Jump to content

Problema codare pompa ABS 6R0 907 379 AL dupa baterie descarcata - Fabia 2012

Ianis
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am o problema cu o Skoda Fabia din 2012 (facelift, varianta Combi) cu motor 1.2 TDI (cod motor CFWA) si cutie manuala. Masina a ramas fara baterie, iar dupa ce am schimbat-o au ramas martorii de ABS si ESP aprinsi in bord.

La scanarea cu testerul imi apare pe modulul 03-ABS eroarea permanenta 01042 - Control Module; Not Coded, iar la Long Coding imi arata doar zerouri. Pompa este cea originala a masinii, cod piesa 6R0 907 379 AL (ESP8.2i front), nu a fost inlocuita niciodata. Din pacate nu am salvat nicaieri codul ei vechi si nici in folderele de debug din program nu am gasit vreun log mai vechi.

Ma poate ajuta cineva care are calculatorul de coduri de pe Drive2 sau acces online sa imi genereze codul lung de 40 de caractere pentru seria mea de sasiu?

VIN-ul masinii este: TMBJK65J7C3111246

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• Ianis
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!