Jump to content

Polo Berlin(a)

radu88
 Share

Postare recomandată

Pe asta il stiti?

Mie personal nu prea imi place...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Zorro Classic

E frumushel Classic-ul facut odata cu 9N3. Se fabrica sau este doar o schita?

Din pacate nu prea este cerere pe piata romaneasca si, daca am inteles bine, nu se mai face Classic decat in America de Sud. Daca ar fi adus ar fi cu 30% mai scump decat daca ar fi facut in Europa. Pacat, este o alternativa draguta la o masina mica cu portbagaj incapator si un interior reusit.

Link către comentariu

Rezolvarea in spate nu mi se pare demna de VW. Imi aduce a Albea. NICE!

Din profil e ok.

Probabil au vazut ca au inceput sa aiba succes berlinele mici.

Link către comentariu

E frumushel Classic-ul facut odata cu 9N3. Se fabrica sau este doar o schita?

Din pacate nu prea este cerere pe piata romaneasca si, daca am inteles bine, nu se mai face Classic decat in America de Sud. Daca ar fi adus ar fi cu 30% mai scump decat daca ar fi facut in Europa. Pacat, este o alternativa draguta la o masina mica cu portbagaj incapator si un interior reusit.

Da se fabrica in Mexic, alaturi de noua Jetta. :scratch:

Link către comentariu

Mie nu-mi place... o berlina de dimensiunile astea zici c-a avut ceva probleme de crestere in copilarie... prea seamana cu Albea si cu Chevrolet Kalos.

Link către comentariu

Pai din cauza cerintelor de pe anumite piete se fabrica si sub aceasta varianta, la fel ca Peugeot 206 Sedan si 307 Sedan in Iran. :D

Link către comentariu

exista deja in romania, l-am vazut in urma cu vreo 2 luni la piatra neamt

Link către comentariu

Se aduc la cerere, dar nu se importa oficial, cred. :D

Link către comentariu

Fabricarea acestui model a inceput in 2003,in Germania.Nu stiu daca se mai fabrica si azi,in 2005 se mai fabrica inca.La inceput a avut doar motorul de 1,4l(75PS)_Articolul cu poze era in revista Gute Fahrt 1/2004.Am pastrat paginile ca mi-a placut masina,dar aveam deja un Polo.Il puteti gasi pe www.mobile.de sub numele de polo stufenheck.

Modificat de dpolo
Link către comentariu

De la spate aduce a FIAT ALBEEA !

Link către comentariu

Zorro Classic

Ia mai terminati cu comparatiile! Fiat Albea si Kalos seamana cu VW Polo Classic din spate, nu invers!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

bleaks .. numai cand vad linii asemanatoare cu ale lui Fiat Albea ma cuprinde groaza :blink:! cea mai proasta masina in care m-am putut urca (si stationa, era in showroom :rolleyes:)!

revin la topic .. polo, e frumos la interior si ori e hatch ori e berlina esenta e confortul si, de ce nu, calitatea ... dar trebuie sa fii foarte nebun, sau sa ai niste criterii cel putin ciudate sa alegi o masina care se aseamana cu fiat albea (cea mai urata masina din lume .. nu nice :king:)!

i rest my case ! :blink:

Link către comentariu

am un vecin care are Polo 9N berlina, arata foarte simpatica :rolleyes:

Link către comentariu

• 6 years later...
lepadatu_alexander

Am eu, nu vreau sa o laud dar arata super. Sunt proaspat proprietar al acestei masini. Este grozava. Are un portbagaj in care poti dormi linistit. SUnt foarte incantat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!