Jump to content

inchidere centralizata

T-VALI
 Share

Postare recomandată

am cumparat un Polo fara inchidere centralizata.............unde as putea s-o montez.........cei de la Falcon mi-au spus ca trebuie sa schimb si broastele......e adevarat ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sebastian stefan

Ma indoiesc eu personal mi-am pus si inchidere si alarma pe un lupo model 2002 fara sa schimb broastele.Cred ca si polo fara inchidere e similar.Cauta alta firma si daca pui inchidere pune si alarma ca merita.Bafta!

Link către comentariu

masina mea are alarma si inchidere de la http://www.dariusalarme.as.ro/ de cand am luat-o. nu e nimic schimbat, sunt doar motorasele puse in portiere.

daca afli daca se poate pune inchidere si la portbagaj anunta-ma si pe mine :offtopic:

multa bafta

Link către comentariu

• 5 years later...

sunt nou pe acest forum si as dori sa primesc niste informati

am un polo din 2003 cu motor 1 -2

am o problema cu usile si geamurile le incui si in cateva minute se descuia singura iar geamurile coborau in jos nu sti ce ar putea sa aibe

dar de vreo 2 saptamani nu mai face oare as putea sa o mai las in vreo parcare sa ma duc la servis ce sai zic daca nu mai face datimi o idee

Link către comentariu

o diagnoza in prima faza. apoi verifica broasca din portiera soferului, ai niste switch-uri in broasca antrenate practic de butuc. pot fi defecte.verifica cablajul intre portiera si caroserie. poate fi calculatorul de usa bushit, sau mai ghinion, modulul de confort al masinii.inainte de toate fa o scanare si revino cu rezultatul

Link către comentariu

multumesc mult pentru acest raspuns dar deocamdata o mai las asa ca ests tare frig sa desfac usa sa vad ce ar putea sa aibe acolo

astept si alte informati

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!