Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

Pe 03 August plec la Albena via Constanta Vama Veche. Hotel Kaliakra superior 4*+. Stie cineva cum e drumul pana acolo si alte informatii utile despre statiune?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

drumul e scurt, vreo 60-70 de km, la inceput mai rau, apoi bun. dupa cate am vazut, destul de semnalizat, deci nu trebuie sa-ti faci probleme.

viteza e de respectat prin sate, pe afara poti sa-i dai mai tare. oricum, ridicole limitarile de 60km/h inaintea fiecarei curbe.

Albena e o statiune nu foarte mare, nu foarte agitata, propice unui concediu de odihna, recomandata familiilor cu copii.

Link către comentariu

Plec pe 23 07.09 spre sunny beach nessebar.

Daca se leaga cineva cu mine plecarea e dimineata de 23.07 de la Universitate.:biggrin:

Ps: plecam pe la 4.30 5.00 cel tarziu , sa intram pe lumina la baietii de dincolo.

Si eu plec la sunny beach dar din pacate pe 22.07.

Link către comentariu

O alta intrebare: e voie cu detectoru de radar la bulgari?

Link către comentariu

Cu toate ca intrebarea ta este off-topic vezi aici., nu este permis. Dar eu l-am avut - in caz de as fi fost oprit aveam pregatiti 10 euro de spaga... :D Bulgarii au si pistoale laser impotriva carora nu prea ai ce sa faci (te avertizeaza cand deja este prea tarziu).

Link către comentariu

Pe 20 iulie, adica luni plec la Sunny Beach, tot la Victoria Palace, 7 nopti, all-inclusive.

Mai este cineva care merge ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu plec pe 29.August la Albena, hotel Magnolia Lux. :))

Link către comentariu

Am fost anul trecut in Albena si nu mi-a placut deloc,nu prea sunt discoteci,serviciile lasa de dorit,plaja plina de alge,era ceva de genul Eforie Nord.

Link către comentariu

Am fost la Burgas,toate bune si frumoase,cazare foarte ok,sezlonguri 5 leva,umbrela 3 leva:,multa, multa liniste si apa foarte curata.Recomand de asemenea parcurile de distractii de dinainte de Burgas.Distractie placuta

Link către comentariu

M-am gandit, tarzior ce-i drept, sa merg vreo 7 zile la Bulgari.

Nu am fost NICIODATA, nu stiu la ce sa ma astept... si desi am citit ultimele 6-7 pagini de aici TOT NU M-AM HOTARAT UNDE AS VREA SA MERG!

O sa merg luni la agentiile de turism sa caut ceva oferte pentru perioada de dupa 15 august, pana in 1 septembrie, adica acele doua saptamani.

Va intreb pe cei care frecventati locurile vecinilor nostri, unde e cel mai frumos si distractiv de mers DIN PUNCT DE VEDERE AL LOCULUI?

Mentionez ca sunt doar eu cu iubita si nu as vrea o statiune mohorata si lipsita de diferite feluri de distractie, cum e la noi... Eforie, sa zic.

As prefera ceva gen Mamaia, cu lume, agitatie, magazine, terase, pub-uri, restaurante, poate un aquapark, un parc de vacanta, etc. ...

Voi pleca cu masina si astfel voi putea sa ma deplasez foarte usor intre diferitele puncte de distractie, in caz ca va fi nevoie, dar va intreb pe voi spre ce sa optez:

1. VARNA

2. SUNNY BEACH

3. NISIPURILE DE AUR

4. NESSEBAR

5. ...alta idee...

Cum spuneam, abia luni merg la vanatoare de oferte, dar as vrea sa stiu, pana atunci, despre ce locatie sa ma interesez?!

Multumesc!

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Sunny,Nessebar pe acolo se invarte roata

Link către comentariu

si eu recomand Sunny Beach (doar m-am intors la mijlocul lui iulie de acolo) ca si cazare , plaja, piscina.

de vizitat recomand Nessebar, O insula foarte animata si cu o arhitectura deosebita

Modificat de bluewave
Link către comentariu

Am tot rasfoit internetul si cred ca Sunny Beach este o destinatie destul de buna.

Maine voi merge sa vad ce oferte gasesc pentru saptamana care incepe pe 17.08.2009.

Recomandati in mod special vreun hotel (4**** sau 4****+), ca pe mine m-au ametit atatea informatii si poze cu hoteluri, cate am vazut de ieri pana azi?! :)

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

sorinaccio_G5

eu plec pe 10 august la sunny beach, iti recomand hotel victoria 4* e super verificat de mine!

Link către comentariu

1.Aquapark-ul (ACTION AQUAPARK) din SunnyBeach l-a incercat cineva?

2.Pe unde recomandati sa plec: Vama Veche(500km) sau Giurgiu-Ruse(400km)?

3.Alte hoteluri recomandati, NUMAI CU TELEVIZOR MARE (normal, nu din ala de il tii pe genunchi!!!) IN CAMERA - asta e o dambla de-a mea, oriunde as merge?

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

sorinaccio_G5

eu de exemplu o sa merg pe traseul ruse-razgrad- shumen-varna sunny beach , am inteles ca e drum destul de bun si ultimii 90 km pana la varna sunt pe autostrada , apoi de la varna drumul e f bun pana in sunny beach. in total vreo 380 km din bucuresti

Link către comentariu

370km Bucuresti - Sunny Beach, pe traseul Ruse - Shumen - Varna - Sunny Beach.

Respectati regulile de circulatie, atentie la radare. Circulati fara proiectoare aprinse ziua. Riscati sa fiti opriti de politie. Bulgarii nu le folosesc decat daca este ceata. Asa isi dau politistii seama cine e bulgar si cine nu :)

Inainte de intrarea in statiune sunt ceva serpentine si curbe deosebit de periculoase. Circulati cu prudenta.

Hotel Victoria 4* nu este stralucit la capitolul mancare.

Nici Victoria Palace nu e perfect la capitolul organizare la bucatarie. Multi turisti, prea putine farfurii si mancarea se duce foarte repede. Cred ca au bucataria mica.

Recomand Hotel Majestic, Hotel Chaika, Hotel Barcelo, Marvel sau Victoria Palace.

Dintre toate eu la Marvel m-am simtit cel mai bine.

De altfel recomand all-inclusive.

Am fost la toate parcurile acvatice din SunnyBeach si le recomand cu placere. Intrarea e relativ scumpa, gen 50 lei de persoana.

Parcare la hoteluri gasiti in limita locurilor disponibile, chiar daca scrie ca e gratis. Am vazut multi facand scandal ca nu au loc in parcare. Nu lasati masina pe langa borduri, riscati sa ramaneti fara ele. Cei de la paza de la hoteluri sunt mana in mana cu baietii de la ridicari auto si imediat iti vor ridica masina. Le veti gasi la intrare in Burgas.

Primiti discount 50 % daca va duceti in parcari private cu bilet de la hotel. 4-5 euro pe zi.

Odata bagata masina in parcare o lasati acolo. Ca mijloc de transport nu folositi taxi... este scump. Folositi autobuzul ( RATB :) ) Este 1 leva de persoana. Cursa Sunny Beach - Nesebar = 25 leva cu taxi. Cu autobuzul este doar 1 leva.

Pe plaja, sezlongul este 5 leva si umbrela tot 5 leva. Acum daca esti roman si nu vrei sa platesti... te faci ca ploua... cand vezi ca vine nenea sa ia banii tu pleci :)

90 leva parasailing

50 leva cu skijetul 15 minute

Apa foarte curata si foarte calda.

1 euro = 1.95 leva

1 leu = 0.42 leva

Schimbati doar la Crown Exchange.

La intoarcere pastrati 12 leva pentru taxa de pod la Ruse.

La intrare in Bulgaria luati-va vigneta, daca nu o gasiti in vama, o gasiti in prima benzinarie din Ruse, la 50 de metri de vama. Accepta si lei.

Link către comentariu

Kostas esti cel mai tare! :D

Un preview ca la carte!

Multumesc!

Faptul ca ai pomenit hotelul Chaika e super tare, intrucat imi place foarte mult, din tot ce am vazut! :))

Link către comentariu

Maine o tai si eu in tara vecina si pretina pe ruta (nu sunt 100% sigur) Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Varna-Sf Konstantin si Elena, hotel Sirius Beach 4*,all inclusive. Mergem 3 familii cu 2 copii, 2 masini. Am ceva emotii intrucat plec cu pitica de 1 an si 3 luni dar bagajul ei e blindat, pasaport are,asigurari estem, casco extern estem...soare si liniste sa fie.

Intentionez sa vizitez Nessebar-ul

Sa ne "revedem" cu bine !

P.S. Daca pitica are pasaport, iar noi, parintii, mergem cu CI-urile, oare mai e nevoie sa am si certificatul ei de nastere? Mi se pare aberant dar am auzit tot soiul de variante si nu am chef sa fac drum intors de la Giurgiu dupa el dar nici sa-i duc grija p'acolo...

Link către comentariu

merge cu pasaportul din cate stiu eu, dar ia si certificatul de nastere cu tine. pentru orice eventualitate.

Link către comentariu

salut

o intrebare...toti spuneti ca parcarea 4-5 euro pe zi...se plateset in euro? su in leva? ...la parcare ma refer :icon_thumleft:

si inca una... imi romandati sa am si euro la mine sau numai leva? :coolpics:

Multumesc!

PS: eu ma voi duce la Nessebal de pe 26 august

Link către comentariu

M-am intors de la mare din Bulgaria, de la un hotel de 4 stele din statiunea Obzor, Miramar, in sistem all inclusive, in plin sezon biletul costand (prin agentie) 860 euro (cca. 3620 ron) pentru 7 nopti. Auzisem de litoralul bulgaresc dar ma cam indoiam ca lucrurile stau atat de bine. Camera de hotel era foarte spatioasa, cam 20 mp, cu balcon mare chiar pe malul marii, cu televizor (de la noi nu prindea decat TVRi), aer conditionat, geamuri termopan, draperii si perdele (pe care daca le trageai faceai bezna) doua paturi si o canapea extensibila, frigider, dulapuri mari cu 14 umerase, seif metalic, baie mare cu dus, uscator de par, priza pentru aparatul electric de ras. Prosoapele se schimbau zilnic, cand se si aspira, stergea praful etc., iar lenjeria de pat la 3 zile. Tot la 3 zile aduceau sapunuri, sampon si gel de dus.

In pretul achitat intrau si accesul la internet wi-fi in holul receptiei, volei, darts, tenis de masa, sezlonguri la piscine si prosoape curate, pe care le predam seara. Plus parcarea pazita si iluminata!

Plaja la doi pasi

Link către comentariu

Cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, azi am fost la agentie si am gasit o oferta senzationala:

Hotel ARABELLA 4* Nisipurile de aur, ULTRA ALLINCLUSIV - 56e/noapte/persoana, de unde rezulta 784e pentru 2persoane/sejur de 7 nopti!

O alta mica facilitate in aceasta oferta este si faptul ca nu se plateste taxa de statiune de 6e/persoana.

In afara de de toate astea am inteles ca au si televizor normal (mare), lucru care ma bucura enorm.

Din tot ce am gasit/citit/vazut/studiat eu pe internet despre acest hotel, pot spune ca sunt incantat, el reprezentand o optiune chiar inainte sa imi recomandati voi si sa aleg eu SunnyBeach. Astfel, conform proverbului sus amintit, am plecat sa caut ceva frumos in SunnyBeach si m-am ales cu ceva si mai frumos in Nisipuri. Amica de la agentie mi-a spus ca nu se compara aceste doua locatii si ca in Nisipuri ar fi mult mai frumos.

Astept si parerea voastra cu privire la decizia luata si daca cineva a fost la Arabella, un PM cu un review este binevenit!

Maine merg sa rezerv camera si sa inchei actele necesare plecarii. Multumesc!

Link către comentariu

DanTra

referitor la schimb valutar ... la dus poti schimba in varna (este un mall in drumul tau, la parter exista raiffeisen).

in statiune poti gasi curs mai prost pe la casele de schimb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!