Jump to content

Blue Arrow - G5


blu

Postare recomandată

VW GOLF V 1.9 TDi (105cp) - BKC, Bluegraphit - W9, ComfortLine + optionale; jante 16"Hockenheim...

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o folosesti sanatos!

Ce cauciucuri ai? Ca am impresia ca sunt cam all-seasons

Link către comentariu

Sa ai grija de ea si te va rasplati pe masura. Sa o conduci sanatos si in siguranta!

Link către comentariu
Frumoasa masina, s-o folosesti sanatos!

Ce cauciucuri ai? Ca am impresia ca sunt cam all-seasons

Stiu ca arata all-seasons :) dar sunt de vara...

Multumim pentru urari!

Link către comentariu
VW GOLF V 1.9 TDi (105cp) - BKC, Bluegraphit - W9, ComfortLine + optionale; jante 16"Hockenheim...

bv!

sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

totusi eu as fi optat pt un TSI :)

Link către comentariu

frumoasa tare culoarea....iar bkc-ul de 1.9 nu este nici prea=prea..nici foarte-foarte.Pt ro este destul, iar la bani...acceptabil.Felicitari pt noua achizitie(chiar este super culoarea si fff necomuna) si cat mai multi km cu ea...bineinteles...lipsiti de incidente

Link către comentariu

Multumesc...

Oricum vreau sa-i mai fac mici modificari. Acum nu-s in bani dar urmeaza sa-i fac o remapare.

momentan i-am schimbat becurile cu Philips Vision Plus.

Link către comentariu

Pina la urma te-ai hotarat ce culoare pui pe etrieri? Nu sare in evidenta dar e discret / frumos sa fie in culuoarea masinii...

Link către comentariu

Sal.

Vopsea in culoarea masinii nu e greu de gasit.Ai 2 optiuni:

- fie te duci in targ la aiai cu spray-uri si le dai codul culorii tale( il ai in portbagaj sau pe cartea de identitate a masinii) si iti fac - costa cam 300.000 parca

- fie te duci la Policolor, e pe drumul de Autostrada Soarelui, pe Theodor Pallady , la fel le dai codul culorii si iti fac ei.Nush cat costa, nu e f mare diferenta fata de cea din targ( am eu banuielile mele ca tot la policolor e facuta si aia)

Acum..e alegerea ta.Lumea zice k nu s-ar da cu vopsea normala de masina pe etrieri si discuri ptr ca nu rezista la caldura si se cojeste repede.Se recomanda folosirea de vopsea termorezistenta speciala ptr etrieri ( are Foliatec-ul, gasisem la Pitt Stop cu vreo 900.000 doza) dar aceea vine pe rosu, verde, galben , albastru, culori nepersonalizate.De asemenea gasesti si la Augsburg pe Titulescu, era 1 mil si ceva doza parca.

Eu am vazut vopsea de la Foliatec cojita pe discuri.Si, in acelasi timp am vazut si vopsea normala de masina data acum luni de zile si ramasa intacta pe etrieri si discuri.Am inteles ca e f important cum o dai.Adica: trebuie curatati f bine etrierii(si/sau discurile) , dat cu grund ca lumea, vopsit in vreo 2 straturi( sau cate e nevoie daca materialul e f poros si absoarbe vopseaua) si lasat la uscat cateva ore bune.Adica nu se recomanda dupa 1 h sa pleci la plimbare.

Ideea e sa te pricepi un pic, si sa ai si un pic de noroc.

Bafta si sa vedem si noi ce ai ales :offtopic:

Modificat de chiar_ea
Link către comentariu

Ce zici tu nu e valabil la masini noi (ori in cazul de fata de asta vorbim); eu am dat cu diluant si erau etrierii ca in ziua in care au iesit din fabrica (masina are o luna de cind a fost fabricata). la o masina mai veche e nevoie sa faci ce ai descris tu.

Vopseaua cu care am dat eu se usca in fix 10 min. Vopseaua normala nu se usuca nici in 12h.Doar la lampa speciala / cuptor se usuca in cateva ore; la lampa si mai repede.

Link către comentariu

Am intrebat si eu ptr ca m-ai facut curioasa. Mi s-a raspuns ca nu conteaza cat are masina de cand a fost fabricata si nici ca a facut doar 5 km ceea ce e exact asa cum credeam si eu. Etrierii trebuie curatati (degresati) k lumea ( vad ca si tu i-ai curatat cu diluant ) pentru ca altfel nu-ti prinde vopseaua.

Cat despre uscat vopsea... stiu de la oameni care au folosit Foliatec-ul si mi-au spus ca trebuie lasata ca lumea la uscat cateva ore, si stiu si oameni care au folosit vopsea de caroserie si tot cateva ore a durat ( aia intra-adevar se usuca mai greu, de preferat sa folosesti o lampa, sau un foen industrial care usuca rapid)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!