Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

ca recomandari:

-schimbati e la banca, in statiuni se pot gasi cursuri mai "proaste". de ex. anul trecut am schimbat in varna si era ceva diferenta fata de sunny beach;

-"gazul" e bun de la gazariile cu "nume"

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stie cineva care este situatia pe centura sofiei? nu am mai fost din septembrie anul trecut cand era o portiune inchisa, iar maine seara plec la atena si vroiam sa stiu daca o iau prin sofia sau nu.

Link către comentariu

ca recomandari:

-schimbati e la banca, in statiuni se pot gasi cursuri mai "proaste". de ex. anul trecut am schimbat in varna si era ceva diferenta fata de sunny beach;

-"gazul" e bun de la gazariile cu "nume"

ca alternativa, puteti scoate leva direct de la bancomat. Conversia se face la cursul oficial, plus un comision mic + o suma fixa de 1.5 euro [parca].

NU e rentabil pentru sume mici si repetate, dar daca scoateti o suma mai mare, CRED ca e cea mai convenabila alternativa [mai ales pentru cei comooozi, ca mine :-) ]

Link către comentariu

care mai sunt taxele la podul ala nenorocit?

Link către comentariu

Ultima oara cand am trecut podu' era 6 euro la bulgari si la noi 25 ron. La ei trebuie sa fie la fel, la noi probabil mai mult, ca asa este romanul...

Apropo - am gasit o oferta de 1 mai la Nisipurile de Aur. E frumos pe acolo? Mai merge cineva? Parca m-as simti mai in siguranta sa plecam 3-4 masini...

Link către comentariu

mi-am luat si eu bilet pt Bulgaria, statiunea Sf Constantin si Elena.

Plec pe 30 aprilie din Bucuresti, mai merge cineva in directia Bucuresti-Giurgiu-Varna ca sa plecam mai multi? :blah_:

Multumesc.

Felicitari.

Super frumos locul ales.

Iti recomand sa faci baie in lacul din apropiere.

Link către comentariu

Am fost 3 ani la rand Buc-Nisipuri prin Giurgiu si pana acum nici o pb, (in medie am facut 3-4 H). Am si anul asta o rezervare pt Nisipuri (din nou) si plec joi dimineata. Daca ne strangem mai multi ... cu placere.

Link către comentariu

Am revenit marti din Bulgaria!

Am fost la Albena, hotel Laguna Beach 4 stele - all inclusive !

Nimic impresionant- statiunea este una de genul celor de la noi - doar ca e f curata - ciudat in conditiile in care statiunea a fost plina de romanasi - poate ca acolo le era rusine sa arunce mucuri pe jos iar la noi in tara.............?????!!!!

Serviiciile sunt mult peste ce avem noi- atat la cazare, servire, mancare cat si atmosfera - ma refer aici la agitatia / disperarea care e pe la noi ......acolo era totul lejer, calm, linistit - parca special ca sa te relaxezi!

Locuri de distractii - gen discoteci/ baruri nu prea erau, sunt mai mult terase, cafenele, restaurante !

Fiecare hotel are locuri de parcare amenajate!

Preturi ca la noi cu mici diferente atat in plus cat si in minus!

La indicatoare sunt praf! De ex: In Varna la intoarcere aveam indicator de Ruse, iar la iesire din Varna m-am trezit cu indicator de Sofia - noroc ca aveam o harta si am vazut ca e singura autostrada A2 si cand se termina se desparte spre Sofia si spre Ruse pe E70!

Tb sa aveti mare grija ca sunt si f rare si scrise cu litere chirilice de multe ori !

Recomand Albena pt familisti !

Link către comentariu

Acum pentru 1 mai merge cineva spre statiunile bulgaresti? Eu plec pe 30 (joi ) dimineata spre Albena , hotel Kaliakra cu iesire prin Vama Veche. Daca mai merge cineva poate "ne cuplam"...

Link către comentariu

Da merg eu dar in Duni si suntem deja 6 masini. Plecarea e joi dimineata din Bucuresti

Link către comentariu

Felicitari.

Super frumos locul ales.

Iti recomand sa faci baie in lacul din apropiere.

Poti detalia? Si eu m-am capatuit cu un bilet de 8 nopti la cei 2 sfinti, 4*, all inclusive in luna august

Traseul in mare ar fi Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Varna-plaja :)

Link către comentariu

Ms ms, sper sa fie frumos, chiar daca prognoza meteo nu e chiar asa de roz, drumul ales de noi, eu si prietena mea, este bucuresti-giurgiu-ruse-varna si apoi catre statiune.

Am gasit un pret foarte mic pentru 3 nopti / 4 stele / all inclusive si anume 68 euro cu toate taxele incluse, ceea ce ne-a determinat sa alegem statiunea asta.

Revin cu impresii si poze dupa :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu plec pe 1 mai prin Giurgiu. Mai merge cineva atunci?

Link către comentariu

Florin&David
Poti detalia? Si eu m-am capatuit cu un bilet de 8 nopti la cei 2 sfinti, 4*, all inclusive in luna august

Traseul in mare ar fi Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Varna-plaja :D

Cred ca vorbim de statiuni cu acelas nume dar locatii diferite. Eu am mers la Sf Constantin si Elena dar era undeva aproape de Sofia... si era la munte. :D

Cel mai des am mers in Nesebar.

Link către comentariu

Cred ca vorbim de statiuni cu acelas nume dar locatii diferite. Eu am mers la Sf Constantin si Elena dar era undeva aproape de Sofia... si era la munte. :lol:

Cel mai des am mers in Nesebar.

ceva recomandari pt nessebar? carciumi sau locuri de vizitat??

Link către comentariu

eu plec pe 26 mai in Nessebar hotel Marina palace 4*,stau 7 zile

Link către comentariu

• 2 weeks later...

tot Nesebar dar plecarea pe 26 august - 3-4 masini!

asa ca daca se mai aboneaza cineva cu placere! :)

Link către comentariu

eu plec in perioada 27.06-4.07 la sunnybeach (langa nesebar).

poate mergem in 'gasca'

Link către comentariu

• 2 weeks later...

noi mergem la Byala, din 4.07.

daca mai merge cineva, poate ne intanim pe acolo.

sau macar prin imprejurimi

(Nesebar, Obzor etc)

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

ce se plateste la granita?decat vignieta?sau mai e vreo taxa de tranzit?

cam cat costa vignieta ?

Link către comentariu

sorin_balan

Se plateste vignieta si taxa de pod.

Vignieta a fost 8 euro parca si taxa de pod 24 ron. Nu sunt sigur insa.

La intoarcerea in tara trebuie sa platesti din nou taxa de pod.

Link către comentariu

Antony-Grig

Multumiri celor care au postat informatii despre traseele spre litoralul bulgaresc. Pe 8 iunie plecam (eu, sotia si copilul)pentru prima data spre nisipuri si daca mai sunt si alti forumisti cu acelasi itinerar, ar fi perfect. Toate bune.

Link către comentariu

In august pe 3 plec si eu la bulgari la nisipuri, e prima data cand ma duc asa ca am ceva retineri, legat de masina, legat de drum... O sa merg sotia si bebeul de 1 an (atunci) asa ca am ceva motive de ingrijorare, sper nefondate. Vom fi 2 masini mergem impreuna cu niste prieteni. Acum intrebarile la cei care au mai fost si care stiu pe acolo, o sa stam la Hotel Berlin golden Beach de care am citit ca e ok si se pare ca are si parcare numai ca nu stiu daca e pazita si la ce bani daca stie cineva un cost estimativ va rog spuneti. Sper ca bulgarii sa nu fie prea interesati de un seat altea si un opel astra caravan :wub:

O sa plec cel mai probabil pe Giurgiu si sper sa fac rost de un gps cu harti cat mai bune. Din cauza bebeului eu as fi vrut sa plec noaptea din Buc. dar nuprea m-as risca noaptea la Bulgari voi ce ziceti?

Ce stiti exista wifi in statiune eventual in hotelul meu, e moca sau pe bani (cat ar costa) de la agentie nu au stiut sa ne spuna, am gasit pe pagina hotelului precizat ca ar fi internet dar nu stiu daca e pe bani sau nu. Nuprea as vrea sa car cu mine laptopul daca nu e net mai am si grija lui pe acolo.

In general la nisipuri sezlongurile si umbrele de pe plaja sunt pe bani sau sunt incluse daca e hotelul pe plaja, care era pretul anul trecut?

Daca mai sunteti care mergeti in perioada aia in zona poate ne organizam sa fim mai multi am vazut ca altii pe alte forumuri practica si cred ca e mai bine asa.

Link către comentariu

sorin_balan

Daca hotelul e de 3 sau 4 stele ar trebui sa ai net in camera.

Nu trebuie sa te astepti neaaparat la wifi dar ar trebui sa aiba cablu de net in fiecare camera.

Link către comentariu

Nu ar fi problema de cablu ca pe unde ma duc cu laptopul am si cablul dupa mine ca asta e nu peste tot e wifi dar cel mai important e sa fie teava :).

Acum mai depinde si daca e moca sau nu si daca e pe bani merita oare la ce bani o fi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!