Jump to content

Toro - 7P din 2011

NicNic

Postare recomandată

Detaliaza drumul de la Iezer - gasisem si eu un traseu de offroad pe care voiam sa il fac in zona - sunt curios daca este acelas

Link către comentariu
10 hours ago, DeathArrow said:

Să te țină câți mai mulți kilometri!

Am citit tot topicul, cu interes pentru că și eu aștept să îmi sosească o jucărie din-asta. Ai găsit scuturi mai bune de adăugat înlocuit sub mașină? Ce cauciucuri AT folosești acum? 

La Dorin la Călărași are și piese sau poate face rost rapid?

Multumesc pentru urare. Sper ca si tu s ate bucuri de maisna cel putin la fel de mult, dupa ce o vei primi si folosi.

Referitor scuturi, nu am pus nimic altceva, pama acum, pentru ca:

- am din fabrica sut metalic sub motor, destul de solid

- scutul de sub cutie si transfer este tot din plastic, dar daca masina trece cu motorul peste obstacol, sigur va trece si transmisia

- un scut metalic sub cutie ar reduce mult capacitatea de racire a ei, excat ceea ce iti trebuie cand fortezi transmisia pe urcusuri sau pe alunecusuri

Concluzionand, ce am acum pare a fi destul pentru ceea ce fac eu cu Toro.

Anvelopele de la Toro sunt General Grabber, AT3. Singurele AT-uri gasite la aceasta dimensiune si cu indice de viteza "V" si sa fie all-season.

Dorin nu are piese de schimb pe stoc., Dar aduce in circa 10 minute orice piesa uzuala, de exemplu consumabile.

Altfel de piese le comanda dinainte, ca sa nu tina masina la el.

Problema apare daca trebuie facuta constatare, fiindca atunci e nevoie de drumuri pana la el.

Spre exemplu, la Toro, revizia sau inlocuirea placutelor se face pe loc, fara nicio precomanda.

Dar inlocuirea tampoanelor la motor s-a facut cu comandarea pieselor noi de catre Dorin, cu o zi inainte sa vin eu. Nu a fost nevoie sa merg de 2 ori, fiindca eu stiam exact ce piesa sa schimbe, el a identificat-o dupa VIN si a comandat.

L-am si intrebat ce se intampla daca eu nu veneam sau piesele nu erau corespunzatoare. Pai, "le retunrez", a zis el.

Pentru o pierdere de ulei pe la simeringul arborelui, din fata, a identificat problema la revizie, nu a avut piesa pe stoc, dar a zis ca o va cere inainte de urmatoarea revizie. (nefiind ceva critic sa inlocuiasca imediat).

7 hours ago, mad_kat said:

Detaliaza drumul de la Iezer - gasisem si eu un traseu de offroad pe care voiam sa il fac in zona - sunt curios daca este acelasi

Din pacate nu am memorat acel traseu. Am mers impreuna cu niste baieti localnici, care fac acest business, de a ghida masinile pe astfel de drumuri.

Stiu doar ca la un moment dat am trecut de o bariera, pe un drum forestier. Bariera era inchisa, dar ghizii au sunt pe cineva si li s-a spus cum sa obtina cheia de la lacatul barierei.

Inteleg ca multe astfel de drumuri s-au inchis cu bariere.

Acum ceva ani am fost pe vf. Leaota. Atunci era o singura bariera, la trecerea pe un pod. Dar am trecut apa prin vad si am suntat bariera.

Am intrebat acum despre acel traseu si ghizii mi-au spus ca acum sunt vreo 3 sau 4 bariere, nu prea ai cum sa mai treci fara ajutor de la cei care controleaza accesul pe acolo.

Modificat de NicNic
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!