Jump to content

Anvelope vara 2025

cristi511
 Share

Postare recomandată

Nenciu Victor
15 hours ago, cristi511 said:

@Nenciu Victorce buget?

Ca de recomandat e usor.  Allseason? Vara?

de vara, in jur de 1000-1300 lei per bucata ... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Lattitude 3, Asym 6, Conti SC 7. :) 

Link către comentariu

La bugetul asta, gasesti orice anvelopa buna si iti raman si bani de montat/echilibrat:

- Michelin Pilot Sport 5, pe la 900 Lei

- GY Eagle F1 6, tot pe la 900 Lei + Pirelli, Contintental, etc. 

LE: sau cum spune @cristi511 exista si alte variante, orientate spre SUV-uri, cum e M. Lattitude..dar pana una alta, vezi exact ce dimesiune ai nevoie, nu merge cu ”235/40 sau 45” 😁 si in functie de asta vezi si ce profile exista.

Link către comentariu

Salut băieți!

Leuțul a venit cu N blue S (R16) dar nu l-am ridicat încă. Poze de la dealer: 153336744_NblueS.thumb.jpg.c56e348f9c20dfedb85b6bce24225eaa.jpgNBS.jpg.a3b63bb1e1381af42b180c2679baa185.jpg

Întrebări:

1. Ce știți de aceste anvelope de la Nexen? Conform google, ar avea A la frânare și consum, 69 db. Le-a testat cineva?

2. Aș mai avea nevoie de un set de vară pentru Golf (tot R16). Nu am trecut încă la încălțămintea de vară, momentan am pe mașină TS 860. Actualele Hankook Ventus Prime 3 nu mă împacă deloc, deci, le voi schimba. Ce recomandați?

3. Ce ziceți de următoarea mutare: să pun acele N blue S cu care a venit Leuțul pe Golf (există posibilitatea să vând Golful) și să achiziționez pentru Leon un set AS?

Link către comentariu

Eu le-as tine pe masina , s-ar putea sa ai surprize placute cu ele

Leutul mi-a adus aminte de un serial japonez cu un baietel traumatizat , tare simpatic , ce se credea pui de leu si isi spunea Leutul

https://www.imdb.com/title/tt33710504/

Link către comentariu

Pe Scala tot astea vin de obicei si speram sa nu vina si la a mea. Am avut noroc,a venit cu cealalta optiune Goodyear.

Stiu ca ma uitasem prin review-uri si nu impresionau pe nimeni.

Vad ca nici pe forum nu impresiona modelul precedent :

Modificat de akon
Link către comentariu

@akonBlue HD asimetric este una, NBS este alta. Din ce observ, cam nimeni nu a testat N blue S... Ca o paranteză, nu am prea mari așteptări de la ele, singurul ”plus” ar fi ”MADE IN KOREA” + echiparea de primă mână (mulți susțin că diferă de cele vândute-n comerț). Am văzut în showroom Cupra cu anvelope LingLong...

Oricum, după ce am citit una-alta și, având în vedere că urmează 2 săptămâni de liniște, nu are rost să mă grăbesc cu achiziția anvelopelor. Mă folosesc de Golf cu anvelopele de iarnă și aștept noua tinichea să-mi ajungă în bătătură (nu o ridic fără programul rabla) dar, mai mult ca sigur, îi voi achiziționa un set Primacy 5. 

Link către comentariu

Mda, modeste rău, mulțumesc pentru clarificare!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!