Jump to content

Eroare AFS

Popi77
 Share

Postare recomandată

Salut. Dețin un gol 6 ,2012 ,2l  variant.Din nefericire după o ploaia am observat ca in farul (bi-xenon)din dreapta era apa. Apoi in bord mi a apărut martorul de bec ars și mesajul afs nefuncțional. Am dat jos farul și am observat ca pe partea de jos a lui sunt două module . Erau pline cu apă. Le am dat jos,uscate ,suflate și puse la loc . Tot aceeași eroare. Le am achiziționat pe amândouă sh cu aceleași valori și coduri . Le am pus pe mașină , se aprind,își face reglajul doar sus și jos, stanga dreapta NU și apare tot aceeași eroare.Intreb oare cele sh puse ar trebui codate , ptr a mi le ar recunoaște calculatorul???Mentionez ca am fost la 2 service-uri și nu mi au putut șterge eroarea din bord.Pun și o poza cu diagnoza. Mulțumesc ad9f1648-bfb6-4148-8690-b28f81face5a.thumb.jpeg.5d619b9a2dd090dc5ae66706e353e7a8.jpeg

e442b637-44da-405f-bf69-e84978413f34.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se codeaza calculatorul de faruri cu codarea deja existenta si automat se vor coda si modulele din faruri. 

Ideea e sa rezolvi intai cu apa, ca altfel vor avea aceeasi soarta si calc actuale.

Link către comentariu

Problema cu apa in far am rezolvat o. Mai rămâne problema ca la eroarea 02657 îmi apare și j668. Din câte am mai citit pe forum ar putea fi și un contact slab sau imperfect. Din  cauza asta vcds nu poate sa faca codarea. Oare ar trebui sa dau jos farul și sa mai verific încă o dată conexiunile de la mufa???

Modificat de lupo_bv
Eliminare quote postare anterioară
Link către comentariu

Incearca recodare. Daca nu merge, înseamnă ca modulul este defect

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• pronet
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!