Jump to content

Suporti pt bicicleta, portbagaje suplimentare

teh
 Share

Postare recomandată

salutare, ma intereseaza sa-mi montez un suport de bicicleta pe masina. am gasit prinderea, insa trebuie sa am doua transversale pe masina care nu am idee de unde se iau sau care se potrivesc la masina mea.

stie cineva ce imi trebuie si unde se gaseste?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai daca nu ma insel BNarele acelea se prind in niste filete care ar trebui sa fie sub chederul superior.Nu am avut aceasta curiozitate pana acum,dar si pe mine incepe sa ma bata gandul la un portbagaj suspensat.

Incearca la auto-accesorii...

Link către comentariu

Am lista cu accesorii Polo in fata:

- suport bicicleta original vw - cod 6Q0071128A - pret 244,05 RON +TVA.

Poti comanda la orice dealer vw. Asta nu inseamna ca aceste accesorii nu le poti gasi si la magazinele auto poate la un pret mai rezonabil decat cel de la dealer, mai ales ca acum ai si codul si poti comanda exact.

Bafta!

Link către comentariu

Durable, rugged and ready for action. The easy-to-use arm and curved shape ensure

a secure fit. The base carrier bars can accommodate up to three Barracuda bike racks; each rack is sold separately and holds one bicycle.

Requires Base Carrier Bars. Installation instructions included. Available for most Volkswagen models.

Note: To be used with tubular frame up to 80mm diameter and tire width up to 55mm.

codul la base carrier bars il ai? asta e numai suportul. mersi

Link către comentariu

@teh - daca imi dai datele masinii iti spun exact ce iti trebuie.

Sunt marca Thule , cu fabrici in Suedia si Germania.

Link către comentariu

Citez din nou din oferta:

"Bare portbagaj- Polo 2 usi - cod 6Q0071126- pret 493,46 RON+TVA

- polo 4 usi - cod 6Q5071126- PRET 487,98 RON +TVA"

Din cate vad in foto din oferta barele vin montate transversal si pe ele se ataseaza diferitele accesorii: suportul de bicicleta, cutie de bagaje etc. Nu scrie ce marca sunt.

Link către comentariu

Scuze,

Eu am vrut sa-i dau codurile pentru producatorul Thule ,care de cele mai multe ori este si cel care le fabrica pentru OEM.

Sigur, mai sunt Montblanc,Atera,Kamei etc.

Cu astea pot sa-l ajut eu.

Link către comentariu

Pai da-i si tu codurile, abia are de unde alege. Eu am luat aceasta oferta pentru accesorii saptamana trecuta de la un dealer vw si de aceea am fost asa prompt, inclusiv cu preturi (nu vand eu asa ceva).

Link către comentariu

am atasat pdf'u cu accesoarii, poate ajuta pe cineva.

Link către comentariu

Pai da-i si tu codurile, abia are de unde alege. Eu am luat aceasta oferta pentru accesorii saptamana trecuta de la un dealer vw si de aceea am fost asa prompt, inclusiv cu preturi (nu vand eu asa ceva).

Da, le dau , dar pentru ce masina ? Ca nu zice si nici nu scrie !

Link către comentariu

e un polo 2002 4 usi

mersi pentru oferta

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare. Avand in vedere capacitatea mica a portbagajului clasic, as dori si eu niste bare transversale si cutie bagaje de montat deasupra. E mai sigur sa caut piese originale sau merge cam orice (pt. siguranta etc.)? Cam ce dimensiuni sunt indicate la masinuta din semnatura? A, si inca o intrebare: imi ia mult din puterea celor 64 de caluti? Multumesc :)

Link către comentariu

• 1 year later...

salut,

a folosit cineva suport de biciclete montat pe haion?

http://www.thule.com/Pabloimages/original/99/26299.pdf - in acest pdf gasiti mai multe informatii.

stie cineva unde gasesc un magazin de desfacere sa vad produsul in "carne si oase" ?

stiu ca meteor este imoportator autorizat, dar in showroom-ul lor nu au astfel de produse...

pare usor de folosit si e relativ ieftin fata de alte produse...

astept pareri

Link către comentariu

@danutz1979: iti ia mult din puterea masinii. la scenicul meu 1.5 dci de 100 de cai un jetbag normal de 400 de litri il reduce cu vreo 15 km/h la viteza maxima. daca se adauga si clima.... motorul tau nu are nici cuplu foarte bun. daca te hotarasti sa iti cumperi, sa optezi pentru unul de tip "sicriu", e mult mai aerodinamic . succes!

Link către comentariu

• 9 months later...

Ma intereseaza si pe mine o bara de la portbagaj ,mai precis cea din spate (asta in cazul in care nu sunt simetrice) pt montarea turelei 'SCOALA'.

In prezent folosesc un suport magnetic dar vreau sa-i schimb prinderea.

O zi buna va doresc,

Florin

Link către comentariu

• 5 years later...

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu o sugestie pentru achizitionarea unui suport pentru montarea unui portbagaj suplimentar pentru un Polo 9N din 2006?

Am tot cautat dar nu sunt lamurit cu sistemul de fixare.

Cutiile de portbagaj se potrivesc pe orice sistem de fixare?

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!