Jump to content

Grecia

Thheo
 Share

Postare recomandată

E cea mai proasta perioada, cu cele mai mari temperaturi. Eu as evita ttoal iulie si august.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa zicem jumatatea nordica...

Am prins in kassandra anul trecut niste calduri...

@dercoscsf n ai csf, doar in perioada aceea imi pot lua co.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

38-40 grade e normal pt grecia iulie / august.

Ceva mai racoare poate daca mergi pana incep copii vacanta sau dupa .

Cauta zone cu mai multa verdeata ,Sithonia ,Pelion …etc 

Link către comentariu

Depinde de multe chestii. In ultimii 10 ani de cand mergem in Grecia am vazut ca cea mai buna perioada pentru temperaturi ok ar fi sfarsit de iunie. Dar am prins in ultimii ani ca la inceput de iulie sa fie 36-38 grade si la inceput de august sa fie 32-24 grade. Deci nu e chiar asa de grav... oricum daca ai marea langa tine, bere rece si mancare buna, nu prea mai conteaza cat de cald/zapusala este 😉 

Link către comentariu

Tocmai asta e, daca ar fi vorba doar despre mine, nu ar conta. Insa am 2 sefi de 3 si 4 ani de care trebuie sa tin cont...

Ideea e ca vara asta va fi mai aglomerata decat de obicei pentru ca avem conflicte in zone turistice...

Link către comentariu

In zona 30-35 grade in mod normal, daca nu e vreo exceptie de canicula sau vreme nasoala.

Link către comentariu

@cristi511 

Cauta zone cu plaje  amenajate in zone impadurite :

-ERGON Beach  Nikiti

https://maps.app.goo.gl/14U653GDDkYJkqWj9?g_st=ic

-Costa Kali Beach 

https://maps.app.goo.gl/vyQzVi83Ehemqing6?g_st=ic

Am fost la ambele ,la Ergon cred ca de 2-3 ori ,au sezlonguri si la soare dar si sub copaci unde e umbra naturala .

Atat in iulie cat si in august nu am prins aglomeratie .

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Ambele plaje sunt cu nisip fin ,intrarea in apa e lina 

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Ultima saptamana din Iulie si primele 3 saptamani din August reprezinta varful sezonului in Grecia, iar grecii stiu ce vand si de ce-l vand asa.

Nu este vorba de faptul ca tarile vestice pun lacatul in August si pleaca in concediu. 

Serile si noptile sunt calde - nu este necesara niciodată o geaca, apa este calda peste tot pe partea cu Marea Egee, in zonele linistite are si 31-32gr.C, poti face snorkeling timp indelungat fara neopren, maxim unul usor de 3mm, la scuba diving de agrement rezistati la adancime peste 30min fara sa simtiti senzatia de frig si totul sa pastreaza in limite placute.

Barca inchiriata se poate opri oriunde si se poate face baie in mare fara senzatia de disconfort.

Link către comentariu

In fiecare an am fost in perioada 15-25 august (aproximativ). Este cald, dar mie mi se pare ok. Apa este calda. Esti pe malul marii. Parca e suportabil. Cauta plaje cu umbra naturala sau umbrele din stuf. Intre 11.30 si 16 cam arde soarele. Si obligatoriu cazare cu aer conditionat.

La noi e mult mai cald, intre betoane, in acea perioada.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!