Jump to content

Anvelope vara 2025

cristi511
 Share

Postare recomandată

Eu tocmai din ratiunea de a fi silentioase am ales acest model K135 unde pe dimensiunea mea 225/50/18 aveau printre cei mai buni indici adica 69db in zona aceasta de pret. Chiar si Michelin cu primacy si ps5 este peste 70db in fisele tehnice cel putin. 
Vom vedea peste 1 luna aproximativ cand le voi monta cum se comporta, oricum mai galagioase si tari ca Turanza runflat nu au cum sa fie. 

Modificat de gabriel88
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Runflaturile sunt galagioase din cauza constructiei anvelopei ... au peretii ranfosati ... Depinde si masina cat de bine e insonorizata, aceleasi anvelope pe o masina europeana nu se vor auzi la fel ca pe una chinezeasca, desi unele au antifonare mai buna, decat unele europene ... dar in general. 

Link către comentariu

în urmă cu 3 ore, dercos a scris:

Depinde si de modelul de jante ales. La mine stiam sigur ca vine cu Hankook Evo S2, parca. Din cateva click-uri pe google cu denumirea jantelor. Foarte bune, surprinzator.

image.thumb.png.4a5a4dd992bf9550fa04bd1ab74f73bc.png

Jante R16.

Link către comentariu

Mă bate gândul să fac o prostie... La Golful 6, 2.0 TDI, anvelopele de vară (Ventus Prime 3) nu-mi plac neam, mi se par prea zgomotoase... Teoretic ar mai merge un an dar piticul din minte îmi șoptește des în ureche: ”Cumpără CC, nu fi fraier, ia CC-urile!”...  CC-urile să fie anvelope de vară + perioada aia final de octombrie-început de decembrie, până se pune iarna adevărată. Mașina are roți separate de iarnă. Greșesc?

Link către comentariu

Daca ai roti de iarna, ia de vara. Vara/iarna e, de departe, cea mai buna solutie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!