Jump to content

Tuning Fabia

Vially
 Share

Postare recomandată

Unde exista si cam ce modificari trebuie facute pt ca si io as fi pentru un maxi-dot la mine?

Ajunge oare sa schimbi numai blocul? Sau mai trebuie schimbate mii si mii de mufe, conexiuni s.a.?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bebeko

143

• saboteur

47

• Andrey_sxg

44

• b77eru

42

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut bebeko. da-mi un link te rog cu ceasurile sau de unde ai auzit ca se gasesc asa ieftine? am gasit cu 450 de euro la cehi, pe un site, sunt curios de unde diferenta de pret.

Link către comentariu

Produsele sunt originale Skoda, aduse tocmai din Cehia. Diferenta de pret rezulta din faptul ca cine le vinde nu poate emite si factura pe produse.

b77eru , ai PM

Link către comentariu

Nu sunt sigur daca am nimerit sectiunea aferenta,dar am niste nelamuriri.vreau sa pun pe fabia junior(54cp) jante pe 15 de octavia 1.acum nu stiu daca sunt necesare si alte modificari de genul telescoape-arcuri.masina are acum jante pe 14.eventual sfaturi in caz ca fac o prostie cu jantele pe 15

Link către comentariu

pai vezi ca scrie clar in cartea de identitate a masini ce ai voie si ce nu ai voie. Bafta.

Link către comentariu

gata, nu mai tine, mam apucat si eu de "preparat" scuterul :). am inceput cu 2 neoane albastre sub scaune (30 cm), un parasolar destul de gros si negru si niscaiva stickere pe praguri si pe stalpi. urmeaza folia autorizata, jante si niste prize de aer. la vara vreau sa umblu si pe la motor.

Link către comentariu

Se poate si o poza cu parasolarul negru ?

Link către comentariu

se poate dar nu acum. (nu de alta dar nu am) promit ca in cel mai scurt timp o sa postez poza :)

Modificat de Andrey_sxg
Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Se poate si o poza cu parasolarul negru ?

Mii de scuze pentru asteptare dar perioada asta nu am fost in tara, drept urmare nici poza nu a fost pe forum!

Deci ... 2 poze care au iesit cam aiurea ca batea soarele... o sa-ti trmit pe pm altele mai bune. (ignorati persoana din masina)

post-11924-1180702077_thumb.jpg

post-11924-1180702149_thumb.jpg

Link către comentariu

Parasolarul este usor transparent sau mat ?

Link către comentariu

ok, si o poza mai cu intreaga masina ?

Link către comentariu

:offtopic: Ma scuzati daca sunt un pic offtopic,dar sunt de parere ca tuning-ul merita facut la o masinuta un pic mai puternica (ma refer la CP).Degeaba ai motul de la toba cromat,sau spoilere,praguri, jante , ca masina tot la fel merge sau se comporta. Eu unul as investi in optimizarea motorului decat in aspectul masinii.Totusi sunt destui "Loganisti" pe strada cu balauri pe portiere dar abia merg cu ele(si in oras si in afara) pt ca le consuma mult.

Link către comentariu

:lol: Ma scuzati daca sunt un pic offtopic,dar sunt de parere ca tuning-ul merita facut la o masinuta un pic mai puternica (ma refer la CP).Degeaba ai motul de la toba cromat,sau spoilere,praguri, jante , ca masina tot la fel merge sau se comporta. Eu unul as investi in optimizarea motorului decat in aspectul masinii.Totusi sunt destui "Loganisti" pe strada cu balauri pe portiere dar abia merg cu ele(si in oras si in afara) pt ca le consuma mult.

Adica daca majoritatea dintre noi sunt HTP-isti, asta inseamna ca e musai sa mergem cu masina stock , ca de, vorba ceea " e si asa prea slaba si nu prinde suta in 3 secunde " ??? Ei bine ai o parere eronata ! :lol: Fii sigur ca daca am sa-mi cumpar un Ferrari , nu am sa fac tuning la el ci am sa-l las nemodificat :offtopic:

Daca am incalzire in scaune, ABS, computer de bord, AC, etc, ce crezi ar trebui sa le dau jos ca masina e prea slaba si nu merita sa am confort la volan ???

Daca tu poti scoate din motorul de 1.2l , 12 V, 64 CP macar 101 CP , te rog sa-mi spui si mie !!! :D

Modificat de bebeko
Link către comentariu

Adica daca majoritatea dintre noi sunt HTP-isti, asta inseamna ca e musai sa mergem cu masina stock , ca de, vorba ceea " e si asa prea slaba si nu prinde suta in 3 secunde " ??? Ei bine ai o parere eronata ! :) Fii sigur ca daca am sa-mi cumpar un Ferrari , nu am sa fac tuning la el ci am sa-l las nemodificat :)

Daca am incalzire in scaune, ABS, computer de bord, AC, etc, ce crezi ar trebui sa le dau jos ca masina e prea slaba si nu merita sa am confort la volan ???

Daca tu poti scoate din motorul de 1.2l , 12 V, 64 CP macar 101 CP , te rog sa-mi spui si mie !!! :)

Nu ma refeream la dotarile masinii, ci la motor.In general fiecare om are un buget pt a cumpara o masina.Iar in momentul achizitionarii trebuie sa te multumesti (asta e relativ) cu ce ai.Degeaba punem neoane,jante etc... pt ca tot aceleasi performante le vom avea.Ex : daciile cu NIKE BOSS etc.....)Aaaaa...da...parerea mea este ca merg astea dar trebuie sa fie si in concordanta cu puterea.

Link către comentariu

Nu ma refeream la dotarile masinii, ci la motor.In general fiecare om are un buget pt a cumpara o masina.Iar in momentul achizitionarii trebuie sa te multumesti (asta e relativ) cu ce ai.Degeaba punem neoane,jante etc... pt ca tot aceleasi performante le vom avea.Ex : daciile cu NIKE BOSS etc.....)Aaaaa...da...parerea mea este ca merg astea dar trebuie sa fie si in concordanta cu puterea.

Si tot nu am inteles :) Dupa tine , de la cati CP se poate face tuning la masina ??? Adica , daca de exemplu, tu ai 101 CP si ai montat 4 neoane, eu cu doar 64 CP nu am voie sa am decat un singur neon ??? :)

Oricum cred ca discutia asta este cam ... :) Daca ai propuneri constructive spune-ne si noua, daca nu ... nu. :)

Link către comentariu

Ma rog, asta este.Ma refeream la faptul ca nu are rost la acest model de skoda sa facem tuning,pt ca nu sunt masini de curse, ci niste buburuze.

Link către comentariu

nu are rost sa va certati, sunt pareri si pareri. eu unul sunt PRO tuning fabia HTP, nu de alta dar este singurul aspect prin care poti iesi in evidenta cu masina asta.

Link către comentariu

corect Andrei.ai zis super bine. ;)

corect Andrei.ai zis super bine. :D

Link către comentariu

nu are rost sa va certati, sunt pareri si pareri. eu unul sunt PRO tuning fabia HTP, nu de alta dar este singurul aspect prin care poti iesi in evidenta cu masina asta.

SI de ce trebuie sa iesi in evidenta????

Link către comentariu

Oricum cu masina asta nu poti iesi in evidenta.numai necunoscatorii mai intorc capul dupa fabia.sa fim seriosi, la ce masini au aparut pe strada.......Poate doar Fabia RS....

Modificat de vlad24
Link către comentariu

cand am spus de iesit in evidenta nu m-am referit la asta cu intorsul capului pe strada sau altele. m-am referit la faptul ca stim foarte bine ca orice masina are acel ceva prin care este diferentiata de celelalte masini (BMW - putere, VOLVO - rezistenta, SUBARU - f usor de modificat ...), in schimb Fabia nu are nimic, nu iti spune nimic, "se confunda cu multimea" (asta ca sa folosesc o metafora). Pentru a fi mai altfel, PAREREA MEA, multi apeleaza la tuning. repet, PAREREA MEA

Oricum cu masina asta nu poti iesi in evidenta.numai necunoscatorii mai intorc capul dupa fabia.sa fim seriosi, la ce masini au aparut pe strada.......Poate doar Fabia RS....

ia scoate-i tobele sa vezi cum intoarce toata lumea capul dupa ea! :) :) :)

Link către comentariu

Gata, m-am hotarat : imi vand Fabia si imi cumpar ... Lamborghini !!! Oare ce credeti asa am sanse sa intoarca oamenii privirile ( care sunt foooarte importante pentru unii dintre noi ) dupa masina ??? Am luat aceasta hotarare deoarece se pare ca atunci mi-am cumparat Fabia, m-am pacalit foarte tare ... oamenii nu se uita dupa ea :D ;) :icon_thumright:

Vlad24 iti doresc numai masini de la 100.000 euro in sus, dar pana atunci ... lasa-ne si pe noi cu Fabiutele, chiar HTP, sa ne bucuram de ele :( Si apropo, tu iti cumperi masina doar ca sa se uite oamenii dupa ea ??? In acest caz, de ce ai doar o amarata de Fabia ??? :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!