Jump to content

Grecia

Thheo
 Share

Postare recomandată

Niciodata nu am luat amenda de viteza in alte tari. Nu vad de ce ti-ai bate cuie in talpa in concediu in alte tari. Habar nu am unde se platesc alea oricum :))

o data mi-am luat o radiografie in viena, cred ca era radar, asa mi-au confirmat aia mai "experimentați" insa nu mi-a venit nimic acasa. Mergi civilizat ca esti in concediu.

Am vazut ca mai nou apar si pe google maps unele hazarduri printre care si radarele fixe, in tarile care permit asa ceva.

A fost frustrant o data recunosc cand voiam sa ii "dau capăt" la un 911 in Germania si efectiv nu s-a putut. Doar restrictii si cand nu era, o perioada scurtă se mai tot baga unu' in fata, apoi nu is io autotopNL sa ma trezesc la 6 sa nu fie trafic.😄 asa ca m-am dat cu viteze de golf 4, csf, ncsf.

Mai dai si acolo de bizoni care vin cu cate un bolid cu caramida pe pedala dreapta, dand flashuri de la 2km distanta sa vada toti saracii sa vine si trec pe langa tine zici ca stai pe loc la 140. Doar ca acolo chestia asta e legala. Aia lafel vin si in România. Mai demult civilizatia se termina la granița cu ro, acum vad ca si la unguri e debandada rau. Depasiri pe.banda de urgență cate am vazut la ei nu am vazut la noi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• kata133
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!