Jump to content

Skoda Octavia Edition 100

MrMishu

Postare recomandată

Stimati colegi de forum sunt de 3 zile fericitul posesor al unei superbe Octi 2 Edition 100. Acum am 610 Km la bord si toate decurc asa cum trebuie. Sunt foarte incatat de cum trage motorul este exact asa cum ma asteptam. Masina al luat-o de la dealerul Skoda din Alba Iulia, Auto Drive Center si tin sa multumesc pe aceasta cale domnului Lucian Manzat directorul general pentru tot suportul oferit si pt promtitudine, tin sa amintesc ca a durat nici mai mult nici mai putin de 7 zile din momentul depunerii dosarului de leasing pana la intrarea efectiva in posesia masini( masina aflandu-se pe stoc).

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Te asteptam aici cu descrieri, senzatii si, bineinteles poze..:D

Link către comentariu
ce inseamna editia 100?

E o serie speciala jubiliara cu ocazia a 100 de ani de la inceputul firmei Skoda.

Din caracteristici de serie peste nivelul Elegance:

- culoare neagra metalizata

- jante 17''

- tempomat

- ceva particularizari la interior, praguri...etc.

-ESP si piele (Xenon?)

- .....

Mai multe va spune proprietarul...eu de astea imi aduc aminte de anul trecut cand s-a lansat oferta 100 Edition.

Link către comentariu

Bine ai venit si sa o stapanesti sanator si fara probleme. Are cumva piele de culoare alba in standard ca la Superb E100 parca asa era.

Link către comentariu

Am atasat un pdf cu toate dotarile standard si optionale precum si preturi pt O2 E100. eu am peste echiparea standard : TPM - Monitorizarea presiunii in pneuri, duze stropitoare parbriz incalzite, alarma cu controlul habitaclului si senzor de inclinatie, sirena cu acumulator, pregatire telefon GSM (imput in sistemul audio, Bluetooth, fara suport telefon).Pielea este de culoare gri deschis. Revin si cu poze ;)

Modificat de MrMishu
Link către comentariu

felicitari... din nou! ;)

poze?

Modificat de Hora_ce
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, poze ca am vazut una la o spalatorie in Brasov si arata superb cu jantele de 17" si un logo super discret pe aripa fata parca. :D :D

Link către comentariu

Am vazut si eu vreo 2 prin Bucuresti, negre ambele. Arata bine masina cu jante pe 17" si Edition 100 scris discret pe aripi :offtopic:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos (iti urez asta si aici :offtopic: ) si fara incidente. Pret bun, masina pe masura! Bun venit pe vwforum tie si lui Hora_ce! (ne stim de pe alt forum)

Modificat de Nea Vizanu'
Link către comentariu

Multumesc, Nea Vizanu' ! mor de ciuda renoistii :offtopic: . citeste in continuare topicu de acolo sa te iei cu mainile de cap !

Link către comentariu

Am urmarit si eu topicul de acolo dar sa-ti spun parerea unui prieten care nu a postat acolo de scarba....:

El are un Megane Hatchback 1.6 16V din 2004 si a schimbat pana acum 2 macarale geamuri(15 mil fiecare),4 bobine motor,flanse amortizor *2, cd-changerul Cabasse si acum a venit timpul pt fulia defazoare. Eu tot l-am luat la misto sa o vanda sa-si ia o masina dar.....omul chiar asta o sa faca. A zis ca in viata lui nu se mai atinge de Renault cel putin si ca dupa ce a vazut la mine 2 Skoda una cu 80k si asta de acum cu 20k km fara probeleme a zis ca-si va lua un Seat Leon Nou. Oamenii de acolo sunt cu ochi doar dupa chilipiruri si nu-si dau seama ca atata cat dai pe o masina atata face.Nu trebuie sa te gandesti la ce zic altii ,tu ai ales si cel putin tu sper ca vei fi fericit de alegere.

La multi km fara incidente... :)

Link către comentariu

Multumesc , Alextz ! Nu am vazut sa fi postat si tu acolo :) ! Eu am incercat sa imi justific alegerea in mod civilizat dar topicul a degenerat rau pentru ca intr-un final dupa ce am fost jignit sa rog adminitratorii forumului sa il inchida, ceea ce s-a si intamplat azi-noapte. " Uau... 27mii euro pentru o Skoda"- asta a fost afirmatia lor cea mai raspandita si mai des gandita, de parca Skoda ar fi cine stie junghi de masina.

Modificat de MrMishu
Link către comentariu

O masina deosebita, s-o stapanesti sanatos si fara evenimente nedorite. Eu n-am vazut inca nici una pe viu, doar un Superb edition 100 2.5TDI 163CP. Insa echiparea este regeasca, la nivelul unei limuzine de lux.

Link către comentariu

Am fost pana la un amic si am vazut acum cam 20 de min una neagra la piata 1 mai. Mi-a atras imediat atentia jantele (sunt speciale pentru modelul acesta?) si faptul ca pe aripi se vedea mare Edition 100. Masina era neagra.

Link către comentariu

Pai jantele Sputnik de 17" , culoarea neagra, inscriptionarea pe aripi, praguri si schimbatorul de viteze Edition 100, precum si tapiteria din piele gri sunt specifice acestui model restul de dotari se pot pune si peste Elegance.

Modificat de MrMishu
Link către comentariu

Am 800km cu ea si sunt inca super incantat de achizitia facuta. Nu se aude nimic in ea de genul vibratii de plastice si cel mai tare ma incanta felul in care se aude cand mergi pe un drum mai denivelat asa cum multe sunt prin Bucuresti, ma unge la suflet. Motorul este sublim trage de rupe si toarce ca un tigru. Totul merge perfect :( :(

Abea atept sa treca cei 1500-2000KM de rodaj sa pot sa ma bucur si eu de toti cei 140 caluti de sub capota.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Va salut din nou, am acum 3200Km si masina merge perfect, consumul a scazut simtitor fata de la inceput adica in prezent papa cam 6-8l/100km in oras trafic aglomerat fara clima. Nu pot pune poze :( imi zice urmatoarea eroare ": The total filespace required to upload all the attached files is greater than your per post or global limit. Please reduce the number of attachments or the size of the attachments", cand vreau sa atasez poze. Ce ar trebui sa fac ca sa pot pune si cateva poze?

Modificat de MrMishu
Link către comentariu

sa stapanesti sanatos masina!

pt poze, du-te la www.imageshack.us, uploadezi aoclo, si copiezi aici THUMBNAILS FOR FORUMS :(

Link către comentariu

mrmishu .. tu ori esti masokist, ori esti masokist, din 2 sunt toate 3 .. :( ! cum .. naiba, ca nici nu imi gasesc cuvintele .. ai facut fatza la "presiunea" reno-ista pe forumul acela? de curiozitate (ca de, oameni suntem) am cautat si eu forumul si am citit sectiunea cu schimbarea masinii tale, trebuie sa-ti spun ca ai avut un calm si`o placere nebuna, sa postezi/citesti raspunsurile acolo, iesita din comun!! Sa ajunga oamenii sa se lege de centuri, sau ca L2 e mai buna ca O2 si alte porcarii de gen ... wooo, ma simteam in zona crepusculara - si sa`mi fie permis putin un OT - chiar ieri mergeam cu un amic ptr o distanta scurta cu un clio symbol si am trecut prin charles de gaulle, am crezut ca sar din masina .. toate zdranganeau, nu aveam loc, plasticele de pe usi nu imi inspirau incredere sa ma pun cu mana pe ele si bomboana de pe tort, aveam geamul deschis si a dat cu stropitoarele, sa nu va zic ca m-a facut leoarca .. :D si avea doar 10 k si ceva de km, in conditiile in care fabia mea la 4 k e silentioasa ca in 1a zi si acum, anyway ..

Revenind OnT, mr Mishule sa te bucuri cu toata inima de masina, e o achizite de top si cred ca merita fiecare cent .. are cel mai mare portbagaj posibil dintre limousine, liftback cum spuneai tu, spatiu in interior mai mult decat suficient si dotari dintre cele mai alese .. cred ca simti cu toata fiinta trecerea de la M2 la O2, desi au in comun cifra 2 ;)!

Link către comentariu

Nu stiu ce m-a apucat dar am citit tot topicul de pe Reno. Am remarcat ca multi nu stiu sa iti respecte alegerile :(. Apoi m-am enervat la faza cu "nemtoaicele au cam luat-o pe ulei ca si calitate de cativa ani buni incoace". Nu inteleg ce e asa rau in a consuma ceva ulei din cand in cand (uleiul e folosit la gresare) :angry:.

Presupun ca unii au ramas cu un complex de inferioritate. Anyway, scuze de offtopic, si iti urez sa faci multi km cu masinuta, care e o alegere foarte buna, din toate punctele de vedere :D. Singurul lucru pe care l-as regreta ar fi un 4Motion :(.

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Va multumesc si va urez si voua acelas lucru ! Da intradevar cei de pe reno.ro nu vad alte masini decat ale lor si cand vine vorba de grupul VAG sunt si mai inversunati. Ma bucur ca ati citit si voi topicul si ca pana la urma totusi cineva a inteles ca asta a fost alegerea mea si nu imi pare rau nicio secunda si de nici un eurocent dat pe aceasta masina

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie & sa va poarte multi multi multi km fara nici un incident. Am citit si eu parerile celor de pe reno.ro si pot spune ca unii isi cam rod unghiile acum :D .

Ce vroiam sa sugerez este schimbarea led-urilor din bord cu unele albe si rosii. O sa aveti bordul ca la Audi. Sonyscorpion a facut schimbarea asta si mie unul mi se pare foarte tare. Acum fiecare cu preferintele si gusturile lui.

Numai bine & inca o data felicitari !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!