Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

...o sa stam la Hotel Berlin golden Beach de care am citit ca e ok si se pare ca are si parcare...

Salut! Nu-ti face griji cu masina, e un lant de hoteluri nemtesc, are si parcare pazita, nu cred ca ai motive sa stai cu frica-n san...eu am fost anul trecut la Berlin Green Parc (e vreo 400 metri mai deal fata de Golden Beach), tot stateam cu griji pentru masina :) , pana intr-o noapte la ora 2 cand m-am intors de la un club si am sesizat ca parcarea era pazita de 3 angajati in uniforma...In concluzie.... :) :) Concediu Placut!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sorin_balan

La 4 stele sigur e gratis. Cat de teava merge n-as avea de unde sa stiu pentru ca n-am incercat sincer sa fiu.

Link către comentariu

V i c t o r

Salut colegilor forumisti. Ma puteti ajuta cu o recomandare (din propria experienta) referitoare la un hotel bun in Nisipurile de Aur sau Albena? Preferabil all inclusive, cu parcare pazita, internet in camera, aproape de plaja, loc de joaca pentru copii, pret rezonabil si o agentie serioasa care sa nu-mi creeze surprize neplacute... As vrea sa plec in iulie sau august. Multumiri.

Link către comentariu

m-am intors duminica din bulgaria....am stat 5 zile din cele 7 rezervate/platite

plictiseala m-a invins...totul e frumos,plaja,apa calda,foarte curata,soarele,servicii super ok dar o pensionareala in Nesebar de te omoara...

am avut decat breakfast la hotel restul am mancat pe unde am vrut...asta a fost ideea...am stat mai mult in Sunny Beatch,e la 5 km distanta,e mult mai animat,un fel de costinesti al nostru

afara 22-24 grade,apa marii surprinzator de calda,plaja foarte curata,oamenii amabili si surprinzator...TOATA LUMEA STIE ENGLEZA,LA NIVEL CONVERSATIONAL,nu poti vorbi literatura cu ei dar te intelegi perfect cu ei fara sa repeti a doua oara.

turisti putini,mai multi nemti si englezi...foarte civilizat

vedere din camera de hotel,rabla aia verde e a mea

dsc01502xdx.th.jpg

dsc01520b.th.jpg

dsc01526q.th.jpg

za hotel

dsc01514u.th.jpg

23.18 leva + 2 sucuri ce nu se vad in poza

dsc01590wpw.th.jpg.

sunny beach

dsc01595i.th.jpg

da,exista asa ceva si la ei

dsc01610.th.jpg

benzina e cam scumpa 1,99 leva /l OMW Carrera 95

schimb valutar 1.95 leva / 1 euro,recomand Alliantz

drumul in general bun,pe autostrada e o portiune distrusa de vreo 15 km...am mers numai pe banda de urgenta,in rest cum se intra pe la russe mai sunt portiuni cu asfalt vechi foarte zgrumturos...si zgomotul de rulare ft mare

soferii bulgari ft OK,oameni civilizati,jos palaria,la un mom dat mergeam regulamentar si vad flash-uri din spate....bineinteles melteanu de roman cu nr de CT,in rest niciun flash toata bulgaria,toata lumea e calma,respecta regulile de circulatie,civilizata

Modificat de m-nus
Link către comentariu

Nu ar fi problema de cablu ca pe unde ma duc cu laptopul am si cablul dupa mine ca asta e nu peste tot e wifi dar cel mai important e sa fie teava :rolleyes:.

Acum mai depinde si daca e moca sau nu si daca e pe bani merita oare la ce bani o fi.

Teava in camera nu cred ca o sa ai.Cartele razuibile de la receptie(wi-fi).Venea cam 4 lei ora daca tin bine minte...destul de scump.

Link către comentariu

Foarte tare... ai pus in foto hotelul unde am stat anul trecut.

Cursul valutar este la fel... la astia nu fluctuiaza?

Link către comentariu

ba da...pe insula cursul e nesimtit...1.56,la Allianz e cel mai bun 1.95 din cate am vazut

sunt si case de schimb care nu afiseaza decat cursul de vanzare euro,nu si de cumparare...trebuie putina atentie

Link către comentariu

asta stiu , anul trecut am schimbat in raiffeisen , in varna... eu ma miram ca acest curs nu a fluctuat aproape deloc fata de anul trecut !

Link către comentariu

Luni plecam spre Nisipuri, aveti sa imi scrieti ceva sfaturi/informatii utile pentru drum, deoarece este pentru prima data cand mergem pe la vecinii bulgari. Multumesc anticipat.

Link către comentariu

"Am revenit marti din Bulgaria!

Am fost la Albena, hotel Laguna Beach 4 stele - all inclusive !

Nimic impresionant- statiunea este una de genul celor de la noi - doar ca e f curata - ciudat in conditiile in care statiunea a fost plina de romanasi - poate ca acolo le era rusine sa arunce mucuri pe jos iar la noi in tara.............?????!!!"

Adevarat la faza asta

"Serviiciile sunt mult peste ce avem noi- atat la cazare, servire, mancare cat si atmosfera - ma refer aici la agitatia / disperarea care e pe la noi ......acolo era totul lejer, calm, linistit - parca special ca sa te relaxezi!"

Ce servire man,impinge tava cu mancare pe jos si pe fetele de masa dadeau buzna nehalitii la allinclusive de parca scapasera de la Auschwitz spargeau pahare si farfurii...dezgustator.

"Fiecare hotel are locuri de parcare amenajate!"

Prea putine,am parcat sub semnul cu oprirea interzisa si tractarea masinii.

"Recomand Albena pt familisti !"

Nu m-as mai duce acolo a doua oara.Parerea mea.

Modificat de speedo
Link către comentariu

pt cei pasionati de TIR in Sunny Beach chiar la intrarea principala pe plaja e o ghereta cu niste arme cu aer comprimat ft misto....m-am indragostit pe loc

5 leva - 8 cartuse

dsc01640w.th.jpg

Link către comentariu

asta stiu , anul trecut am schimbat in raiffeisen , in varna... eu ma miram ca acest curs nu a fluctuat aproape deloc fata de anul trecut !

Bulgaria are cursul oficial leva/eur fix...de-aia si nedumerirea ta :))

Link către comentariu

stie cineva daca s-a deschis drumul prin veliko tarnovo-nova zagora catre sudul Bulgariei?

Link către comentariu

Am inteles ca taxele ce trebuie platite la plecarea prin Giurgiu sunt taxa de pod romania 24 ron si vigneta la bulgari 5 euro pe 7 zile, asta la dus si la intoarcere se mai plateste o taxa de pod la bulgari de 6 euro. Cine a fost de curand poate sa confirme va rog daca e asa?

Tot cei care ati fost mai recent va rog sa spuneti cat costa parcarea eu o sa merg in Nisipuri, si cam care ar fi pretul la sezlongurile de pe plaja.

Multumesc

Link către comentariu

Olaa,

Eu plec pe 23 Iulie din Bucuresti inspre Nisipurile de aur. Suntem 2 masini. E prima data cand calatoresc in Bulgaria. Imi puteti recomanda o ruta ?

Unii zic sa ies pe la Vama, altii pe la Giurgiu sau pe la Calarasi cu bac-ul. Din experienta voastra pe care o recomandati? Ma intereseaza calitatea soselelor.

Mai pleaca cineva in perioada asta?

Link către comentariu

Salut ! Eu ma duc in Bulgaria de vreo 3 ani si numai la Nisipurile de Aur . De fiecare data am luat-o numai pe la Vama Veche. Nu faci decat sa tii drumul drept si mergi paralel cu marea .(Bucuresti-Vama Veche-Nisipuri = 400 km ). :)

Salut ! Eu ma duc in Bulgaria de vreo 3 ani si numai la Nisipurile de Aur . De fiecare data am luat-o numai pe la Vama Veche. Nu faci decat sa tii drumul drept si mergi paralel cu marea .(Bucuresti-Vama Veche-Nisipuri = 400 km ). :icon_cool:

PS : Drumul este ok

Link către comentariu

Eu si familia am fost la nisipuri acum doua saptamani in urma si am urmat traseul: Giurgiu - Ruse - Varna - Nisipurile de Aur. Drumul foarte bun, deloc aglomerat, peisaj frumos, 330km. Pe gps sa alegi destinatie denumirea in bulgareste a statiunii, ZLATNI PJASACI. Asa nu o sa existe confuzii pentru calcularea traseului. Eu tot pentru prima data am fost la bulgari si singura reala problema are sa fie locul de parcare deoarece nu prea exista si daca parchezi aiurea risti sa iti ridice masina pe platforma. Pretul unul sezlong la plaja este de 7 leva iar cursul este de 100 euro = 187 leva sau 100 lei = 40 leva. Drum bun si vreme frumoasa va doresc!

Link către comentariu

Razvy2079. Vineri ne-am intors din Grecia pe la bulgari. La dus am platit 25 lei taxa pod (la romani) si 50 ron! vigneta pe 7 zile la primul 'peco' din bulgaria. Teoretic ar trebui sa iti vanda vigneta la intrarea in bulgaria dar vamesul spune ca nu are si te indruma spre primul peco. Acolo nu poti plati cu euro doar leva sau lei (50). La intoarcere mai platesti 6 euro (sau echivalentul in leva) taxa de pod la bulgari.

have fun

Link către comentariu

Cursul este 1.95 leva la e , la banca, era coada in mall in varna. In statiune cam 1.91. Parcarea de la hotel parca era din mamaia, plina de ro. Asta in sunny beach.

Link către comentariu

am uitat ceva,

algele sunt la locul lor in apa marii, la fel si meduzele (care sunt mai multe ca la mamaia).

wifi exista free, doar trebuie sa te plimbi (unde suntem cazati, semnalul este bun oriune te afli (piscina,bar,camera)).

cateva poze cu apa marii si cu frumosul nesebar.

post-3887-1246385552_thumb.jpg

post-3887-1246385579_thumb.jpg

post-3887-1246385597_thumb.jpg

post-3887-1246385647_thumb.jpg

post-3887-1246385663_thumb.jpg

post-3887-1246385705_thumb.jpg

Modificat de bluewave
Link către comentariu

Guest 23-SER

la bulgari, sa aveti intodeauna $5 sa 5 euro in cazul in care va opreste militia. fara sfanta spagutza, nu plecati de acolo :))

Link către comentariu

Sintem la Byala, unde totul este ok. Nimic mai mult.

Am calatorit in Bulgaria pe o ploaie monstru care a culminat in Varna, de ne-am pierdut clar.

Apa marii e extrem de curata, chiar si dupa furtuna, nu sint alge sau meduze.

Nu aud manele, sint un pic stresat.

Conditiile din camere sint intr-adevar de 4 stele. Mancare e buna, putea fi mai variata. Lipseste etntrtainmentul, dar ca noroc ca sintem 4 familii din Bistrita.

Daca mai sint colegi prin zona, nu ezitati sa ne contactati.

P.S. Nu am vazut picior de politist.

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

AlexPredaGTi

Distractie placuta ! Sa faceti o baie si pentru noi :)

Link către comentariu

Pleaca cineva in directia Sunny pe data de 11.07 din Bucuresti pe ruta Ruse - shumen - varna - sunny ???

Eu am sejur in Sunny de 7 nopti la hotel Victoria Palace si mergem 2 masini IN CAZ ca cineva nu vrea sa mearga solitar la drum in BG sau sa fim mai multe masini putem pleca impreuna bara la bara pana acolo. Putem stabili o intalnire in dimineata plecarii .

Link către comentariu

Plec pe 23 07.09 spre sunny beach nessebar.

Daca se leaga cineva cu mine plecarea e dimineata de 23.07 de la Universitate.:)

Ps: plecam pe la 4.30 5.00 cel tarziu , sa intram pe lumina la baietii de dincolo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!