Jump to content

VW-ul meu - BROSCUTA


dihorul

Postare recomandată

Masina mea e un VW 1200 din 1970. O bunicuta la a-doua tinerete. E rosie (culoare imprumutata de la stra-nepotelul golf V, varianta nemetalizata), are un motor de 1600 cc care respira printr-o admisie directa si sufla printr-un esapament produs de vwmotorsport. Are oglinzi de carbon, imprumutate de la un japonez numit Yamaha R6, lampi spate de la un gentelman englez - Mini, varianta breack, niste fante de aerisire motor facute artizanal, praguri cromate cu fante imitand branhiile rechinilor, jante americane de la EMPI cu opt brate stilul deep chrome, kit interior american marca Shoot -volan, pedale, maneta viteze si frana de mana - toate rosii sa mearga cu restul, etc. La partea de sunet stau mai rau. Sunt in cautarea unui kit de carburatie dubla ca sa facem din caluti armasari. In rest sunt f multumit de fiabilitate si de aspect. Broscuta e o masina serioasa pe spatele careia s-a reconstruit o tara din cenusa, si inca mai bucura generatii de entuziasti.

Link către comentariu
jeansucprigat

Foarte frumoasa masina dihorule..Broscuta ramane probabil cel mai de succes produs nemtesc din perioada interbelica pana in anii 70 ..Cert este ca exemplarul tau arata foarte bine..Nu pot decat sa ma inclin in fata unei masini ca asta si in general am un respect deosebit fata de orice broscuta intalnita pe drum.RESPECT!!

Link către comentariu
Frumoasa masina si din cate vad eu impecabila.Tu ai restaurat-o?

Da. A durat ceva timp (ani). E a 5-a broscuta pe care o am pe langa casa. Am tot schimbat masini, dar broscuta a fost mereu.

super lucrat.. mai pune poze daca mai ai, merita :huh:

poze

super lucrat.. mai pune poze daca mai ai, merita :))
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!