Jump to content

Volkswagen Touareg 2017

dkmg33

Postare recomandată

Ce probleme sa ai cu roti mai mici ?

In afara de aspect , nu vad alte dezavantaje 

Anvelope mai ieftine , masina mai comoda , consum mai mic 

Link către comentariu

Si eu sunt unul din aia care fac invers si mi-am pus roti mai mici (pe 17) la un w221…minunata alegere!

N-as sacrifica niciodata confortul pe aspect, cel putin nu aici pe drumurile astea.

Mergi linistit pe 18, faci o alegere buna.

Imi place masina, mereu mi-a placut modelul acesta.

Link către comentariu

Este ok pe 18 pentru dimensiunea asta de masina. Si confortul il stiu prea bine - am la fel pe tanc

Link către comentariu

Anvelope mai late/jante mai mari determina stabilitate mai buna, franare mai buna, aderenta mai buna. In plus, pe dimensiuni mai mari sunt disponibile anvelope mai performante, indisponibile pe marimi mici

Link către comentariu

Apoi 7P nu e masina de curse 

Daca esti sofer normal este foarte ok si cu 17" cum am eu , nu am simtit niciodata probleme de stabilitate , franare si aderenta indiferent de situatie si vreme 

Daca vrei sa ataci ace de par cu 100 la ora sigur sunt mai bune alea de care spui , dar cine face asa ceva ?

Link către comentariu

"In plus, pe dimensiuni mai mari sunt disponibile anvelope mai performante, indisponibile pe marimi mici"

Gasesti si pe 17" toate brandurile de top si oricum, la mers normal, la fel ca si restul traficului nu prea conteaza brandul cand vine vorba de performante, poate doar de fiabilitate, unele "se consuma" mai repede decat altele. 

Modificat de corad0
Link către comentariu

Eu merg tare in general, dar acolo unde nu conteaza dimensiunea jantei. Pe curbe ( adica unde faci un pic diferenta de stabilitate si aderenta, desi la 255 pe 18 vs 265 pe 19 nu e mare fas) daca mergi tare cu Touaregul vomita si soferul, nu doar copiii si sotia. Daca mergi singur hai mai treaca mearga, dar cu familia, poti sa ai si 21", nu e masina de aruncat pe curbe, cum nu e nici un suv. 

Si nu avem in tara drumurile pt asa ceva. Am condus un GLE coupe 55 AMG cateva zeci de km pe DN-u la noi cu jante pe 22, cu tot airmaticul simteai fiecare petec si pietricica de pe drum. 

Modificat de dkmg33
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   1 membru

• cascadoru
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!