Jump to content

Anvelope vara 2025

cristi511
 Share

Postare recomandată

8 hours ago, marius1982.11 said:

Cam da, 150cp sunt prea putini ca rupi fashu "la ele" :)

O camera de termoviziune ar fi buna, sa vezi daca se incalzesc uniform, semn ca au contact patch bun pe asfalt. Posibil ca din cauza adetentei crescute si cu suspensia stoc sa se modifice atata de mult unghiurile de fuga in starile tranzitorii incat sa fie mai rau. De asta probabil si spune de suspensie,, bare de torsiune spate pt a contracara subvirarea, etc sa fie mai tzapana, bucse mai tzapene.

Chiar si la balonul anvelopelor e in compromis intre flexarea talonului si absorbitul micilor imperfectiuni de pe asfalt. Un talon mic desi mai stabil pe incarcare latarala va "topai" pe asfalt denivelat.

Dar aici deja vb de racing, nu se spirited driving.

Chiar nu conteaza care tine mai bine dupa 2 ani si aceeasi uzura pt ca in 2 ani se schimba prea multe alte variabile incat chiar nu face sens sa iti bati capul.

Partea amuzanta este ca singura masina care mi-a facut fata pe traseul amintit (pe coborare) a fost un Carrera 4s nou, dar eu stiind la nivel de detaliu soseaua i-am dat cosmaruri aluia cu Porschele, il vedeam ca se uita cu disperare in oglinda si nu ii venea sa creada ca nu poate scapa de mine :)))) A inceput sa riste aiurea si am renuntat imediat. Sunt multe variabile cand vine vorba de asa ceva, sa nu fiu inteles gresit ca Golf-ul are vreo sansa cu un Carrera condus de un sofer cu aceeasi indemanare si cunoastere a drumului. Oricum o amintire foarte placuta, pentru mine. Si multa incredere in anvelopele masinii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Clar, depinde de skillul si curajul fiecaruia de a-si risca atelajul si pe altii pe drum public. Am condus si eu c4s 992 1200km, stiu cum e, directia extrem de precisa si zero body roll. Inchiriat de la muzeu si batut cu el pe drumul 500 spre baden-baden de la freundstadt si nu numai, dar acolo a fost wow. Era echipat cu pirelli, ce rusine!

Link către comentariu

Si eu eram cu ochii la rotile alea spate cat de late erau si cum masina nu se clintea deloc pe sosea. In fine :)

Link către comentariu

Ps: michelin ps4s sunt niste anvelope excelente ca sa dau un pont. Am unele mai vechi decat permite legea si arata super bine, spre deosebire de conti contact sport sau michelin primacy care dupa 2-3 ani deja crapate toate. Nu știu cum stau cu aderenta de noi,pt ca le-am cu tot cu masini/jante :)), dar au aderenta buna si acum.

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   4 membri

• corad0
    • marius1982.11
    • cristi511
    • dercos
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!