Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

Poti pleca cu euro la tine si poti schimba chiar in statiune doar la CROWN EXCHANGE. Au acelasi curs ca orice banca. Cel mai bun curs.

Prin Varna drumul e simplu. Ai autostrada si inainte si dupa Varna si in oras vei prinde doar 2-3 semafoare. Drumul este cat se poate de drept si la un moment dat vei face dreapta ca sa mergi spre Burgas. Atata tot. Nu trebuie sa ocolesti prin sate ca sa scurtezi cu 30 km. Conteaza 30 km la 370 ? Nu preferi sa mergi pe autostrada si drumuri bune decat sa mergi prin satele uitate de lume in Bulgaria ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu trebuie sa ocolesti prin sate ca sa scurtezi cu 30 km. Conteaza 30 km la 370 ? Nu preferi sa mergi pe autostrada si drumuri bune decat sa mergi prin satele uitate de lume in Bulgaria ?

Avantajul prin "sate" este ca drumul este liber (rar intalnesti cate o masina), carosabilul foarte bun, peisajul este frumos (dealuri, vai, asemanator Podisului Transilvaniei), nu este politie si nici nu sunt radare. De autostrada lor mi se cam urase - atat de zgrumturoasa ca-ti zdruncina micul dejun in stomac. Iar cei 30-35 km in minus inseamna si mai putin timp pierdut pe drum si economie de carburant. Daca ar fi fost asa neplacut pentru drumul la intoarcere as fi optat pentru via Varna... Daca ar fi sa plec din nou, tot pe acolo as merge. Dar fiecare este liber sa cantareasca avantajele si dezavantajele unui anumit traseu.

Link către comentariu

Adaug poze de la Hotel Miramar - Obzor.

dsc03585l.jpg

dsc03604u.jpg

dsc03609.jpg

dsc03610j.jpg

dsc03614x.jpg

dsc03617o.jpg

dsc03620i.jpg

dsc03679s.jpg

dsc03822a.jpg

dsc03823m.jpg

dsc03829o.jpg

dsc03830k.jpg

dsc03844.jpg

dsc03850a.jpg

dsc03852o.jpg

Link către comentariu

Sunt poze facute de tine?

Ai impresia ca sunt din vreun catalog de prezentare al hotelului, ti-au iesit super!

Eu o sa merg Ploiesti-Bucuresti-Ruse-Varna-Nisipurile de aur, desi vad ca sunt mai multe modalitati de a ajunge la destinatie, insa daca tot am ocazia sa trec prin Varna, nu vreau sa ratez o prima impresie, chiar daca fugitiva, asupra orasului.

PS: nici un coleg nu a fost la Arabella?

Dar de Nisipurile de aur ce puteti spune... ce recomandati (clatitarii, gogoserii, cafenele, aquapark-ul cum este, ce locuri nu trebuie ratate, etc.)?

Link către comentariu

Avantajul unui aparat foto DSLR... :rolleyes:

Daca vei avea ultra all inclusive vei fi atat de ghiftuit incat nu te vor interesa gogoserii, clatiterii etc. In primele doua zile vei gusta din toate si vei constata cu amaraciune ca stomacul tau este teribil de mic... In urmatoarele zile vei fi selectiv, iar in ultimele doua zile deja nici nu mai vrei sa auzi de mancare, prajituri, bere...

Iti recomand sa ajungi la hotel pe la ora 13.00 ca sa te poti bucura si de bunatatile oferite la pranz (indiferent de ora la care ajungi iti "incatuseaza" bratara care-ti deschide portile desfatarii culinare... :rolleyes:

Link către comentariu

Ultra-all-inclusive nu exista inca in Bulgaria. All-inclusive e de ajuns daca ti-ai luat. Nu vei duce lipsa de nimic.

Link către comentariu

CT 10 VWP - cautand pe net despre Arabella am constatat ca ofera "all inclusive", deci are dreptate Kostas. Informatii, comentarii poti gasi aici. Distractie placuta!

Link către comentariu

Va contrazic: http://www.grifidhotels.com/ultra_inclusive_ara_en.html

Site-ul lantului de hoteluri din care face parte si Arabella spune ca exista ULTRA ALLINCLUSIV, iar oferta de la agentie este clara:

Nisipurile de aur, Hotel ARABELLA 4*, ULTRA ALLINCLUSIV 56e/noapte/persoana, 784e pentru 2 persoane/sejur de 7 nopti; nu se platese taxa de statiune!

@k - de ce spui ca nu exista UAI? Am mai vazut pe net oferte de genul asta la hoteluri in Bulgaria! :cheers:

@vb - multumesc, am citit si rascitit site-ul recomandat! :)

Link către comentariu

Atunci du-te si ai sa te convingi ca e ca mine. Ce gasesti la UA la Arabella este peste tot la ALL.

Cunosc Bulgaria foarte bine.

Link către comentariu

Intelg ce vrei sa spui... o sa merg la fata locului si o sa vad ce intra in acest UAI.

Acum, fiind pentru prima data cand folosesc acest sistem, nu stiu la ce sa ma astept, dar sper sa fiu multumit.

Din cate am inteles UAI fata de AI se deosebeste prin faptul ca nu mai esti constrans de orarul meselor (mic dejun, pranz, cina), ai tot ce este in minibarul din camera gratis, nu platesti sezlog si umbrela pentru ca sunt incluse, plus ca poti sa comanzi ce vrei, cand vrei fara sa platesti ceva in plus (si nu ma refer doar la mancare si bautura, ci la orice serviciu). Crezi ca nu voi beneficia de toate aceste "plusuri" si ca e doar un UAI cu numele?

Link către comentariu

Exact asta primesti si la All-inclusive. Doar ca orarul meselor e fix. Posbil ca mesele sa fie tot la ore fixe ca la all-inclusive, doar ca ai mancare si intre mese.

Link către comentariu

Ia incearca sa comanzi un JB sau Jack Daniels sa vezi ca trebue sa dai bani pe el ,nu e inclus.In schimb la turci(Antalya) si astea sunt incluse :blah: .Fiecare lant hotelier(hotel) are conceptul lui de clasificare (all,ultra,high class...).In ce perioada vrei sa pleci la Arabella ca poate se gaseste si la alte preturi mai mici ? :D

Link către comentariu

In BG tot ce este de import se plateste. Am uitat sa specific asta. Vei bea doar ce au ei acolo... niste nimicuri doar sa iti ia ochii putin :D

Link către comentariu

Interesant la Obzor, mai ales ca e la 2 pasi de Byala, unde am fost noi. Gasesti ceva de mancare si intre mese, ma rog, prajituri si fructe.

Din punctul meu de vedere, la Byala am fost la cel mai convenabil raport dotari/pret.

8 nopti/4 stele/AI/2 adulti plus in copil sub 6 ani = 620 euro.

Link către comentariu

In ce perioada vrei sa pleci la Arabella ca poate se gaseste si la alte preturi mai mici? ;)

Deja am achitat avansul pentru : 17.08.2009 - 24.08.2009

Iar legat de bauturi... apa plata sa fie, ca sunt sub tratament, deci nimic alcoolic. Coca-cola au la AI?

Link către comentariu

:P Pretentii mari !!!I-a auzi Coca Cola ! Da American Cola nu este buna? :blah: Cam de asta au ,mai de vara,si apa plata doar la dozator . ;)

Modificat de andrusel
Link către comentariu

Unde am fost eu aveau apa plata la dozator (rece sau calda), sucurile din gama Pepsi la dozator, cafea/capucino la dozator, vin alb sau rosu si bere tot la dozator. De la baruri se puteau comanda votca, whiski, coniac, lichioruri bulgaresti si tot felul de cocteiluri. Ceai negru, verde sau de plante medicinale, dimineata lapte... Nu mori de sete.

Link către comentariu

nu mori de sete, dar nici nu-ti provoci orgasme papilare, daca mi-e dat sa ma exprim in acest mod.

cafeaua mi s-a parut destul de slabuta, dar luam doza dubla mereu. bere tot slaba, dar macar ok ca si gust. sucurile erau si proaste si mai bune, iar apa...apa.

Link către comentariu

Si ca mancare?

La ce sa ma astept (comparativ cu un restaurant romanesc)?

Pizza (contra cost eventual, prin statiune, nu neaparat la AI) este?

Link către comentariu

La Balchik a fost cineva ? Impresii ?

Link către comentariu

La Balchik plec eu pe 19 august, o sa postez poze si impresii cand ma intorc dar sunt si eu curios ce-i de facut pe-acolo in afara de vizitat gradina botanica si castelul.

Link către comentariu

Mda si eu plec impreuna cu EsTeTicu si hremus duminica seara. O sa stam la hotel Paris, 28 de euro camera de 3* si mic dejun inclus. O sa postez si eu impresii si poze dupa.

Link către comentariu

Mda si eu plec impreuna cu EsTeTicu si hremus duminica seara. O sa stam la hotel Paris, 28 de euro camera de 3* si mic dejun inclus. O sa postez si eu impresii si poze dupa.

Si eu tot la Paris merg :D, mi l-a recomandat o colega de birou care a fost anul trecut si a zis ca e ok. Cand te intorci? Astept cu sufletul la gura pareri despre ce gasesti pe-acolo (parcare, mancare, camere, plaja...:D)

P.S: si eu tot din Brasov sunt, relocat in Bucuresti si brasovean 1 weekend pe luna. asta e :Driver:

Link către comentariu

Stam o saptamana, deci pe 17 ne intoarcem. Intreab-o pe colega ta, cat de departe de plaja e hotelul caci pare foarte departe dupa cum am vazut eu pe google maps.

Modificat de Inginerul
Link către comentariu

"Hotelul Paris este unul din cele mai noi hoteluri din statiunea Balchik, aflat chiar la intrarea in statiune, la 300 m de Castelul Reginei Maria si la 700 m de plaja" asa ca e ceva distanta, dar merge o plimbare.... daca nu, cu masina.

Astept impresii de la tine luni (17 august) sau marti (18 august), sa stiu la ce sa ma astept. :)

Concediu placut!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!