Jump to content

Bulgaria

GicuP
 Share

Postare recomandată

La dus nu sunt probleme intre orele astea...dar daca te prinde ora 13 intre Constanta si Vama Veche e jale(pt cei care se indreapta spre vama),faceam poze daca eram in dreapta dar era randul meu la volan :icon_thumright: coloana destul de lunga,politie,cate o buseala care bloca circulatia,etc

Personal recomand sambata prin urziceni-slobozia-giurgeni-harsova-constanta-vama veche

drum bun!

Modificat de speedo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, joi plec si eu la Balcik, am facut deja rezervare la hotel LOTOS, astia aveau camere libere

Cine a fost in Balcik (poate chiar la acest hotel) poate sa spuna cateva impresii pls

Care este traseul???

... pana la Vama Veche stiu sa ajung, dupa aceea care este traseul?

Link către comentariu

Vezi ca a scris Godoroja cateva posturi mai inapoi. :icon_thumright:

Link către comentariu

pleaca cineva la Nisipurile de Aur in perioada 09-16 august?

Link către comentariu

... pana la Vama Veche stiu sa ajung, dupa aceea care este traseul?

Descarca Map24 Desktop de aici si apoi poti vizualiza usor drumul de la vama pana la Balcic.

Drumul spre Balcic trece prin Durankulak, Shabla si Kavarna (de unde se poate merge la capul Kaliakra care merita o ora pierduta),

Eu am fost acum o saptamana pana la Varna si am vizitat si Balcicul.

Drumul e in general destul de prost, dar se poate merge cu 90 km/ora, cat este limita legala.

LE: Incearca si cu Google Earth, e chiar mai instructiv.

Modificat de razdan
Link către comentariu

m-am intors din sunny b ieri si totul acolo este ok.

ca si turism sunt mult peste noi dar ca infrastuctura ...praf (daca nu era aeroportul din burgas sunny b nu vedea nici un strain ... asa e plin de nemti ). dus intors nu am vazut decat 3 politisti care dormeau prin astrele lor. la intors am vazut cva dadeau din faruri bulgarii (pesemne radar, intr-o localitate uitata de lume) si cand colo astra era pe post de dormitor.

Link către comentariu

si acum cireasa de pe tort... in statiune ...

post-3887-1215617693_thumb.jpg

Link către comentariu

Cum a fost in Sunny Beach? Ai ceva hoteluri de 3 sau 4* pe care sa mi le recomanzi?

E mai ok sa stai in Nessebar?

Vreau sa plec si eu in August si nu stiu inca ce sa aleg.

Link către comentariu

mai stiti ceva de masini furate pe la bulgari? ori s-au reprofilat baetii?

Link către comentariu

pai e plin sb de hoteluri smechere... de ex lantul riu e ok dar cel mai bine cu toate ca nu e foarte actualizata da un ochi pe earth sau www.sunnybeachmap.com

despre nesebar pot spune ca e f frumos dar eu unul nu imi doresc sa stau acolo... distractia e in statiune...

cat despre masini furate nu cred ca mai este cazul ... x5 si q7 e masina de zi cu zi in sunny beach am admirat chiar un a8 cu w12...

Link către comentariu

Nimic, nicio proaspata impresie!!! :)

Link către comentariu

revin cu impresii.

in mare, pozitive.

nimic extrordinar, totul normal. doar ca la noi normalul a luat o alta infatisare.

Am fost la Albena, hotel Ralitsa superior. 4 stele all inclusive, undeva pe la 2700 Ron tata, mama si baiatul cel mare. 7 nopti.

Conditii bune, curatenie, mancare variata si fara inghesuiala.

Parcare cvasiorganizata, am avut noroc sa parchez la 2-3 metri de usa hotelului si nu am mai miscat-o de acolo.

ulterior, a aparut si un VW Phaeton langa mine si m-am linistit.

doar nu era sa dispara o Mazda, fie ea si MPS.

ce nu mi-a placut

-n-am aflat chiar din prima de toate locatiile ce intrau la all inclusive. e drept ca n-am fost insistenti, dar parca era normal sa ni se spuna 2 cuvinte

-cafeaua, slaba

-nu prea le au cu carnea - gen snitzel sau gratar.

-nu era frigider in camera

-in schimb berea nu era rea, doar mai slaba. fructele, inghetata si panificatia/cofetaria excelente. sosuri bune, castraveti (era si culmea), compot de caise si ciorbe foarte bune.

-curatenie zilnica in camere.

-pentru familisti, liniste si pace

-n-am vazut decat vreo 3-4 brazilieni in retragere.

-nici o manea !

-existau, pentru doritori, magazine mari si mici, unde preturile erau la juma din cele de la restaurante, baruri, terase.

-complexul avea 3-4 piscine, fiecare cu piscina de copii, terenuri de tenis, baschet (cam slabut, dar mergea), fotbal, volei etc.

peste drum, calarie si bowling.

-din disperare, nu am mutat masina. asa ca am pierdut concert SLAYER !!!!

ce-i drept, de-abia ma dezmeticisem, era in seara zilei in care am ajuns.

-nu am vazut faptul ca se poate merge cu vaporasul la Balchikl, pentru a vizita mormantul Reginei Maria si gradina botanica.

astea sint marile regrete.

-plaja mai curata ca la noi, apa mai curata, ce mai, totul mai curat. recoomand, cu rezerve pentru tineri si nelinistiti.

in rest, ok. am mai cheltuit 1oo de euro, mai mult suveniruri si comisoane. plus distractie pentru pitic.

plin de nemti, rusi si romani. ba spre sfarsit am identificat si vreo cativa francezi.

drumul prin Constanta execrabil. nu inteleg de ce e mazare primar.

la dus am mers pe "scurtatura", la intrors prin oras.

macar am mers, da tot mi-a luat cel putin o ora.

daca mergeti prin Constanta, incercati sa ajungeti pana la ora 9.30

oricum, am inteles ca ar exista o ruta ocolitoare ce te-ar scoate la iesirea din Eforie. o sa caut, dar poate ne ajuta si constantenii.

undeva din basarabi ?

Link către comentariu

-nu am vazut faptul ca se poate merge cu vaporasul la Balchikl, pentru a vizita mormantul Reginei Maria si gradina botanica.

astea sint marile regrete.

Nu ai pierdut nimic, crede-ma.

Link către comentariu

Nu ai pierdut nimic, crede-ma.

@ Speedo, daca tot ai dat un raspuns, te rog fi mai explicit sa stim si noi ceilalti despre ce e vorba.

Merci!

Link către comentariu

Am fost acolo si nu mi-a placut ,ce sa explic :Driver: .Parere strict personala -daca vreti gradina botanica avem noi mult mai frumoasa la Cluj, nici nu se compara.

Iar la mormant si la castel m-am plictisit ingrozitor.30 leva cheltuiti aiurea pe taxi.

Link către comentariu

pentru albena (sau zona varna ... ) eu cred ca cel mai bine se merge pe calarasi cu bac-ul cel nou. iar la bulgari sigur acea portiune este "pustie".

alta varianta tot pe varna este prin vama pe la negru voda (asta ca sa scapi de traficul din eforii), e drumul bun dar trebuie sa ajungi in agigea (dar varianta asta este mai mult pentru constanteni cred)

Link către comentariu

post-65-1216582894_thumb.jpg

Si ca tot a venit vorba de scurtaturi .. daca mergeti la Eforie Nord sau mai departe si vreti sa evitati Constanta faceti dreapta in Basarabi la intersectia aia mare chiar din centrul orasului .. apoi tineti tot dreapta peste pod dupa care nu mai tin minte dar intrebati de directie inspre comuna Lanurile (sau ceva asemanator) apoi dupa ce treceti de Lanurile intrebati de Techirghiol .. de acolo nimeriti chiar in Eforie Nord la intersectia cu drumul care ocoleste Eforie. In general drumul e ok, neaglomerat avand insa o bucata de vreo 3 km cu ceva gropi dar care se pot evita usor daca nu mergeti tare.

Eu am reusit astfel sa evit o coada lunga care nu se mai misca de loc sambata dupa-amiaza. Daca invatati drumul si va descurcati cu orientarea cred ca il puteti folosi si la plecare .. Ajungeti din Eforie Nord in Basarabi fara sa mai treci prin Constanta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

taxa de pod la ruse e de 8 euro la intrare in RO si 350 000 la ieisre din RO :scratch: oare e mai lung podul dinspre romania?

in rest..drumuri extraordinar de libere....nu am avzut politie... am fost la sunny beach....preturi cam ca la noi, benzina de obicei au de 95 si 92 si rar de 98.

Link către comentariu

:) oare e mai lung podul dinspre romania?

Pote sunt mai multe gauri de reparat ... :)

Link către comentariu

Pote sunt mai multe gauri de reparat ... :)

:lol: deci de fiecare data cand am trecut in ultimii 3-4 ani mereu la iesirea din RO catre BG taxele au fost mai mari decat in sens invers. de ce ?!?! ca oricum podul este intr-o stare deplorabila..ca si drumul intre granite, prin fata pe la duty free-uri

eu nu am fost cu audi, si tot am stat cu inima stransa cu privire la masina. am fost cu o masina noua, de 200 de cai, destul de eye-catching... dar nu am avut nicio problema. am cautat si loc de parcare mai retras/ferit, dar intre multe alte masini...

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

pleaca cineva la Nisipurile de Aur in perioada 09-16 august?

Salut,

Eu plec pe 29.08.08 la Nisipuri. Sincer prefer drumul prin Vama Veche(e mai putin de mers prin Bulgaria)

Link către comentariu

taxa de pod la ruse e de 8 euro la intrare in RO si 350 000 la ieisre din RO :cheers: oare e mai lung podul dinspre romania?

in rest..drumuri extraordinar de libere....nu am avzut politie... am fost la sunny beach....preturi cam ca la noi, benzina de obicei au de 95 si 92 si rar de 98.

ai fost si la nisipuri sa poti face o comparatie? vreau sa plec in 2 sapt (a doua oara la bulgari in vara asta) dar nu m-am hotarat unde. review-urile citite pe net despre sunny beach m-au cam intors desi eram aproate decis (smenari, f mare aglomeratie, etc).

PS: eu merg cu doi pusti de 9 luni si vreau sa am loc sa ma plimb nu sa ma ciocnesc de toate masinutele, "bicicletele cu 4 roti", etc

nu-mi indicati albena ca ar fi a treia oara cand merg si parca vreau altceva :wub:

Link către comentariu

nu am fost la nisipuri, dar pe softpedia e ditamai topicul..timp sa ai :cheers:

eu am ales sunny pt ca mai erau niste amici..dar mi-a placut. am stata putin, un weekend..dar poate si eu as incerca altceva..pt diversificare.

Link către comentariu

eu nu am o parere foarte buna despre bulgaria, anu trecut am tranzitat bulgaria cu autocarul spre grecia, am auzit nishte povesti de la soferi de m-au trecut fiorii, anul asta vreau sa ma duc cu masina mica in grecia, dar pe un alt drum, prin Belgrad, acum depinde de unde esti, din bucuresti nu iti merita sa mergi pe acolo.......multi au o oarecare frica de bulgaria.....oare chiar sa fie mai rau decat la noi?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!