Jump to content

Volkswagen Touareg 2017

dkmg33

Postare recomandată

74000 km. Gaseste Touaregul ( si nu, nu am iesit in offroad, asa arata dupa SV- Bucuresti si retur).

Pt ca era si foarte ceata si am mers incet fortat de imprejurari, am facut un exercitiu.

Plecat din Sv dimineata aproape pe plin ( cred ca mai intrau vreo 5-6 litri), ajuns in Bucuresti. M-am invartit pe acolo, pana pe la Berceni, universitate si inapoi. Intors la Suceava seara. Alimentat.

Aprox 930 km extraurban plus vreo 40 in Bucuresti.

Mai era range de vreo 50 de km, au intrat vreo 93 litri.

IMG_20260214_123433 (1).jpg

IMG_20260213_233309 (1).jpg

Link către comentariu

Ca sa vezi cat de laudat e Bucurestiul si cum te intorci de acolo in realitate , si cu rezervorul gol si cu masina camuflata 

Pune MaxxMotion sa vezi atunci total , uite la doar 82L si asta in ianuarie cand era putin mai ieftin

max.jpg

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Numai premium pun de cand am masina, de 55, dar aseara nu aveau deloc la Rompetrol si n-am mai vrut sa merg sa caut alta benzinarie ca eram prea obosit. Mai pun si la OMV, dar nu in Sv pt ca are legaturi cu viceprimarul si nu vreau sa-i incurajez afacerile. 

Am stat 10 ani in București, stiu cu ce se mananca, deci nu ma trage inima sa ma intorc deloc, dar fiind inca angajat cumva acolo, mai am diverse treburi de tot trebuie sa fac drumul la minim 2 luni ( din fericire deobicei decontat si din fericire cu tot mai multa autostrada). 

Modificat de dkmg33
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• marius1982.11
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!