Jump to content

Porsche cayenne 2020, probleme actuator frana de mana

roro
 Share

Postare recomandată

Buna.  Nu reusescsa fac calibrare la un Porsche Cayenne 2020 hybrid 3.0 benzina dupa inlocuire discuri, saboti si placute frana spate. Actuatorul din stg sp afiseaza dupa basic settings o valoare de 30mm. Cel de pe partea dreapta 2.2 deci e in limite (intre 1.9-2.3mm). In bord apare defect sistem frana parcare si nu se pot sterge erorile din calculator. Am incercat sa fac reglaje manuale pt sabotii stg spate dar oricat incerc sa reglez imi afiseaza doar 30mm air gap. Am facut grinding, calibration si tot nu reusesc sa schimb valorile pe stg sp. Mentionez  ca pe dr spate am reglat foarte usor in 2 minute. Daca cineva s-a mai intalnit cu aceasta pb. Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

33 minutes ago, roro said:

Am facut grinding, calibration

Ai facut cu Piwis ?

Link către comentariu

Nu inteleg cum anume citeste acest air gap si cum poate citi 30 mm. Vreau sa inteleg ca sa elimin o greseala mecanica la saboti sau surubul de reglaj

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• danyl
    • roro
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!