Jump to content

Porsche Macan 2.0

DB86CLP

Postare recomandată

Wow! Cam nasol, bine ca n-ai patit nimic, eu nu cred ca as fi continuat drumul fara frane si cu remorca dupa mine. 😱

E un defect de fabricatie general intalnit si la alte masini similare Macan? In acest caz ar fi trebuit sa aiba un recall de la fabricant pentru remedierea problemei.

Link către comentariu

Remorca a ramas la o statie ITP, ca pentru asta o agatasem dupa mine:). Nu am cautat sa vad daca mai sunt cazuri similare. Dar o sa verific pentru ca sunt tare curios. 

Link către comentariu

Acolo e o problema generata de o “reparatie”.

Ma uit la mine si vad ca e imposibil sa atinga furtunul de planetara 

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Asa am zis si noi, dar ne-am uitat pe documentatie si nu pare sa fie o problema generata de reparatie. Conducta era cea originala, venita din fabrica. Se putea citi data fabricatiei pe ea. Masina in istoric nu are reparatii pe partea din spate doar inlocuire de consumabile.. placute si discuri. Eu cred cu tarie ca  asa vine din fabrica. Conducta schimbata este la distanta destul de mare de planetara in comparatie cu cea veche care era lasata pana pe planetara. Initial am zis ca cineva a suscit conducta cand a schimbat placutele. Trimite si mie te rog poza cum vine conducta la tine.
Mersi

Modificat de DB86CLP
Link către comentariu
3 hours ago, DB86CLP said:

Initial am zis ca cineva a suscit conducta cand a schimbat placutele

De aici banuiesc si eu .

Am facut poza la mine .

Cu verde am marcat furtunul.

Cu rosu planetara .

IMG_7635.jpeg

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Corect. Pare putin diferit la mine. Dar frecarea a avut loc dupa suportul de prindere din fuzeta. In partea care nu se vede in poza. 

Link către comentariu

In partea stanga furunul ramane  sus unde intra in etrier,nu mai coboara spre planetara .

Sa verifici/inlocuiesti  si in partea cealalta 

Link către comentariu

E un miracol ca nu ati patit nimic, se putea mult mai rău iti dai seama, practic poti considera ca te-ai nascut a 2-a oara. 

E lafel si la tine din ce vad, atat ca masina ta era pe elevator.

Link către comentariu

Da, asa e. Inca sunt marcat de eveniment si clar am pierdut increderea in agregate, oricare ar fi ele. A fost doar o chestiune de noroc sa fiu eu la volan si nu sotia. In general este masina ei de zi cu zi. Nu mai zic de viteza cu care ma deplasam… si de conditii…daca eram pe autostrada, daca eram intr-o depasire…daca trebuia sa opresc la o trecere de pietoni..etc

Link către comentariu

Este posibil ca la schimbul placutelor sa fi tras furtunul si la montare a facut bucla spre planetara. De obicei furtunul nu este lipit de mansonul/suportul ala, si daca e fortat putin se deplaseaza. Nu stiu de Porche dar am vazut destule care patesc asa.
Poti sa compari cu cel nou daca este in aceeasi pozitie acel manson/suport si daca este lipit de furtun.
Teoretic inca aveai frana pe spate dar si eu am patit sa raman fara frana(s-a dus la fund de tot) pe autostrada, si ti se inmoaie putin picioarele! In cazul meu am mers cu fr mana trasa si a fiert lichidul facand bule de aer. Eram pe drum din Spania spre RO, am aerisit si mi-am continuat drumul, a fost ok pana acasa unde am pus tot nou. Iesise si vaselina din rulmenti, masina mk2 jetta cu tambure.

Modificat de davidut5
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!