Jump to content

Cum ati aflat despre vwForum

alexrosiu
 Share

Cum ati aflat despre vwForum  

1.335 voturi

1. 1. Cum ati aflat despre vwForum

• Am primit un fluturas/sticker
      2
    • Am vazut sticker pe o masina
      97
    • Cautand cu Google
      911
    • De la un prieten
      287
    • Link pe alt site
      134

Postare recomandată

Am vazut o masina pe care scrie vwforum.ro si cand am ajuns acasa am intrat...dar oricum il gaseam pentru ca am mai fost membru de forum la masina anterioara...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vazut o masina vwforum.ro si cand am ajuns acasa am cautat ... si gasit :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

de la prieteni care erau membrii

Link către comentariu

Am fost interesat de masinile VW si fratele meu tot accesa acest forum pentru anumite curiozitati. Acum m-am inregistrat si sunt membru Forum VW.

Link către comentariu

nevoia te impinge sa cauti informatii si sfaturi si prieteni. si aici sunt tone de giga de informatii si sfaturi... bravos

Link către comentariu

• 2 weeks later...

prima oara am vazut pe un golf V , scria mare de tot pe plasticul de la stergatoare vwforum.ro si am zis. "ce misto, e sa fi membru, pacat ca nu am VW" si apoi , dupa un an, cautam pe net ceva legat de masina si am gasit forumul si atunci mi-am facut cont si sunt extraordinar de multumit si de fericit ca fac parte din aceasta comunitate. Vreau sa spun ca imi creste inima cand vad cate o masina cu stickerul pe luneta sau portbagaj!

Toate cele bune!

Link către comentariu

cautand in google informatii despre interfete VAG pana atunci timp de un an il admiram un vwforum neamt nu stiam ca de vreo 9 ani exista si forumul asta pe romaneste salutari tuturori si drive safe

Link către comentariu

eu am aflat de la FRN care este un tip super de baiat.

Link către comentariu

cand mi-am cumparat golful am cautat pe google cartea masinii in limba romana si fix aici m-a adus :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

proaspat posesor de golf, eram curios fiecare fir unde duce etc, un coleg de job mi-a recomandat cu incredere sa intru pe www.vwforum.ro , si am gasit raspunsul la forte multe intrebari si dileme. respect pentru fondatori :)

Modificat de electrobeat85
Link către comentariu

• 4 weeks later...

am cumpart masina de la un membru pe forumul asta...

Link către comentariu

Salutare. Am aflat de forum de pe net, cautand ceva piese pentru o broscuta a carui proprietar este tatal meu si mai tarziu cand am achizitionat golful din semnatura mi-am facut si cont pe forum. Pe luneta am stiker cu vwforum iar pe haion cu variant cartel. Numai bine si sa ne vedem pe strazi. :)

Modificat de radurus
Link către comentariu

De la Didus (coleg de forum si servici :) ) si alegerea VAG (cautam una cu pedigree pe forum) pt urmatoarea masina adica un O1 "care este" :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Black Sunrise

pe mine m-a dus un prieten la vw forum cluj si e ok e bine sa ai noi prieteni cu aceleasi gusturi salutare

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Probleme cu masina --> Google search --> Vwforum.ro :icon_thumright:

Link către comentariu

eu am vrut sa citesc cat mai multe despre vw golf IV si am dat de vwforum.

m-am inregistrat si am aflat o gramada de lucruri interesante .

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu am aflat de la un prieten care citeste forumul dar inca nu are cont,desi poseda un Volkswagen Golf 5.

Link către comentariu

Sa va spun cum aflat eu.Pana sa mi-o iau pe getuta, tot cautam pe diverse forumuri informatii despre masini.Eram tare nehotarat ce sa-mi achizitionez....Foarte multe forumuri ma indreptau catre frantuzoaice sau coreene, insa eu....nu si nu.Vreau VAG, orice dar VAG sa fie...Dorinta mi-a fost indeplinita, datorita voua.

Nu am stiut de forum.Nu cunosc nici un membru pe acest forum .Am cautat "volkswagen" pe google, cum face orice om cand e intr-un impas, si eu eram intr-unul mare, iar apoi am dat la cautare in rezultate in partea de jos a google-ului "forum"....Primul rezultat a fost acest site unde m-am inregistrat dupa cateva saptamani de lectura, deoarece mi s-au parut interesante si foarte utile postarile.Am citit tot felul de spete, situatii, probleme,sfaturi, etc.Decizia mea a fost apoi de neclintit:"Vreau volkswagen".

Acum am zeci de nopti petrecute pe site, probabil moderatorii isi pot da seama ca e adevarat ce spun si ma mandresc ca m-am inregistrat printre voi.Postez rar,dar citesc foarte des si foarte mult, incercand sa recuperez timpul pierdut de la infiintarea site-ului si pana la inregistrarea mea.

Un singur lucru si am incheiat:Sunteti minunati, sunteti foarte corecti si ma mandresc ca ma aflu in asa colectivitate, am facut cea mai buna alegere!

Sanatatea multa "familiei Volkswagen", in care includ toti forumistii si multe multumiri celor care modereaza cu succes forumul! Sa fiti cat mai uniti !

Modificat de A_taretare
Link către comentariu

• 2 weeks later...

dupa ce am cumparat prima masina vw am vrut sa stiu cat mai multe despre ea si astfel am ajuns in cel mai potrivit loc

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Colescu Sebastian

Dupa un search pe google dupa "sfaturi achizitionare golf 4",iar primul rezultat era ceva despre vwforum.Asta era cu ~4luni inainte sa cumpar masina.De atunci in fiecare zi accesez forumul.Multumesc vwforum

Link către comentariu

Sfantul Google! Cautam ceva cu "...golf 4" prima pagina de rezultate era aproape numai de aici :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!