Jump to content

Toro - 7P din 2011

NicNic

Postare recomandată

Am mai facut un drum mai lung, pana aproape de Timisoara.

Toro merge foarte bine.Vibratia de la motor nu se mai simte la interior, in habitaclu. Doar se aude, ca la orice masina cu motor V6 ... 

Farurile sunt si ele ok, fara condens pe interior.

Pana la urma, s-au uscat, asa cum mi-a spus meseriasul de le-a schimbat geamurile. 👍

In alta ordine de idei, mi-am comandat un set de becuri LED pentru interior si lampi pentru numar.

Din pacate, lampile de numar nu au fost cele potrivite, fiind neatent eu cand le-am ales. Sunt cele de portbagaj, asa ca le-am pus la locul lor  ...

LED-urile de interior sunt mai luminoase, in mod evident. Si sunt alb intens, nu albastrii. Imi plac.

N-am mai avut rabdare, si in seara asta, pe intuneric, m-am apucat sa le montez.

Am pus la plafoniere si in portbagaj. Din pacate, lampa bicolora de pe hayon nu poate prelua un bec LED din acest set, fiind prea lung becul si nu incape in lampa. 

In schimb, am desfacut lampile de numar, cele vechi, si am inlocuit doar becurile cu unele din setul de interior (asa am ramas cu un bec mai putin la plafoniere ...)

Rezultatele se vad in pozele urmatoare:

1806302415_stanga-vechisidreapta-nou.thumb.jpg.e5bb2fb7997279bdcfcaf0a6a6c75d31.jpg - lumina de la plafonierele spate, cea din stanga cu bec vechi si cea din dreapta cu LED

578887805_lumininoiplafonierefata.thumb.jpg.47f2627d13335bef27acd3d1f368a911.jpg - lumina de la plafonerele din fata, cu LED (se vede diferenta de culoare fata de lampile de sub bord, ce au inca becuri vechi. A se vedea si diferenta de intensitate fata de lumnina de la locurile din spate)

1130473834_becurinoilalampinumar.thumb.jpg.48b7a0846d7831aaf3642c12d3d8c664.jpg - lampile de numar cu becuri LED

1375789264_lumininoiportbagaj.thumb.jpg.24906e11f9825b95a9167bf541bc7cd6.jpg - portbagaj cu lampi LED noi 

Modificat de NicNic
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!