Jump to content

Volkswagen Touareg 2017

dkmg33

Postare recomandată

Nu știu ce sa zic, legat de întreținere nu ar trebui să mai ai mare lucru de făcut din moment ce e pusă la punct și nu ai mulți kilometri. O altă mașină va mai necesita și ea, una, alta. 

Legat de spațiu, am doi copii, cel mare a trecut de la scaun la înălțător și între copii încape un adult. Am probat cu soacra. 

După Kia Ceed hatchback, spațiul de bagaje pare mulțumitor, dacă va fi nevoie de mai mult pun un portbagaj Thule deasupra și am rezolvat. 

Stau în București și momentan pare ok de condus pe aici. Dacă iei una cu 7 locuri și vrei și spațiu de bagaje, cred că va fi cel puțin la fel de lungă. 

Manevrabilitatea pare ok și pare ok și comportamentul rutier, cel puțin în modul sport. Am testat în curbe, plus schimbări bruște de direcție și stă mai bine decât unele sedanuri. La masa ei și la sistemele de siguranță e și cât de cât sigură. 

Poate nu sunt genul să schimb mașina frecvent, dar prefer să o țin câțiva ani, să fie pusă la punct, să știu pe ce mă bazez. Eu vreau și ieșiri de pe asfalt, plimbări cu familia pe drumuri de munte și nici nu as avea ce altceva sa iau. 

Legat de economie și de vremurile în care trăim, nu pot decât să îți dau dreptate. Sunt programator și teoretic sunt amenințat de AI, dar pare că încet, încet încep să revină lucrurile. Unii din cei care au făcut concedieri au început să reangajeze. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!