Jump to content

Anvelope vara 2025

cristi511
 Share

Postare recomandată

Oricare din cele doua vor fi un pas inainte fata de Primacy. Am GY pe masina, exceptionale la nivelul acesta de pret si performanta. N-as pune XL, iar all season nu as pune nici daca ar fi gratis 🙂

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1 hour ago, Adria_n said:

- Anvelope Vara GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 6 225/40 R18 92 Y XL (exista si cu omologare Audi AO si simpla, nu stiu daca e ok cea cu omologare de Audi pe caruta din dotare)

- Anvelope Vara CONTINENTAL PremiumContact 7 225/40 R18 92 Y XL           

Intre GY si Conti nu va fi asa mare diferenta, sunt cam pe acolo. Ia le pe alea pe care le gasesti DOT cat mai bun, si la fel si pretul cel mai ok.

Ar mai fi Pirelli PZ5 - nou venit in gama - https://www.tyrereviews.com/Tyre/Pirelli/P-Zero-PZ5.htm , Michelin Pilot Sport 5 - https://www.tyrereviews.com/Tyre/Michelin/Pilot-Sport-5.htm sau ceva mai de buget, de care am auzit doar laude - Falken Azenis FK520 - https://www.tyrereviews.com/Tyre/Falken/Azenis-FK520.htm

Link către comentariu

@dercos pai de unde fara XL la 18 ? Că eu nu prea văz d-astea.... 

@acidone77 Pilot sport 5 aveam in minte (pe masinile personale am avut mai tot timpul michelin, dar d-alea mai pe eco/consum si mi se par dure), dar m-a cam desumflat pretul.

De cele Falken nici nu auzisem (sunt sceptic, recunosc), studiez si PZ5 (Pirelli a avut din fabrica, dar la achizitie erau deja "la pensie" fiind anvelopele de fabrica si masina indicand nu mai putin de 150 k la achizitie). 

Multumesc.

Link către comentariu

în urmă cu 1 oră, Adria_n a scris:

- Anvelope Vara GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 6 225/40 R18 92 Y XL (exista si cu omologare Audi AO si simpla, nu stiu daca e ok cea cu omologare de Audi pe caruta din dotare)

- Anvelope Vara CONTINENTAL PremiumContact 7 225/40 R18 92 Y XL 

- alta varianta ?

Din cele doua, eu as merge pe continental, sunt orientate mai spre touring, pe cand Asy6 sunt mai sport.

Poti sa te uiti si la michelin primacy 5, nu ai nevoie neaparat de ps5 la 140 cai dpmdv. 

+1 pt falken, raport bun performanta/pret.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!