, pe baza de capcane ... trebuie avuta grija mare

oricum , astept poze :P

Link către comentariu

cam asa arata vopsita... :D

post-11924-1273736225_thumb.jpg

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Arata bine.Trebuia totusi o poza mai cuprinzatoare,parerea mea.Spor in continuare.

Link către comentariu

o sa revin cu alte poze mai pe seara... ms

post-11924-1273736411_thumb.jpg

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

Ooo, foarte bine! N-arata rau de loc. Mare grija la borduri :D

Cu toate astea nu pot sa nu ma iau de tine putin asa: ce-ai avut bre cu sigla skoda (cea de deasupra grilei), de ce ai vopsit-o si pe aia?

Link către comentariu

:D nu am vopsit-o, e pus autocolant negru mat... mi se pare ca se vede mai frumos :) si cu bordurile... o sa incerc sa am dar nu promit :))

Link către comentariu

Foarte tare ! Ar merge si niste DRL-uri ...

Link către comentariu

DRL-uri? Adica?

Link către comentariu

cred ca proiectoarele alea cu leduri... cred...

http://www.cargym.com/images/1411044_6drl1.jpg

oricum nu prea imi plac... de banii aia mai bine imi pun o instalatie xenon....

revin diseara cu poze ca aseara... dabia am scapat de o vijelie :icon_thumright:

Link către comentariu

mmm, inteleg. Eventual sa le prinzi cu niscaiva sarma de plasele alea de la prizele de aer ale barii :):)

Link către comentariu

De exemplu asa ( si nu ai nevoie de sarma :) ) :

post-5995-1273851164_thumb.jpg

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Maine postez imagini cu telescoapele ( am doua) de la capota sa vedeti sistemul de prindere. Terminati cu scumpeturile de pe superskoda, Am dat pe setul de telescoape nemtesti 100 ron pe okazii (noi si cromate), dar la dezmembrari gasiti telescoape bune la 20-30 ron bucata.

Link către comentariu

Azi postez imagini cu telescoapele ( am doua) de la capota sa vedeti sistemul de prindere. Terminati cu scumpeturile de pe superskoda, Am dat pe setul de telescoape nemtesti 100 ron pe okazii (noi si cromate), dar la dezmembrari gasiti telescoape bune la 20-30 ron bucata. Postul de mai sus este pus tot de mine :blush: Eram logat cu ID-ul unui prieten din greseala...

Modificat de bestcopies
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!