Jump to content

Problema la comanda


bebeko
 Share

Postare recomandată

Buna, am o mare rugaminte pentru cei care ma pot ajuta. Am facut comanda pentru o Fabia Elite 1.2 HTP si dupa spusele dealerului masina se va fabrica cel mai probabil saptamana viitoare.Dar dilema mea este urmatoarea : in urma unei cresteri neasteptate a bugetului as fi mai incantat de varianta de 1.4 si 101 CP.Deci as dori sa schimb comanda . Am vorbit cu dealerul local astazi, din Bistrita , doar prin telefon deoarece el este plecat la Cluj la sediul central al firmei, pentru o livrare. Dupa spusele sale nu sar mai putea face nimic, dar mai sigur am sa vad maine cand revine acasa ( colegele lui de la Skoda habar nu au de detalii si deci doar cu el pot vorbi ). Stie cineva de cand nu se mai poate schimba comanda ? Sau mai bine ce ma sfatuiti sa fac : sa insist mai tare la dealer deoarece in fond au si ei de castigat ? Ar fi tare pacat sa nu mai pot face nimic... :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Insista, din cate stiu eu, comanda se mai poate schimba cel putin pana cand masina intra in fabricatie. Iar upgrade-ul la 1.4 merita tot efortul.

Iti tin pumnii!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dealerul mi-a spus , prin telefon repet, ca schimbarea unei comenzi se poate face cu cel mult o saptamana inainte de a intra in fabricatie. Dar totusi eu vreau sa upgradez comanda , ca sa zic asa, deci dealerul ar trebui sa fie bucuros si sa-si dea tot interesul , nu ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred ca se mai poate face ceva cu o saptamina inainte; din momentul in care e fixata data de fabricatie si e confirmata de fabrica in ziua aia si in conditiile alea se fabrica. Pina da fabrica confirmarea se pot face modificari. Acum nu stiu exact cum e la skoda (cu cate zile-saptamini da fabrica confirmarea inainte de producerea propriu-zisa)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt tare dezamagit. Sper totusi sa ma incante motorul 1.2 HTP :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motanul, cu minim 3 saptamani inainte sa intre masina pe linia de fabricatie se mai pot face modificari pe comanda, insa acestea se refera la optionale, nu si la motorizare. Din pacate...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate nu se mai poate face nimic ... :( :( :( Multumesc pt sfaturi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi pare rau dar asa e .

cu cel putin saptamana inainte de fabricatie ei au comandat necesarul de repere si nu mai pot schimba nimic. eu astept o masina de 4 luni .... si mai am de asteptat inca 3 ...la o luna de la comanda am putut schimba ceva... la 2 luni nimic... ghinion

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!