Jump to content

Volkswagen Touareg 2017

dkmg33

Postare recomandată

Rezolvat, odata cu vremea frumoasa. Oricum, masina sta in garaj inchis, deci nu prea o sa-l folosesc, dar e bine sa fie pt controlul manual. A mers cu green menu si obdeleven. Am activat si video in motion. Urmeaza cand am mai mult timp si update-ul de harti, m-am documentat si nu pare chiar imposibil in regie proprie, dar trebuie sa mai citesc sa fiu 100% sigur pe ce fac. 

IMG_20250413_121437.jpg

Modificat de dkmg33
Link către comentariu

Si putin bricolaj azi, gata sufrageria.

Am cautat ceva nuanta asta de furnir (e destul de rara) ca sa-mi placa si sa se potriveasca. Din punctul meu de vedere, arata mult mai elegant acum. Am decis sa pastrez piano black cu lumini ambientale in jurul ornamentelor, imi place mai mult decat argintiul.

Din pacate, veneau cu gaura si la pasager pentru memorii scaune ( eu aveam doar pt șofer), deci a trebuit sa caut butoanele de pe o masina de UK de la sofer ( sunt foarte putine cu memorii la pasager si nu gaseam) si sa le pun doar de forma momentan pt aspectul corect.

Facand anterior procedura si la Passat, se simte o diferenta f mare in felul in care sunt prinse elementele, cum sunt gandite clemele, cum este amortizare de cauciuc pe prinderi, e mult mai premium construit Touaregul si se lucreaza foarte usor, am facut treaba de mai jos in mai putin de 2 ore, fara nimic rupt.

Screenshot_20250411_164914_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

IMG_20250415_115056.jpg

IMG_20250415_115142.jpg

IMG_20250415_115743.jpg

IMG_20250415_125836.jpg

IMG_20250415_132634.jpg

IMG_20250415_132620.jpg

IMG_20250415_132644.jpg

IMG_20250415_134047.jpg

Link către comentariu

Da , fain , eu prefer Piano Black dar deja se vad cateva urme mici dupa atata timp , oricum e incredibul de rezistent materialul

Poate odata schimb si eu sau poate se face ceva polish

La cum ai tu interiorul merge bine furnir

Faina maina mai ales ca stiu cati km are , urmaresc cu placere postarile

Link către comentariu

Excelenta transformarea - este genul de masina in care lemnul arata foarte bine. 

Si incomparabil mai ok de intretinut decat prostia de piano black (chiar daca se supara @tavitara pe mine)

Link către comentariu

Cum sa ma supar , e foarte greu de intretinut , asta nu are legatura cu ce imi place

Imi place si masina neagra chiar daca vara e cuptor si la orice picatura de ploaie se umple de praf

Dar asta nu inseamna ca e usor de intretinut , mai mult murdara sta ca ploua cate 1 minut in fiecare zi sa o murdareasca

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!