Jump to content

Anvelope vara 2025

cristi511
 Share

Postare recomandată

Mi-au ajuns de 2 zile de pe anvelodrom pt noul Touareg un set de Goodyear Eagle F1 Assymmetric 6 265/50R19 , au si o oferta de cashback 500 lei la 19" si dimensiuni mai mari ( la cele mai mici e mai mic cashbackul) procedura pentru cashback se face cu site-ul goodyear Ro cu factura, urmeaza sa o fac (* numai anumiti dealeri sunt acceptati). 

Anvelopele sunt DOT 25 , made in Germany si sunt splendide, nici o vibratie dupa echilibrare, am avut in ultimii ani numai experiente pozitive cu Goodyear la echilibrare si mediocre cu alti producatori.

Modificat de dkmg33
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 3/27/2025 at 10:20 AM, acidone77 said:

Nici Michelin ( Latitude Sport 3 ) nu mai e ce a fost... :lol:

Vineri sapt trecuta am schimbat si eu anvelopele pe tractor ( BMW X3 ) in dimensiunile conforme cu ce cere masina ( runflat, omologare BMW, etc ). Vineri dupamasa am apucat sa ma invart ceva mai mult cu masina sa constat ca ceva vibreaza si se simte clar in toata masina.

Luni o duc inapoi la reechilibrat. Facea la fel

Marti, o duc in alta parte la echilibrat, s-au invartit si anvelopele pe jante, face la fel.

Miercuri am luat alt X3 si am pus jantele lui cu anvelopele lui ( deci alt set de jante + anvelope ), vibratii zero. Cu anvelopele mele de iarna pe jantele mele, la fel, nicio problema!

Concluzia, anvelope cu defect. Una, mai multe sau toate, nu stiu... se vor returna la producator pe garantie.

Astept alt set, ori tot Michelin Latitude Sport 3 ori pun iar Pirelli Pzero PZ4 ce am avut pana acum, si au tinut 2 ani si 60k km, depinde care vin mai repede, ca maine am nevoie de masina sa plec la un drum mai lung si nu ma pot duce cu anvelopele astea.

Mi au ajuns si mie setul 2, tot de Michelin. M-au sunat tarziu azi si n-am mai ajuns sa le schimb, dar merg maine dimineata la prima ora.

Un coleg tot cu un X3 a luat aceleasi anvelope ( dar in dimensiunea 245/50/19 toate 4 ) si nu are probleme. Ale lui sunt ok.

Dar am primit feedback de la dealer ca a mai fost un caz tot de Michelin cu probleme, tot Latitude Sport 3, tot pt un BMW, dar nu stiu in ce dimensiune.

Revin maine cu feedback.

Link către comentariu

Se pare ca a fost "teapa" si dupa mai bine de 1h jumate pierduta, s-a constatat ca anvelopele sosite erau in alte dimensiuni pentru ca s-au comandat gresit... ca n filmele cu prosti... incerc sa nu cobor toti sfintii.

Link către comentariu

23 hours ago, dkmg33 said:

Mi-au ajuns de 2 zile de pe anvelodrom pt noul Touareg un set de Goodyear Eagle F1 Assymmetric 6 265/50R19 , au si o oferta de cashback 500 lei la 19" si dimensiuni mai mari ( la cele mai mici e mai mic cashbackul) procedura pentru cashback se face cu site-ul goodyear Ro cu factura, urmeaza sa o fac (* numai anumiti dealeri sunt acceptati). 

Anvelopele sunt DOT 25 , made in Germany si sunt splendide, nici o vibratie dupa echilibrare, am avut in ultimii ani numai experiente pozitive cu Goodyear la echilibrare si mediocre cu alti producatori.

M-am uitat si eu acum la ei, pentru dimensiunea mea de 18", dot-ul e 2024 cica. Ma rog, nu e o tragedie, pretul e foarte bun, cu tot cu livrare as iesi cu -50 lei fata de cei de la anvelope ro de ex (despre care nu stiu ce dot sunt..).

Ma got gandesc si eu, pe lista scurta ar fi:

1. Goodyear E F1 Asym 6, pretul fata de altii e chiar bun, mai primesc si 300 lei inapoi. Deci cred ca in final ar costa undeva la 2420-2450 lei setul

2. Conti Premium Contact 7 , ar fi + 430-450 lei setul si participi la tragere la sorti bla bla , deci vax albina, nu castig eu nici Aifonu' si nici vacanta in Bali :)

3. Michelin Primacy 5 (vad ca super laudat, ar plusa la confort, zgomot, consum), dar ar fi 3200 lei si pe urma primesti un voucher de 300 lei (si aici e tricky, daca ai noroc si primesti unul de combustibil sau hai sa zicem de la Emag, mai e cum mai e, dar cu restul...caca maca, nu ma duc la H&M sa imi iau toale :) ). 

Pareri ceva ? Alte optiuni ? Asym 6 pare no brainer, considerand si pretul...

Link către comentariu

On 3/29/2025 at 12:02 PM, EEXCALADE said:

Sa ne spui de unde sa nu comandam si noi :)

Nu vreau sa i vorbesc de rau, ca avem o colaborare cu ei de peste 15 ani si aceste probleme nu au fost intampinate pana acum ( vreo anvelopa cu defect, sau vreo comanda gresita ), cumparand anvelope de valori suficient de mari ( atat pentru masini, dube, camioane, etc ), dar de data asta tot ce a putut merge rau a mers... :) pe nervii mei... :lol: 

On 3/29/2025 at 1:09 PM, CristiALF said:

1. Goodyear E F1 Asym 6, pretul fata de altii e chiar bun, mai primesc si 300 lei inapoi. Deci cred ca in final ar costa undeva la 2420-2450 lei setul

Pareri ceva ? Alte optiuni ? Asym 6 pare no brainer, considerand si pretul...

Exact GY Assym6 ar fi si alegerea mea.

Link către comentariu

Salut, am achizitionat anul trecut pentru GTI, anvelope Conti Premium Contact 7 si pot spune ca sunt mult mai bune decat ce aveam inainte - Michelin Pilot Sport 4. Au o aderenta superioara si o protectie mai buna la janta. Diferenta la zgomotul de rulare nu am observat.

WhatsApp Image 2025-03-31 at 10.26.29_4020e61e.jpg

Link către comentariu

Mie Michelin mi se par oricum mai dure decat concurenta, dar intotdeauna o anvelopa noua va fi mai moale si mai aderenta decat una rulata. Protectia la janta arata insa foarte bine, similar cu GY Asymmetric 6. Hankook Evo S1 de fabrica nu aveau deloc acea protectie si am zgariat o janta de la o bucata de asfalt sau beton desprinsa chiar langa anvelopa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• acidone77
    • DanRe
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!