Jump to content

Motorul se incinge si nu mai trage!

Connie
 Share

Postare recomandată

:scratch: din cite am vazut eu fostul proprietar a prelucrat cu spirit de raspundere piciorul de la dinam ,asa ca ,pica bine pe table carcasa de la turbina ! :colors:
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MikeRG

25

• niq_ro

25

• Connie

25

• victori

23

Top Posters In This Topic

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

...saraca Connie, alti bani, alta distractie dar...pasiunea nu are limite (?) :bounce:

Link către comentariu

Imi pare rau Connie daca te-am suparat, dar nu zic ca asta trebuie sa faci. Asta este lucrul cel mai sigur, sa stii ce ai in motorul tau. Eu inca tot sper ca altceva este de vina. Dar chiar daca trebuie desfacut motorul, nu trebuie sa te sperii ca nu este chiar asa de greu. Cu totii asa am inceput.

Eu, niciodata nu am lucrat la o masina pina cind am desfacut motorul masinii mele. Ajutoare vad ca ai, deci care este problema?

Link către comentariu

Stati linistiti ca nu ma supar, oricum trebuia "verificat" si motorul :33: Iar Mike are dreptate: pasiunea nu are limite, voi stiti mai bine :21:

Link către comentariu

Asa mi-a spus si mie fostul propietar...e in rodaj!Cat am adus-o din regie pana in colentina in afara de ceva fum in masina si ca nu statea la relanti(dupa ce statuse vreo 30 d min la relanti cand negociam pretul!) motorul mergea destu de bine...masina fiind statuta de vre'un an

Link către comentariu

• 4 weeks later...

simbata dupa ce am reglat culbutori masina lui connie face la fel. iata insa ce am descoperit.

la rece merge bine in 4 cil insa la un moment dat nu mai merge decat in 2 cil , 2 si 4 nu mai primesc scanteie. am verificat fisele si am incercat cu ale mele, la fel. mentionez ca delcoul este de vw- audi dar este ciudat dpdv al pozitionarii capsulei de vacum si a condensatorului fata de semnul ptr cil 1. nu am reusit sa iau seria pentru ca este intr-o pozitie in care nu se vede. de ce credeti ca nu mai scanteiesc cei doi cil . mentionez ca are o aprindere electr. cu captor de semnal magnetic facuta de cineva.

Link către comentariu

bey!!! are condensator??? ala cica trebuie dat jos... io parca am vazut ca nu merg 2 si 3.... daca mai scirtzii cuntactele din capacul delcoului apare scinteia si la 3 ..da' la 2 .... ntz.....cre' c-ar trebui schimbat delcoul si data jos aprinderea aia... si p-orma vazut ce si cum....

Link către comentariu

corect, am gresit eu merg doar 1 si 4. intradevar atunci cind am miscat purin fisa la 3 a dat scanteie dar dupa aia a murit din nou. parerea mea este ca se intimpla ceva in delcou sau in aprinderea aia minunata

Link către comentariu

are condensator pe delcou dar nu am vazut daca era sau nu legat. sincer nu prea ma pricep la partea electrica asa ca nu imi dau seama ce poate fi

Link către comentariu

Sa nu fie dracu' de la bujii... Schimbatzi-le si voi intre ele....

Link către comentariu

nu e , ideea este ca nu ajunge scanteia pe fise, am scos fisele si le-am pus la masa si nu dau scanteie. deci e ceva pe traseu pina in buji

Link către comentariu

Dupa parerea mea aprinderea nu poate face fite din astea. Ori merge ori nu merge. Trebuie sa fie cablurile acelea doua sau capacul delcoului.

Schimbati cablurile intre ele, sau puneti de la masinile voastre. Trebuie incercat prin eliminare. Capacul delcoului nu este crapat cumva?

Link către comentariu

capacul nu e crapat da' are contactele alea putin varza.... si luleaua aia mi se pare o improvizatzie....am curatzat eu capacul da' n-am obtzinut decit o scinteie palida....aceeasi scinteie se intimpla pe toate fisele (unde e loc :) ) mie mi se pare mica...mica... mica.... ;)

Link către comentariu

Scoatetzi fisha centrala si vedetzi cum da scanteie la masa. Daca sc. e buna, inseamna ca e de la lulea-capac-cabluri-fishe. Parerea mea: scoatetzi delcou' si cablurile de la broasca a 2-a pe care o are Connie (in spatele banchetei gasitzi si nishte cabluri de bujie) si skimbatzi dracu' aprinderea aia, si o testam pe urma pe alt motor.

Link către comentariu

fisele nu sunt ca am pus de la masina mea si tot nu scanteiau.

Link către comentariu

Pai ramane capac-lulea- cutiutza electronica (daca bobina atzi probat-o). Eu nu m-am uitat, are platina sau magnetzi, ceva?!? Daca are 4 magnetzi, aia tre' sa fie perfect defazatzi la 90 de grade, altfel avansul la unii cil. fa fi ca dracu'.

Daca scanteia la ieshirea din bobinutz e puternica si la ieshirea din capac e slaba, e clar ca e de la lulea si/sau capac.

Link către comentariu

eh... la ieshirea din bobina nu m-am uitat... la apr electronica nu prea ma pricem... da' in locu' unde trebuia sa fie platina e platina cu o bucata de cablaj..... neclar ce face... si-ar mai fi o chestie...un tranzizstor cu un shurub in cap.... astea toate se intimpla in interiorul delcoului.... si "luleaua" aia e un sandwich de cablaje cu nishte chestii pe margine....aia or fi cei 4 magnetzi de care zici?

Link către comentariu

Nu cunosc, n-am vazut... :)

Bai daca punetzi un delcou clasic, sa notatzi ce sarme unde se duc la ce-i acum, ca altfel nici dracu' nu-u mai da dup'aia de cap la aprinderea aia electronica, si e pacat de ea....

Link către comentariu

eh... la ieshirea din bobina nu m-am uitat... la apr electronica nu prea ma pricem... da' in locu' unde trebuia sa fie platina e platina cu o bucata de cablaj..... neclar ce face... si-ar mai fi o chestie...un tranzizstor cu un shurub in cap.... astea toate se intimpla in interiorul delcoului.... si "luleaua" aia e un sandwich de cablaje cu nishte chestii pe margine....aia or fi cei 4 magnetzi de care zici?

1. Platina mai este acolo, dar sta degeaba(e decuplata)

2. Deasupra ei e un sandwich de 2 disculetze, cu 4 magneti la 90 de grade, si senzorul/trigger-ul pt ei, care sta chiar pe platina.

3. Pipa aia este chiar o improvizatzie - e de Dacia

~Nautilus

Link către comentariu

eu as face o proba cu un delcou clasic...

Link către comentariu

asha am zis si eu... da' fata mi-a zis ca n-are cum sa fie de-acolo... si m-am lasat de experimente pe mashinile altora....

Link către comentariu

I-am zis si eu ca numa' de acolo poate fi.....

Link către comentariu

asha am zis si eu... da' fata mi-a zis ca n-are cum sa fie de-acolo... si m-am lasat de experimente pe mashinile altora....

ba, daca fata stie, de ce va bagati pe felia ei? :12: fiecare, cum a apucat, nu? :bounce:

Link către comentariu

a facut figura si inainte de a-i pune aprinderea electronica iar delcoul era pe masina cand am cumparat-o..., adica nu s-a umblat la el :12:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!