Jump to content

martor EPC


ciobi
 Share

Postare recomandată

Salut tuturor.Vreau sa semnalez o problema de care m-am lovit ieri. S-a aprins un martor la bord EPC. Masina mergea foarte bine nu avea nici o problema evidenta dar EPC era aprins si ma stresa. Am oprit motorul am scos borna de la baterie si nimik. In cartea tehnica scrie ceva de geanul ca ar fi probleme la acceleratie (anyway ceva legat de acceleratie). Am fost la service si sa mi se spuna ca de fapt ambele becuri de la stopurile pe frana sunt arse si ca de asta era aprins EPC.Au fost schimbate becurile si EPC is gone for good. Oare de ce in manual scrie ca ar fi de la acceleratie??Ca sa ne trimita de urgenta la service...altfel nu imi inchipui. Voi ati mai avut astfel de probleme??Va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

salut,

am si eu urmatoarea problema: m-i s-a rupt cablul de ambreiaj, l-am schimbat la un service, dupa vreo luna mi-a cazut o siguranta de tabla de pe la pedale pe picioare ...am fost sa o puna la loc, era de la pedala de ambreiaj unde umblase mai inainte....pe drum insa m-i s-a aprins martorul EPC, m-am intors la service, cand am ajuns, s-a stins, fiind si aproape de ora de inchidere, n-am mai intrat, am plecat...pe drum insa, ce sa vezi, s-a aprins iar....si de data asta nu s-a mai stins....de la ce o fi? cumva de la vreun senzor de la pedala de amreiaj...ce o fi putut face mecanicu' pe acolo?

merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 years later...

Problema epc seat ibiza 2008 motor 1.2 70cp

Se aprinde martorul epc si imi taie pedala de acceleratie intra in limp mode,ridic piciorul de pe acceleratie si isi revine,nu are simptome tot timpul poate sa faca de 5 ori pe 10 km sau pot merge 100km si sa faca odata

Mentionez ca am schimbat swiciul de frana de 2 ori,nu e de la el.

Am pus vag-ul pe ea si imi da swiciul de frana.

Am curata clapeta de acceleratie,nimic

Ce ar putea fi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica alimentarile. Posteaza eroarea EXACT asa cum apare pe tester.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!