Jump to content

Anvelope vara 2025

cristi511
 Share

Postare recomandată

Sa dam startul pentru 2025

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Am comandat pentru italianca Asym6. O sa mai dureze ceva pana le montez (trebuie sa vopsesc jantele), dar o sa revin cu impresii. :)

Link către comentariu

Impresiile o sa fie doar foarte bune, doar ca la anul o sa-ti cumperi un set nou, fara sa "te dai" prea rau la ele.

Daca nu circuli cu masina o sa reziste 2 ani, ele se uzeaza si stand, stiind cat de bune sunt. :)

Link către comentariu

Cine stie ce mai aduc urmatorii 2 ani, deci nu-mi fac prea mari griji. :) 

Link către comentariu

eu am luat pentru locomotiva Michelin Latitude Sport 3.

au concurat cu Pirelli Pzero PZ4 pe care le am avut 2 veri si au tinut cu brio 60k km.

optiunile au fost limitate avand in vedere obligativitatea runflat si * BMW.

Link către comentariu

Am mai discutat subiectul, LS3 am avut, au tinut exemplar (tinand cont de ceea ce au patit/primit) insa pretul platit pentru Asym "m-a obligat". E o campanie de cashback, am avut si mica oferta de la vanzator, asa ca am iesit cu vreo 400e sub pretul unui set de LS3. 

Link către comentariu

Sunt foarte bune, le am pe Golf. Aderenta de exceptie, inclusiv pe ud la zero grade. Singurul inconvenient e consumul mai mare, la mine cu cca 0.5l/100km, fata de Hankook-urile Ventus din fabrica.

Link către comentariu

Caut si eu anvelope   de vara.

Momentan sunt multe vechituri pe stoc (2021-2022…rar 2024)

De pe 10 aprilie posibil sa intre stocuri noi 2025.

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Am revenit si eu la incaltarile de vara, Conti Sportcontact 7. Au un sezon, nu stiu exact cati km am facut...dar nu prea multi. Cred ca mai rezista doar sezonul asta. Sunt foarte aderente dar se si duc repede. (probabil ca ma tin cam 25-30.000 km)

Link către comentariu

23 minutes ago, EEXCALADE said:

Caut si eu anvelope   de vara.

Momentan sunt multe vechituri pe stoc (2021-2022…rar 2024)

De pe 10 aprilie posibil sa intre stocuri noi 2025.

Maine ridic gumele, dar am specificat clar sa fie 2025. 

Edit: si daca nu sunt, nu e ca si cum le voi da retur. :))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Toti producatorii mari si premium au inceput ofertele pe 15-16.03.2025, daca acum nu sunt stocuri de 2025 putine sanse mai tarziu, sau la preturi semnificativ mai mari pentru ca nu au fost in comanda de inceput de sezon cald cand toti se straduie sa vanda cat mai mult, producatori/importatori/dealeri.

Link către comentariu

Un feedback despre Landsail Sentury Qirin990 are cineva ?

Link către comentariu

Conform tyrereviews, unde a facut parte intr-un singur test: mediocru.

Link către comentariu

12 hours ago, cristi511 said:

Maine ridic gumele

Sa pui niste poze te rog si un site / furnizor .

Link către comentariu

Site-ul e Anvelope.ro. Eu cu ei lucrez de ani, am vreo 7 8 seturi luate, nicio problema pana acum. Dar nu sunt nici cei mai ieftini si nici singurii. E doar experienta mea.

Pozele, mai tarziu, sa termin cu "sapa".

Link către comentariu

Pe 6 martie am vorbit cu ei ,aveau doar vechituri .

Mai fac o intrebare

36C64345-A23C-46DB-90E7-E56A1ACC2342.png

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Macar au reducere considerabila la ele? Alea in 2 ani poti sa le arunci.

Michelin-urile Primacy 3 de pe CHR sunt crapate bine DOT 2020, la 58k inca mai merg ca uzura, dar eu ma mai risc cu ele la cum arata. Au fost tinute si in garaj/carport nu prea au stat in soare cand nu era cazul. Spalate doar cu sampoane CarPro Ph neutru, deci ingrijite cat am putut de bine. Am si niste PilotSport 4S DOT2018 care in schimb nu au deloc nicio crapatura. Sunt alta compozitie, nu stiu daca acesta o fi motivul, au doar 7-8k km. 

Are cineva experienta cu Conti UltraContact NXT?

O poza, scuzati mizeria, asa sunt acum vremurile:

20250326_144512.jpg

Modificat de marius1982.11
Link către comentariu

6 hours ago, cristi511 said:

Site-ul e Anvelope.ro. Eu cu ei lucrez de ani, am vreo 7 8 seturi luate, nicio problema pana acum. Dar nu sunt nici cei mai ieftini si nici singurii. E doar experienta mea.

Pozele, mai tarziu, sa termin cu "sapa".

Dot 0825, made in Slovenia.

@EEXCALADE

20250326_161430.jpg

Modificat de cristi511
Link către comentariu

2 hours ago, marius1982.11 said:

Alea in 2 ani poti sa le arunci.

Michelin-urile Primacy 3 de pe CHR sunt crapate bine DOT 2020, la 58k inca mai merg ca uzura, dar eu ma mai risc cu ele la cum arata. 

20250326_144512.jpg

La Turanza T0005 ce au venit pe Octavia ,Dot21 dupa 2 ani tot flancul era plin de crapaturi de genul. Asa o fi normal...

8 hours ago, Bebeee said:

Conform tyrereviews, unde a facut parte intr-un singur test: mediocru.

Ma interesa ceva din viata reala.

Link către comentariu

Anul asta ar cam trebui sa imi schimb si eu anvelopele de vara. Pe lista scurta momentan cred ca am doar GY Asym 6 (dar tot aud ca ar fi mai slabe ca ale mele Asym 5 - care au fost excelente apropos) si Conti Premiul Contact 7 (care ar fi momentan pe locul 1 in topul meu). 

Vazand ultimul video de la tyrereview, parca as baga in lista si Primacy 5 (desi Michelin-urile sunt ale dracu de scumpe de fel) si poate ceva gen Hankook Ventus Evo. Ideea e ca as fi foarte fericit daca as gasi ceva cu calitatile Asym5 la tinuta de drum, sportivitate, etc dar sa fie si mai confortabile si eventual un consum mai bun. Asta asa ...fantezii, ca in final va conta si pretul...

Partea mai naspa e ca am un teren la munte si merg des pe un drum pietruit. Primaria trebuia sa asfalteze strada de toamna trecuta, dar ..oha! Nu prea ma incanta sa iau anvelope noi si sa risc sa le tai in vreo piatra mai ascutita ceva (desi pana acum n-am avut nicio problema in ultimii 3 ani)..si chestia asta ma cam incurca..

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

în urmă cu 1 oră, akon a scris:

La Turanza T0005 ce au venit pe Octavia ,Dot21 dupa 2 ani tot flancul era plin de crapaturi de genul. Asa o fi normal...

Ma interesa ceva din viata reala.

Din viata reala ca anvelopa mai ieftina dar foarte ok dupa mai multi ani si diverse seturi folosite inclusiv de cunoscuti, Debica presto uhp. Dimensiuni gasesti pana la 19 din ce tin minte, sunt produse in Germania si sunt sub tutela Goodyear.
Mai poti arunca un ochi si aici:
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Debica/Presto-UHP2.htm

Modificat de gabriel88
Link către comentariu

30 minutes ago, CristiALF said:

Anul asta ar cam trebui sa imi schimb si eu anvelopele de vara. Pe lista scurta momentan cred ca am doar GY Asym 6 (dar tot aud ca ar fi mai slabe ca ale mele Asym 5 - care au fost excelente apropos) si Conti Premiul Contact 7 (care ar fi momentan pe locul 1 in topul meu). 

Vazand ultimul video de la tyrereview, parca as baga in lista si Primacy 5 (desi Michelin-urile sunt ale dracu de scumpe de fel) si poate ceva gen Hankook Ventus Evo. Ideea e ca as fi foarte fericit daca as gasi ceva cu calitatile Asym5 la tinuta de drum, sportivitate, etc dar sa fie si mai confortabile si eventual un consum mai bun. Asta asa ...fantezii, ca in final va conta si pretul...

Partea mai naspa e ca am un teren la munte si merg des pe un drum pietruit. Primaria trebuia sa asfalteze strada de toamna trecuta, dar ..oha! Nu prea ma incanta sa iau anvelope noi si sa risc sa le tai in vreo piatra mai ascutita ceva (desi pana acum n-am avut nicio problema in ultimii 3 ani)..si chestia asta ma cam incurca..

Am Asymmetric 6 pe Golf, exceptionale (pentru aceasta categorie de masina), luate anul trecut, Made in Germany (poate conteaza si tara producatoare, habar n-am). Au spus ca au imbunatatit consumul fata de 5 avand o rezistenta la inaintare mai redusa. Cert este Masina a venit cu Hankook Ventus S1 Evo2 (parca), au tinut 5 ani si 75000km, foarte bune si foarte economice. Asymmetric 6 are consum cu cca 0.5l/100km mai mare. Primacy am pe Skoda, dar nu le-as pune in aceeasi oala cu Asymmetric, sunt clar mai modeste. Continental PC7 va fi foarte bun la consum, il luasem si eu in calcul, e o anvelopa foarte buna, asta vad si la cele de iarna TS860 care ar trebui schimbate pentru ca fac 7 ani, dar nu arata deloc imbatranite vizual.

Link către comentariu

3 hours ago, gabriel88 said:

Din viata reala ca anvelopa mai ieftina dar foarte ok dupa mai multi ani si diverse seturi folosite inclusiv de cunoscuti, Debica presto uhp

Presto UHP 2 le cunosc, le am avut, sunt perfecte ca aderență și mai ales silențioase .

Am întrebat despre acel model de Landsail cu un anumit motiv, nu trebuie comparații sau alternative.

Modificat de akon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!