Jump to content

Porsche Macan 2.0

DB86CLP

Postare recomandată

Salutare. In cautarea unui suv de ceva timp, m-am ales cu un Porsche Macan 2.0 benzina pe care l-am achizitionat "fara sa vreau" pentru ca nu era pe lista mea. Dar printr-o conjuctura favorabila si un pret bun a ajuns pe mainile mele.

An de fabricatie 11.2018 cu motorul cel mai mic disponibil dar care imi este oarecum cunoscut. Masina are 194 mii km si se prezinta intr-o conditie foarte buna. 

Ca si prima impresie, imi place ca este confortabila, ca nu exista greieri in interior, antifonarea, sistemul de franare, sistemul de sunet, farurile care sunt de o calitate foarte buna.

Ce nu imi place: sistemul PCM care este destul de limitat, bordul care este imbracat in piele si are problemele cunostute si de la restul modelelor, manerele exterioare ale usilor care prezinta crapaturi fine (toate 4) ...banuiesc ca este o problema comuna (urmeaza sa ma documentez).

Primele lucruri pe care le-am facut la el: schimbat capac ulei (existau mici pierderi - problema cunoscuta la 2.0), detailing interior, folie pe faruri + semnalizari.

Am platit si avans pentru montaj carlig remorcare. Reviziile sunt efectuate recent asa ca pana la urmatoarea o sa mai merg ~5000 km.

Momentan am doar cateva poze cu masina. Este echipata cu jante de iarna dar are si jante de vara.

IMG-20250127-WA0005.jpg

IMG-20250127-WA0077.jpg

IMG-20250127-WA0078.jpg

IMG-20250127-WA0022.jpg

IMG-20250123-WA0036.jpg

Link către comentariu

Felicitari!

Ia in calcul o revizie la trapa 

La PCM se poate activa usor carplay si instala harti 2024

Link către comentariu

Multumesc. Revizie pentru partea de scurgere a apei sau mai sunt si alte probleme? Din ce m-am documentat am vazut ca ar fi ceva probleme cu infiltrarea apei in masina.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

O data cu prima zapada am zis sa testez putin tractiunea la Macan. Am iesit putin pe un drum lateral si am ramas placut surprins de modul cum se comporta pe zapada (un strat destul de mare).

WhatsApp Image 2025-02-19 at 10.35.07_245c94bf.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!