Jump to content

Buton geam șofer, nu are al doilea click

laurstef
 Share

Postare recomandată

Ziua bună!

De câteva zile mă confrunt cu următoarea problemă la butonul de deschidere a geamului de la șofer: nu mai face cel de-al doilea click pentru ca geaamul să coboare automat până la final.

Înițial am crezut că s-a resetat ceva, așa că am efectuat procedura de reînvățare pt toate geamurile, dar tot așa funcționează. La o privire și la o mai atentă reacție fizică a butonului, am constatat că toate celelalte tei butoane au câte două poziții în care acestea funcționează pentru închis și deschis geamul: la primul click/ la prima acționare deschide, sau închide, geamul atâta timp cât îl ții apăsat. Dacă continui cursa butonului (în sus sau în jos) se mai simte un click, iar calculatorul comanda urcarea sau coborârea geamului în poziția sa maximă. Ei bine, la mine, butonul aferent geamului șoferului, nu mai are cel de-al doilea click pentru efectuarea deschiderii maxime a geamului. Așadar, trebuie să stau cu degetul pe el până ajunge la maximum în jos.

Întrebările mele la voi sunt următoareale:

1. se poate cumva repara? Mă gândesc că poate i-a intrat vreo mizerie pe acolo și nu mai lasă butonul să facă cel de-al doilea click și poate este suficient să fie scos tot ansamblul acela de 5 butoane și suflat/ curățat.

2. cum arată mufa de pe spatele acestui ansamblu?

3. dacă nu se poate repara, recomandați after-market (eventual de pe Ali) sau original?

Vă mulțumesc anticipat pentru păreri/ opinii!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius1982.11

Ce pot sa iti spun ca am luat pt un golf 4 cel mai ieftin aftermarket set de butoane si pt 50 de lei e wow. Arata identic cu cel OE si fct cum trebuie. Nu ma asteptam sincer :)

Partea buna e ca in principiu orice piesa AM se poate returna daca cumva nu corespunde exigentelor.

Link către comentariu

@marius1982.11 Mulțumesc pt idee!

Am uitat să înteb ieri: ce cod are respectiva piesă?

Mulțumesc.

Link către comentariu

marius1982.11

orice magazin de piese auto iti poate da reperul dupa seria de sasiu, atat OE cat si AM

Link către comentariu

Știam asta, dar până să ajung să contactez vreun magazin, mă gândeam că poate colegii mai binevoitori îmi pot oferi, pe lângă răspunsurile la întrebările mele, și codul piesei ca să merg cumva cu „lecția făcută”.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!