Jump to content

Spalatoare faruri polo 9n3

alex2506
 Share

Postare recomandată

Buna seara,

Am un polo 9n3 din 2009. Masina nu a avut ca dotare de fabrica spalatoare de faruri. Recent am cumparat o bara care are splatoare de faruri si am montat-o pe masina.
Am ajuns la partea electrica si nu reusesc sa activez functia pe calculatorul de confort, codul calculatorului este 6q2 937 049 f.

Din ce am vazut in schema electrica, daca reusesc sa activez functia ar trebui sa adaug un releu care sa fie conectat pe pin-ul 18 in calculatoru de confort.

A mai facut cineva asta sau ma poate ajuta cu cateva sfaturi in legatura cu activarea functiei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

NU in calculatorul de confort ci in centrala electrica.

Link către comentariu

In centrala electrica am incercat sa fac modificarile dar nu functioneaza.

headlight-washer-1.png

headlight-washer-2.png

headlight-washer-3.png

headlight-washer-4.png

Link către comentariu

Ai verificat dupa codare, daca iti iese comanda 12v din centrala electrica, pe pinul dedicat? Farurile sa fie aprinse, cand verifici

Link către comentariu

am verificat si nu am curent pe pin-ul 18. am incercat cu faruri aprinse, am apasat de 5 ori pe spalatoarele de parbriz si nimic.
eu tind sa cred ca e o problema cu interfata de codare si ca acel cod 17421 nu este corect.

spun asta ca original masina avea 17422, am codat cu helperul si am obtinu 17421 conform cu screenshotul de mai sus, cod ce ar trebui sa activeze spalatoare de faruri si deschiderea portbagajului din maner fara cheie dar am descoperit ca portbagajul nu se mai deschidea. am pus inapoi 17422 si merge din nou dar acum interfata apare bifat senzorul de ploaie si deschiderea portbagajului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!