Jump to content

Anvelope vara 2025

cristi511
 Share

Postare recomandată

Nu mai are VAG bani de Conti? Inainte doar masinile gen Rapid veneau cu Nexen, foarte rar le gaseai pe  Octavia sau Golf.

Probabil se echipeaza cu Nexen pentru ca sunt mai ieftine.

Ca sa nu patesti ca altii, macar pune-le pe masina cand vremea permite si da o tura pe autostrada, sa vezi daca nu trepideaza masina, nu au mers echilibrate de niciun fel pe o Octavia 3.

Personal, n-as cumpara Nexen decat daca nu s-ar mai gasi decat chinezarii pe piata.

Modificat de halamadrid
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspuns. Din comentariile de pe Tyrereview inteleg ca sunt foarte bune pe apa, dar nu grozave pe uscat. Marea problema este uzura, se uzeaza foarte repede si in 2-3 ani trebuie inlocuite. Asta ma nelinisteste cel mai tare. Altii spun ca s-au desprins bucati din ele la trecerea peste gropile din asfalt, ceea ce inseamna alt dezavantaj. VAG are in continuare bani de Conti si Michelin, dar nu este dispus sa ii dea, pentru ca Nexen sunt cam cu 40% mai ieftine.

Modificat de vizitator
Link către comentariu

28 minutes ago, vizitator said:

Ce parere aveti de anvelopele Nexen Fera sport SU2? Acum masinile din grupul VAG vin cu aceste anvelope din fabrica (si chiar la BMW, nu doar la VAG), ma intereseaza daca merita sa le tin pe masina sau le vand si imi cumpar alta marca? Stiu doar ca sunt facute in Koreea si producatorul le incadreaza la ,,ultra-performance summer tyres".

Am avut. Nimic de reprosat. Nu le am rulat mai mult de 25k si 2 ani ca sa spun ceva legat de rezistenta. Confortabile, aderente, nbh ridicat. Asa erau in 2018 sau 2019 cand am avut.

Link către comentariu

S-au lansat in vara lui 2018, deci ai fost printre primii care au avut. Ma bucur ca ai fost multumit. Vad pe Tyre-review ca sunt criticate si pentru distanta de franare pe umed, iti mai amintesti daca ai astfel de probleme la franarea pe ud? Multumesc. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• cristi511
    • gabriel88
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!