Jump to content

Nu mai functioneaza vitezometrul! Ajutati-ma, va rog!


Recommended Posts

Azi dimineata cand am plecat de acasa, surpriza: vitezometrul nu mai functiona. Am fost cu masina la cei de la Brady care mi-au pus tester-ul, dar si aici surpriza: absolut nici o eroare. Au demontat bordul si s-au uitat in spatele lui: al meu este negru si am inteles ca aceste borduri nu se strica spre deosebire de cele din alta generatie care au spatele alb si acelea se strica. Din tot bordul doar vitezometrul si kilometrajul nu mai functioneaza. S-a mai intamplat cuiva acest lucru? Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac. :huh:

Link to post
Share on other sites

Incearca sa verifici cum sta mufa in senzorul de viteza de pe cutia de viteze. S-ar putea sa faca probleme sau sa fie senzorul de vina.

Link to post
Share on other sites

Mersi frumos. Le voi spune luni celor de la Brady sa verifice senzorul ca pana atunci nu am ce face.

Link to post
Share on other sites

Mie mi-a murit la un moment dat lumina din bord si era o siguranta de vina.

Verifica sigurantele, Cipos se pricepe si e foarte probabil ca daca mufa nu e iesita din senzorul de la cutia de viteze, cum zice ManiacuV6, sa fie o siguranta arsa.

Link to post
Share on other sites
  • 8 months later...

please.... ajutatima....

:) stie cineva o rezolvare (sau sfaturi) la problema cu ceasurile de la a4...toate acele sunt 'cazute' ?

se poate afla cauza cu vagcom-ul ?

:P

mersi anticipat

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...

pana la urma ai rezolvat problema cu vitezometrul? Si la mine s-o oprit asa din senin. Ce o fost?

De precizat ca m-am conectat cu vag-com la masina si daca intru la transmission imi arata viteza corecta, dar daca intru la instruments e zero constant.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

sigurantzele le-am verificat si or fost ok, nu de acolo o fost problema. O inceput sa mearga in timp ce puneam frana tare si dupa un timp si-o revenit. Nu stitzi cumva ce cabluri il controleaza ca sa vad sa fie bagate calumea, ca dupa mine asta e problema. Ceva mufa care nu sta bine undeva.

Link to post
Share on other sites
sigurantzele le-am verificat si or fost ok, nu de acolo o fost problema. O inceput sa mearga in timp ce puneam frana tare si dupa un timp si-o revenit. Nu stitzi cumva ce cabluri il controleaza ca sa vad sa fie bagate calumea, ca dupa mine asta e problema. Ceva mufa care nu sta bine undeva.

asa facea si la mine la inceput, cand mergeau cand nu mergeau , mai scoteam din cand in cand si borna de la baterie si mergeau , insa dupa un timp nimic . Pana acum nu am rezolvat problema am auzit ca ar fi un circuit de pe placa bordului, am aproximativ un an de cand merg fara sa-mi indice acele la bord , noroc ca-mi arata computerul cand nu mai am motorina :rr: , asa ca pregatestete si tu , fara suparare :D

Link to post
Share on other sites

io am desfacut bordul si am refacut oarecum lipiturile cu o scula care sufla aer cald peste circuite, dar sunt 100% ca nu de la aia sh-o revenit. Deocamdata merge, dar daca face pe nebuna o s-o mia piscalesc pana ii gasesc buba. Let me know daca aflii ceva.

Link to post
Share on other sites
io am desfacut bordul si am refacut oarecum lipiturile cu o scula care sufla aer cald peste circuite, dar sunt 100% ca nu de la aia sh-o revenit. Deocamdata merge, dar daca face pe nebuna o s-o mia piscalesc pana ii gasesc buba. Let me know daca aflii ceva.

Este greu de desfacut bordul cu ceasurile ???, ca as vrea sa incerc si eu metoda ta cine stie poate da rezultate si la mine

Link to post
Share on other sites

nu ii greu. Tra sa dai jos masca aia ce ii intre ceasuri si volan. Se tzine in ceva cleme. Sub ea is 2 suruburi care tin ceasurile in bord. Le dai jos si tragi cu grija. Au 3 mufe cu cabluri, cu o sigurantza care trebuie ridicata inainte de a trage de mufe. Mare grija la ea sa nu rupi mufele. Dupa care, instrument cluster-ul are 2 suruburi si o gramada de cleme.

Have fun :)

Link to post
Share on other sites
  • Administrator
Este greu de desfacut bordul cu ceasurile ???

Poate te ajuta asta si asta.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri